KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

valla ben de çok samimiyet kurmamaya çalıştım başlarda ama sonra laf etti kaynana yok ben soğuk davranıyomuşum yok çok resmiymişim. annem gelince nasıl boynuna atlayıp sarılıyosam ona da öyle olcakmışım. yok dedim daha neler.. [/QUOTE]
olduu gözlerim doldu deseydin
zaten benim kaynanada beni sevmez bende onu sevmem işte herşey karşılıklı belki bende yüz bulsa sırnaşçak ama heç işim olmaz

bence yaptır kan testini böyle beklerken sürekli aklında acaba ne olacak ama acaba hamilemiyim şöle böle diye düşünceler olacak şüpheleniyorsan eğer bence yaptır testini kafan rahatlar en azından
bakalım eşime dedim bi kaç gün daha sabret dedi oda
sagol cnm bizde iyiyiz oglumla emisiyozzbugun gorumcem gelcek cocugun yaninda durcak bende bugunden pizzayi yapcam yarinda diger seyleri ay cnm keske gelenler siz olsaydiniz yaaa ne guzel olurdu
keşke canım ya
bize bişey yapmasanda olur muhabbet yeter valla

bakalım hayırlısı inş
kız annen çok istiyor demek yapsana sende

neden kilo verince hamileykende kilo alcağın içinmi

evet canım, şu an kilo olarak fazlam var zaten bu yüzden de karaciğer yağlanması başlamış bende. Bu yüzden kilo verdkten sonra düşünüyorum hamileliği -ki dediğin gibi zaten hamilelikte de alınıyor malum

Yok bence paris yalan olmuştur.

aynen canım ya, bekarken okuldu işti derken anneciğim ev işe dokundurtmazdı.. şimdi kayınvalidem cam silmeye çağırıyo beni el acımıyo anacımmm

gitmişler gördünmü ne yalanı

ya datlucadu herkesler gidiyorda parise ben gidemiyom anam ne beceriksizim ben pfff

niye kııııı. ne var bunda beceremeyecek anacım.

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kız cadum geliyim temizliyim annem ben temizlik hastasıyım zaten
çok sevıyorum temizlik yapmasını

ayy canım benim. sağol öğlen yalandan bi süpürdüm işte. canm isteyince saat kaç olursa olsun yalayıp yutuyom ama istemeyince kılım kıpırdamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…