- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.961
şimdimi gitcennn
öylede kötü olur kız. evine ısınamaz insan. yalnız kalmaya korkuyomuda annene gidiyon
ayyy enim evimdede herşey altüst oldu ya 2 gün lavoboyla uğraştık her akşamda eve gidemiyoruz evin düzenini bi oturtamadım ya deli olcam bende nevresimleri falan deiştirmem gerek doğru dürüst eve gidemiyoruz ya akşamda annemde kaldık
sen gene herakşam düzenli evine gidersin bu akşam olmazsa yarınakşam yaparsın ütüleri ben napem eşimin işi olunca anneme gidiyom benim işlerde kalıyo
keşkeeeeeee gitsemm bacım yaaişteyim daha mesai bitene kadar burdayım akşama gidince yapacam bunları
ayyy enim evimdede herşey altüst oldu ya 2 gün lavoboyla uğraştık her akşamda eve gidemiyoruz evin düzenini bi oturtamadım ya deli olcam bende nevresimleri falan deiştirmem gerek doğru dürüst eve gidemiyoruz ya akşamda annemde kaldık
sen gene herakşam düzenli evine gidersin bu akşam olmazsa yarınakşam yaparsın ütüleri ben napem eşimin işi olunca anneme gidiyom benim işlerde kalıyo
hıımm kolay gelsin ozaman. benim evde aynı durumda. siz yine temizleyince gidiyodur bi kaç gün benim yarım saat anca.
bu ara temzilemekte gelmiyo içimden.
hiç bişey palnladığım gibi olmuyo mesela yarın akşam şunu yaparım diyom bi iş çıkıyo hade kalıyo mesela geçen hafta evde ne kahvaltı yaptık ne yemek yedik düşün geçen salı yeriz diye yemek yapmıştık hiç tadına bile bakmadık ölece duruyo atılccak bi hafta oldu çok düzensiz herşeyimizöylede kötü olur kız. evine ısınamaz insan. yalnız kalmaya korkuyomuda annene gidiyon
he ay oda zor ya üst üste yığılınca birikiyo hepsi daha zor oluyo yetiştiremiyo insan.. sabah yatağımı bile toplamadan çıktım yaaa:95:
hazal ne yaptı acaba. sinirim geçti yazmışmış. kesin parise gitmiştir hatunnn
he ay oda zor ya üst üste yığılınca birikiyo hepsi daha zor oluyo yetiştiremiyo insan.. sabah yatağımı bile toplamadan çıktım yaaa:95:
ayy yaprakeşimde diyo bazen toplamayalım yatak kalsın diyo nası olsa akşama gene yatçaz diyo boşver sende akşama gene yatçan nası olsa
benim heç gelmiyooah anamm ahh bekarken hiç bişiye elimi sürdürtmezdii
hiç bişey palnladığım gibi olmuyo mesela yarın akşam şunu yaparım diyom bi iş çıkıyo hade kalıyo mesela geçen hafta evde ne kahvaltı yaptık ne yemek yedik düşün geçen salı yeriz diye yemek yapmıştık hiç tadına bile bakmadık ölece duruyo atılccak bi hafta oldu çok düzensiz herşeyimiz
hem korkuyom geç geliyo çünkü hemde bizim ev dükkana uzak annemlerin yakın olduğu için işi olunca direk annemlere gidiyom ben
sorma kız benimde bacılarım yapardı hep. onlar gidincek çok kötü olmuştum.
hep diken üstündesin yane, bi çözüm bulmak lazım buna
ben bişey yazdım niye kimse bakmıyo
çalışınca öyle oluyor ya bayan için hem çaılşmak hem ev hanımı olmak çok zor gerçekten
ya kızlar özellikle hamiş kalıp çocuğu olanlar dinleyin beni
belim ve karnım inanılmaz ağrıyo dün akşamdan beri
acaba hamişimde bebişşmmi düşçekyoksa hamişlik belirtisimi
ben bişey yazdım niye kimse bakmıyo
bencede evi işyerinin yakınlarına taşıyamıyonuzmu bacım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?