- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.021
slm herkese arkadaşlarlar nasılsınız muhabbet koyulasmış nedir konu
konu derken
bakalım eşime dedim bi kaç gün daha sabret dedi odabence yaptır kan testini böyle beklerken sürekli aklında acaba ne olacak ama acaba hamilemiyim şöle böle diye düşünceler olacak şüpheleniyorsan eğer bence yaptır testini kafan rahatlar en azından
keşke canım yasagol cnm bizde iyiyiz oglumla emisiyozzbugun gorumcem gelcek cocugun yaninda durcak bende bugunden pizzayi yapcam yarinda diger seyleri ay cnm keske gelenler siz olsaydiniz yaaa ne guzel olurdu
bakalım hayırlısı inşnihanım benim bi arkadaşımın da beli falan çok ağrıyodu test yapınca hamile olduğunu öğrenmişti. Valla bilemiyorum ama bel ve sırt ağrısı da belirti olabilir diye biliyorum ben. Az önce annemle konuşuyoduk telefonda ona da sordum olabilir dedi. hatta zavallım heyecanlandı ayy bişey mi var yoksa dedi annem dedim yok heyecan yapma bi arkadaş için soruyom dedim
kirpiklerin çapraz olmuş mukız Allah iyiliğinizi versin ben ilk kez duyuyorum bunu abowww
Napyonuz hatunlar nasılsınız
iyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsın
bakalım eşime dedim bi kaç gün daha sabret dedi oda
keşke canım ya
bize bişey yapmasanda olur muhabbet yeter valla
bakalım hayırlısı inş
kız annen çok istiyor demek yapsana sende
herkes istiyor da kuşum kilo verince yapcam inş.
neden kilo verince hamileykende kilo alcağın içinmi
hosbuldum cnm gecti sinirim ama yuz vermedim tabi cocugu ona verdim kalan pogacalari yaptim
yemekde yapmamistim zaten pogaca yedi.. tabi oncesinde kizdim ona herseyi ben yapiorum hic faydan yok diee. sonra ben dusa girdim daha sonrada cocugu alip odama cekildim yarim saat sonra arkamdan geldi guzel laflar filan soledi ama hec yuzvermedim. sonrasi zar zorda olsa parise ucuss gerceklestiii. yani zorlugu beni ikna etmesiydi. ama hic hazirlik yapmadim kuru kuru gittik geldik. oh olsun hazirlik filan yok onaaa
Yok bence paris yalan olmuştur.
aynen canım ya, bekarken okuldu işti derken anneciğim ev işe dokundurtmazdı.. şimdi kayınvalidem cam silmeye çağırıyo beniel acımıyo anacımmm
benim evide temizleyen birisi olsa keşke
ya datlucadu herkesler gidiyorda parise ben gidemiyom anam ne beceriksizim ben pfff
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kız cadum geliyim temizliyim annem ben temizlik hastasıyım zaten
çok sevıyorum temizlik yapmasını
nie gidemion hava sartlarimi bozuk yoksa ucak kalkisa gecemiyormu? :26:
ya datlucadu herkesler gidiyorda parise ben gidemiyom anam ne beceriksizim ben pfff
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kız cadum geliyim temizliyim annem ben temizlik hastasıyım zaten
çok sevıyorum temizlik yapmasını
hosgeldinn cnm bende cok siverim temizligi ama yapamiomm maaleseff
Ben hiçbirine izin vermiyom doktora gittim vajinusmusum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?