KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

öylede kötü olur kız. evine ısınamaz insan. yalnız kalmaya korkuyomuda annene gidiyon

keşkeeeeeee gitsemm bacım yaa işteyim daha mesai bitene kadar burdayım akşama gidince yapacam bunları

hıımm kolay gelsin ozaman. benim evde aynı durumda. siz yine temizleyince gidiyodur bi kaç gün benim yarım saat anca.
bu ara temzilemekte gelmiyo içimden.

he ay oda zor ya üst üste yığılınca birikiyo hepsi daha zor oluyo yetiştiremiyo insan.. sabah yatağımı bile toplamadan çıktım yaaa:95:

hazal ne yaptı acaba. sinirim geçti yazmışmış. kesin parise gitmiştir hatunnn

öylede kötü olur kız. evine ısınamaz insan. yalnız kalmaya korkuyomuda annene gidiyon
hiç bişey palnladığım gibi olmuyo mesela yarın akşam şunu yaparım diyom bi iş çıkıyo hade kalıyo mesela geçen hafta evde ne kahvaltı yaptık ne yemek yedik düşün geçen salı yeriz diye yemek yapmıştık hiç tadına bile bakmadık ölece duruyo atılccak bi hafta oldu çok düzensiz herşeyimiz
hem korkuyom geç geliyo çünkü hemde bizim ev dükkana uzak annemlerin yakın olduğu için işi olunca direk annemlere gidiyom ben

he ay oda zor ya üst üste yığılınca birikiyo hepsi daha zor oluyo yetiştiremiyo insan.. sabah yatağımı bile toplamadan çıktım yaaa:95:

ayy yaprak eşimde diyo bazen toplamayalım yatak kalsın diyo nası olsa akşama gene yatçaz diyoboşver sende akşama gene yatçan nası olsa

çalışınca öyle oluyor ya bayan için hem çaılşmak hem ev hanımı olmak çok zor gerçekten

ya kızlar özellikle hamiş kalıp çocuğu olanlar dinleyin beni

belim ve karnım inanılmaz ağrıyo dün akşamdan beri
acaba hamişimde bebişşmmi düşçek yoksa hamişlik belirtisimi

ha-m-i-ş yazınca sistem otomatik olarak hamile ye çeviriyo
ben yazım da aslında ha- m-i--ş yazdıydım

benim heç gelmiyoo ah anamm ahh bekarken hiç bişiye elimi sürdürtmezdii

sorma kız benimde bacılarım yapardı hep. onlar gidincek çok kötü olmuştum.

hep diken üstündesin yane, bi çözüm bulmak lazım buna

ben bişey yazdım niye kimse bakmıyo

dur kız daha yeni geldi
normalde nası oluyodu regl gelmeden önce normaldede ağrın olurmuydu eğer olmuyosa hamiş olabilirsin çocuğun düştüğünü nerden çıkardı kanama lekelenme falan varmıki

bencede evi işyerinin yakınlarına taşıyamıyonuzmu bacım:44:

ahh Rabbim yardım ederse inşallah dükkana yakın bi ev almak istiyoz araştırıyoruz ama bakalım nasip biz şimdi ev ödüyoruz bide ocakta onun toplantısı olcak olsunda ondan sonra bakıcaz artık inşallah Rabbim hayırlı bi ev nasip eder tez vakitte valla nası zor oluyo bilseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…