- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.001
slm canlarim ne var ne yokk
hoşgeldin hazalcım iyiyiz sen nasılsın nası gidiyo hazırlıklar yapıyonmu mamaları acık bizede gönder kız sıcacık bizde yiyez koktu mis gibi
afiyet olsun kızlarrrrrr
hazal hoşgeldin naptın kız dün sinirin geçtimi
valla ya imkan olsada şöyle hep birlikte bi toplansak neka güzel olurdu çok isterdim sizle buluşmayı
hosbuldum cnm gecti sinirim ama yuz vermedim tabi cocugu ona verdim kalan pogacalari yaptim
yemekde yapmamistim zaten pogaca yedi.. tabi oncesinde kizdim ona herseyi ben yapiorum hic faydan yok diee. sonra ben dusa girdim daha sonrada cocugu alip odama cekildim yarim saat sonra arkamdan geldi guzel laflar filan soledi ama hec yuzvermedim. sonrasi zar zorda olsa parise ucuss gerceklestiii. yani zorlugu beni ikna etmesiydi. ama hic hazirlik yapmadim kuru kuru gittik geldik. oh olsun hazirlik filan yok onaaa
Yok bence paris yalan olmuştur.hazal ne yaptı acaba. sinirim geçti yazmışmış. kesin parise gitmiştir hatunnn
benim heç gelmiyooah anamm ahh bekarken hiç bişiye elimi sürdürtmezdii
yeterde artar bile onlara
gönlünü alsın hele bi ondan sona görsün süprüzü neyim
Yok bence paris yalan olmuştur.
aynen canım ya, bekarken okuldu işti derken anneciğim ev işe dokundurtmazdı.. şimdi kayınvalidem cam silmeye çağırıyo beniel acımıyo anacımmm
çalışınca öyle oluyor ya bayan için hem çaılşmak hem ev hanımı olmak çok zor gerçekten
ya kızlar özellikle hamiş kalıp çocuğu olanlar dinleyin beni
belim ve karnım inanılmaz ağrıyo dün akşamdan beri
acaba hamişimde bebişşmmi düşçekyoksa hamişlik belirtisimi
nihan kirpiklerine bak bakalım çapraz olmuşmu bide göğüslerinde hassasiyet falan varmı
yok canım niye yanlış anlıyım
ben yemeğe çıkıyorum kızlar gelince görüşürüz
verdiğiniz cevaplar dan ötürü teşekkür eder yanaklarınızdan öperim
afiyet olsunnnkzılar ben yemeğe çıkıyorum herkeze afiyet olsun byee
oo hazalcık hoşgeldin bebemmslm canlarim ne var ne yokk
sagol cnm bizde iyiyiz oglumla emisiyozzbugun gorumcem gelcek cocugun yaninda durcak bende bugunden pizzayi yapcam yarinda diger seyleri ay cnm keske gelenler siz olsaydiniz yaaa ne guzel olurdu
hosbuldum cnm gecti sinirim ama yuz vermedim tabi cocugu ona verdim kalan pogacalari yaptim
yemekde yapmamistim zaten pogaca yedi.. tabi oncesinde kizdim ona herseyi ben yapiorum hic faydan yok diee. sonra ben dusa girdim daha sonrada cocugu alip odama cekildim yarim saat sonra arkamdan geldi guzel laflar filan soledi ama hec yuzvermedim. sonrasi zar zorda olsa parise ucuss gerceklestiii. yani zorlugu beni ikna etmesiydi. ama hic hazirlik yapmadim kuru kuru gittik geldik. oh olsun hazirlik filan yok onaaa
aynen canım ya, bekarken okuldu işti derken anneciğim ev işe dokundurtmazdı.. şimdi kayınvalidem cam silmeye çağırıyo beniel acımıyo anacımmm
olduuu hastamı kayınvaliden seni niye çağırıyoki gitme kız bence
nihanım benim bi arkadaşımın da beli falan çok ağrıyodu test yapınca hamile olduğunu öğrenmişti. Valla bilemiyorum ama bel ve sırt ağrısı da belirti olabilir diye biliyorum ben. Az önce annemle konuşuyoduk telefonda ona da sordum olabilir dedi. hatta zavallım heyecanlandı ayy bişey mi var yoksa dedi annem dedim yok heyecan yapma bi arkadaş için soruyom dedim
kirpiklerin çapraz olmuş mukız Allah iyiliğinizi versin ben ilk kez duyuyorum bunu abowww
afiyet olsunnn
afiyet olsunnn
oo hazalcık hoşgeldin bebemm
Bunu ben de çok isterdim gerçekten.. :97:
biz uyuyalım haala millet parise kamp yaptıya ben de kaç gündür hastayım bi de dün akşam regl oldum.. bizimkinin beti benzi attı garibimmm
ohh hadi iyi parise uçuş gerçekleşmiş sonunda
yok kızz benden sağlam o, bi de evde 17 yaşında görümce var.. düşünün yani.. şimdi çağırmadı da hastayım zaten ben. misafiri falan olunca çağırıyo temizliğiee ben kaç gündür hastayım gideyim de gelinim hasta yemek memek yapamaz az yardım edeyim demiyo.bu sabah kocişim aramış da anne ceydanın yanına uğra diye o zaman teşrif etti hanım
QUOTE]
deliye bak babamın hayrına mı beklettim demedinmi kız ilk defamı yaptınız yoksam hamilelikten beri oooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?