KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

geçmiş olsun kız. şifayı kaptın iyice. ama aşağıdaki tarifi mutlaka dene müthiş işe yarıyo. bide kuşburnu ekle içine. sıcak sıcak iç.
evinde yatsaydınya niye geldin işe ki.

teşekkür ederim canım valla nası kaptım bi öksürüyomki beni görmeseniz öksürüğün sesini duysanız erkek zannedersiniz köhe köhe:2::2:
akşama deniyim bari o karışımı
ahh ahh keşke yatabilsem valla da bize rapor valan işlemii

canım hastasın sizin iş yeriniz gitsen eve dinlensen eşin idare edemezmiki bi gün
öksürük berbat bişey ya

eşin iki güncük idare ediversin kı

hazal maşllah resmi var mı bebişinin =)

böcüğüm yılbaşını da atlatayım daha çok gelicem inşş

nihanım çok geçmiş olsun ya
bizim bu şoförler çok uyuzlar ne yazık ki yapıcak bişey yok
ben öyle giden arabadan düşmüştüm 2 sene falan oluyo bacağım yere sürtünmüştü hala izi var =(
ama biz bu alanyurtta olduğumuz sürece kurtulamayız onlardan
şimdi ev arıyoruz bakalım inegöl merkeze gelmenin zamanı geldi sanırım

bu arada ben nişanı bozdum kızlar :26:

Bebikim 2 gece önce ben de uyuyamadım öksürükten, eşimi de uyutmadım valla. Doktor bana zatürre dediydi zaten. şimdi daha iyiyim Allah' a şükür. dün akşam bu çayı içtikten sonra rahatlattı boğazımı falan.

ece aşkolsun hemşom niye söylemedin bana
benim bi derdimn olduğunda paylaşıyordum hemen senle
sen niye paylaşmadın telefonum da var sende niye aramadın
çok üzüldüm hayırlısı ne zaman oldu bu

ilaç filan kullanıyonmu zatüre dediyse tedavi ol canım ya şakaya gelmez

Kızlar ben kahvaltımı yaptım, şimdi iğneye gitmem lazım. Valla totoşum çok acıyo yaa iğne de çok pis yakıyo Allah' ımm korkyorum ben yaaa üfff :97:

ilaç filan kullanıyonmu zatüre dediyse tedavi ol canım ya şakaya gelmez

Kullanıyorum hayatım Pazar günü acile gittim zaten. Nasıl üşüttüysem baya bi kötü üşütmüşüm. 10 tane iğne verdi canım bi de haplar var ekstra. Ateşim çok çıkıyodu ilk günler ama şimdi iyiye gidiyorum Allah' a şükür.

Kızlar ben kahvaltımı yaptım, şimdi iğneye gitmem lazım. Valla totoşum çok acıyo yaa iğne de çok pis yakıyo Allah' ımm korkyorum ben yaaa üfff :97:
ay en korktuğum şey iğne serumdan korkmam iğneden korktuğum kadar
geçmiş olsun canım ya

ya nihanım öyle bişey ki daha kimseyle konuşamıyorum bu konuyu
anca yazabiliyorum
konu açıldı mı gözlerim doluveriyor
bu cumartesi günü eşyaları yolladık işte daha çok yeni
ama sindirmem zaman alıcam sanırım ben istediğim halde zor geliyor

geçmiş olsun ceyda

nihan avatarın çok şirin olmuş kız.

ece arkadaş sende hoşgeldin. nişan olayında üzüldüm . geçmiş olsun sanada. allah bahtını açık etsin

kullandıkça iyileşirsin canım kendine dikkat et

ay en korktuğum şey iğne serumdan korkmam iğneden korktuğum kadar
geçmiş olsun canım ya
:94::94:

seni anlıyorum canım benimde başıma gelmişti gerçekten çok zor bi durum. umarım en kısa zamnda atlatırsın. yineki sen istemişsin. öteki türlü daha kötü olurdu

ayy bende uyuyamıyorum öksürükten geceleri 2 akşamdır tam içim geçiyo bi öksürük boğulcam böyle nası atıyom kendimi yataktan banada doktor faranjit sinüzit bronşit var sende demişti şaka gibi dimi üçü bir arada gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…