KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

evet anlıyorum seni bizde evlenmeden ayrılık yaşadık çok zor
duygularını anlıyorum
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısı böyle demekki Allah bahtını açık etsin bilgenin dediği gibi
pek bişey demek istemiyorum bu konuda daha çok hatırlatmak istemem ama numaramı biliyorsun istediğin zaman arayabilir mesaj atabilirsin tamammı ececim.

geçmiş olsun ceyda

nihan avatarın çok şirin olmuş kız.

ece arkadaş sende hoşgeldin. nişan olayında üzüldüm . geçmiş olsun sanada. allah bahtını açık etsin
sağol canım

geçmiş olsun ceyda

ece arkadaş sende hoşgeldin. nişan olayında üzüldüm . geçmiş olsun sanada. allah bahtını açık etsin

hoşbulduk

:94::94:

seni anlıyorum canım benimde başıma gelmişti gerçekten çok zor bi durum. umarım en kısa zamnda atlatırsın. yineki sen istemişsin. öteki türlü daha kötü olurdu

evet zor dediğin gibi umarım geçer zamanla

ece canım üzülme hiç hakkında hayırlısı olsun herşeyde vardır bi hayır evlenince anlaşaamayıp ayrılsaydınız daha kötü olurdu en başından olması daha iyi sen ona bi şans vermiştin ama bak o şansı iyi değerlendirmemiş kendi bilir en başında olmaması daha iyi hakkında hayırlısı olsun canım

biliyorum canım benim
inan elim gitti gitti geldi telefona ama konuşabileceğimden emin değildim
desteğin için sağol

artık nişanlıda olmadığım için seninle de daha rahat görüşebiliriz

Allah sabır versin canım nişanlılık dönemi çok çok zor bi dönem.. hakkında hayırlısı buymuş canım üzülme

biliyorum canım benim
inan elim gitti gitti geldi telefona ama konuşabileceğimden emin değildim
desteğin için sağol

artık nişanlıda olmadığım için seninle de daha rahat görüşebiliriz

tamam canım ilk fırsatta görüşürüz
kendini toparla iyice
gülerken görürüm seni inşallah
gülmene yardımcıda olurum

ilaçlarını kullan geçer :94:

valla 3 'ü bir arada gibi.. sana da geçmiş olsun canım..
bende kankalığa adayım :)
hoşgeldin
geçmiş olsun ceyda

sağol datlum

merhaba Ece hoşgeldin canım. Kendini üzme diyeceğim ama yersiz bir teselli olacak. Allah yardımcın olsun canım, inşaAllah ileride bu kötü anılarını unutturacak insanlarla karşılaşırsın.

Ay geç kaldım yaa.. ben kaçtım hatunlar, iğneye gidiyorum sonra da yemek yaparım bi de günlük ev toplama vs vs..

:118:

gidecem daha bende akşama yemek yapacam offffffffffffffffffffffffffff
eşimin akrabaları geldi ankara dışından onlara hoşgeldine gitmemiz lazım ütüm var onları yapmam lazım hangi birini yetiştirecem ben yaaaaaaaa:84:

şimdimi gitcennn

ayyy enim evimdede herşey altüst oldu ya 2 gün lavoboyla uğraştık her akşamda eve gidemiyoruz evin düzenini bi oturtamadım ya deli olcam bende nevresimleri falan deiştirmem gerek doğru dürüst eve gidemiyoruz ya akşamda annemde kaldık
sen gene herakşam düzenli evine gidersin bu akşam olmazsa yarınakşam yaparsın ütüleri ben napem eşimin işi olunca anneme gidiyom benim işlerde kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…