KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hoşgeldin hazalcım iyiyiz sen nasılsın nası gidiyo hazırlıklar yapıyonmu mamaları acık bizede gönder kız sıcacık bizde yiyez koktu mis gibi

sagol cnm bizde iyiyiz oglumla emisiyozzbugun gorumcem gelcek cocugun yaninda durcak bende bugunden pizzayi yapcam yarinda diger seyleri ay cnm keske gelenler siz olsaydiniz yaaa ne guzel olurdu

afiyet olsun kızlarrrrrr

hazal hoşgeldin naptın kız dün sinirin geçtimi

hosbuldum cnm gecti sinirim ama yuz vermedim tabi cocugu ona verdim kalan pogacalari yaptim
yemekde yapmamistim zaten pogaca yedi.. tabi oncesinde kizdim ona herseyi ben yapiorum hic faydan yok diee. sonra ben dusa girdim daha sonrada cocugu alip odama cekildim yarim saat sonra arkamdan geldi guzel laflar filan soledi ama hec yuzvermedim. sonrasi zar zorda olsa parise ucuss gerceklestiii. yani zorlugu beni ikna etmesiydi. ama hic hazirlik yapmadim kuru kuru gittik geldik. oh olsun hazirlik filan yok onaaa

yeterde artar bile onlara
gönlünü alsın hele bi ondan sona görsün süprüzü neyim

hazal ne yaptı acaba. sinirim geçti yazmışmış. kesin parise gitmiştir hatunnn
Yok bence paris yalan olmuştur.

benim heç gelmiyoo ah anamm ahh bekarken hiç bişiye elimi sürdürtmezdii

aynen canım ya, bekarken okuldu işti derken anneciğim ev işe dokundurtmazdı.. şimdi kayınvalidem cam silmeye çağırıyo beni el acımıyo anacımmm

Yok bence paris yalan olmuştur.

aynen canım ya, bekarken okuldu işti derken anneciğim ev işe dokundurtmazdı.. şimdi kayınvalidem cam silmeye çağırıyo beni el acımıyo anacımmm

ahh ahhh anne gibisi varmı yaa nazımızı tek çeken onlar kocalar bile bi yerde çekmiyo

aynen canım ya, bekarken okuldu işti derken anneciğim ev işe dokundurtmazdı.. şimdi kayınvalidem cam silmeye çağırıyo beni el acımıyo anacımmm [/QUOTE]

olduuu hastamı kayınvaliden seni niye çağırıyoki gitme kız bence

nihanım benim bi arkadaşımın da beli falan çok ağrıyodu test yapınca hamile olduğunu öğrenmişti. Valla bilemiyorum ama bel ve sırt ağrısı da belirti olabilir diye biliyorum ben. Az önce annemle konuşuyoduk telefonda ona da sordum olabilir dedi. hatta zavallım heyecanlandı ayy bişey mi var yoksa dedi annem dedim yok heyecan yapma bi arkadaş için soruyom dedim

nihan kirpiklerine bak bakalım çapraz olmuşmu bide göğüslerinde hassasiyet falan varmı

kirpiklerin çapraz olmuş mu kız Allah iyiliğinizi versin ben ilk kez duyuyorum bunu abowww

yok canım niye yanlış anlıyım

ben yemeğe çıkıyorum kızlar gelince görüşürüz
verdiğiniz cevaplar dan ötürü teşekkür eder yanaklarınızdan öperim

afiyet olsunnn

kzılar ben yemeğe çıkıyorum herkeze afiyet olsun byee
afiyet olsunnn
slm canlarim ne var ne yokk
oo hazalcık hoşgeldin bebemm
sagol cnm bizde iyiyiz oglumla emisiyozzbugun gorumcem gelcek cocugun yaninda durcak bende bugunden pizzayi yapcam yarinda diger seyleri ay cnm keske gelenler siz olsaydiniz yaaa ne guzel olurdu

Bunu ben de çok isterdim gerçekten.. :97:

biz uyuyalım haala millet parise kamp yaptı ya ben de kaç gündür hastayım bi de dün akşam regl oldum.. bizimkinin beti benzi attı garibimmm

ohh hadi iyi parise uçuş gerçekleşmiş sonunda

olduuu hastamı kayınvaliden seni niye çağırıyoki gitme kız bence[/QUOTE]

yok kızz benden sağlam o, bi de evde 17 yaşında görümce var.. düşünün yani.. şimdi çağırmadı da hastayım zaten ben. misafiri falan olunca çağırıyo temizliğiee ben kaç gündür hastayım gideyim de gelinim hasta yemek memek yapamaz az yardım edeyim demiyo. bu sabah kocişim aramış da anne ceydanın yanına uğra diye o zaman teşrif etti hanım

olduuu hastamı kayınvaliden seni niye çağırıyoki gitme kız bence

yok kızz benden sağlam o, bi de evde 17 yaşında görümce var.. düşünün yani.. şimdi çağırmadı da hastayım zaten ben. misafiri falan olunca çağırıyo temizliğiee ben kaç gündür hastayım gideyim de gelinim hasta yemek memek yapamaz az yardım edeyim demiyo. bu sabah kocişim aramış da anne ceydanın yanına uğra diye o zaman teşrif etti hanım [/QUOTE]

hiç gelirmi kendileri hasta olsunda gitmek bak neler olur ozaman aban canım hiç yüz verme valla baş edemezsin onlarla ben en başından koydum çizgimi hiç samimi olmam 2 sene oldu meraba meraba okadar kafamda çok rahat valla

oncelikle hosbuldum cnm hadi cikin gelin sizde cnm.

puhahahaaa iste ne yapiiiim cnm gittik

ohh hadi iyi parise uçuş gerçekleşmiş sonunda

ayy bide ucmadan once dioki sen bana cok iskence ettin yok 9 ay yok kirk yeter artik dedii

ayy bide ucmadan once dioki sen bana cok iskence ettin yok 9 ay yok kirk yeter artik dedii [/QUOTE]

deliye bak babamın hayrına mı beklettim demedinmi kız ilk defamı yaptınız yoksam hamilelikten beri oooo

hiç gelirmi kendileri hasta olsunda gitmek bak neler olur ozaman aban canım hiç yüz verme valla baş edemezsin onlarla ben en başından koydum çizgimi hiç samimi olmam 2 sene oldu meraba meraba okadar kafamda çok rahat valla[/QUOTE]

valla ben de çok samimiyet kurmamaya çalıştım başlarda ama sonra laf etti kaynana yok ben soğuk davranıyomuşum yok çok resmiymişim. annem gelince nasıl boynuna atlayıp sarılıyosam ona da öyle olcakmışım. yok dedim daha neler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…