KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

dur kız daha yeni geldi
normalde nası oluyodu regl gelmeden önce normaldede ağrın olurmuydu eğer olmuyosa hamiş olabilirsin çocuğun düştüğünü nerden çıkardı kanama lekelenme falan varmıki

yok benim adetten önce hayatta ağrımaz adet olurum bi kaç saat sonra ağrı başlar
ne bileyim acaba varda düşüyomu dedim çok ağrıyor lekelenme yok canım

nihoşum belki regl olacaksındır tatlım.

Allah gönlüne göre versin inşallah bitanem istediğiniz gibi bi eviniz olur

yok benim adetten önce hayatta ağrımaz adet olurum bi kaç saat sonra ağrı başlar
ne bileyim acaba varda düşüyomu dedim çok ağrıyor lekelenme yok canım

yok canım düşmüyodur düşüyo olsaydı adet günün geldiğinde falan düşerdi daha vakti var hem lekelenmenin ardından kanama olursa düşer
umutlandırmak istemem ama bazılarında ağrı olabilir bebiş rahime yerleştiği için
yada üşütmüş falanda olabilirsin hayırlısı olsun canım az kaldı bekleyip görücez bakalım

ben gördümde bidenem yorum yapamadım datlucadıdan bekliyorum bende yazsında okuyum diye
anacım ben telde konuşuyodum görmedimki. yeni gördüm. adette ağrım olmuyo diyo. ama gebelikte bu tür ağrılar için çok erken bi durum. kednisi daha iyi bilir kendini. ilk hamileliğinde böyle bişey olmuşmuydu acep. neticede her bünye farklı. düşükte benim bildiğim öyle hemen olmuyoç lekelenme olmadığı müddetçe bişey olmaz.

belkide canım sağol
ilk hamileliğim bilmiyordum ki birden hamile olduğum öğrenmiştim şimdi bunu biliyorum korunmadığımızı psikolojikmi acep
nihan kirpiklerine bak bakalım çapraz olmuşmu bide göğüslerinde hassasiyet falan varmı
var sanki:44::44:

biraz daha bekle canım kendinide umutlandırma yoksa eğer üzülürsün daha ilk denemeniz ilk seferde olcak diye bişey yok yanlış anlama beni sonra üzülme diye söylüyorum

evet canım ya bencede biraz daha bekle. bi hafta daha dayan. dilek doğru cümleleri kurmuş ona katılıyom

biraz daha bekle canım kendinide umutlandırma yoksa eğer üzülürsün daha ilk denemeniz ilk seferde olcak diye bişey yok yanlış anlama beni sonra üzülme diye söylüyorum

yok canım niye yanlış anlıyım

ben yemeğe çıkıyorum kızlar gelince görüşürüz
verdiğiniz cevaplar dan ötürü teşekkür eder yanaklarınızdan öperim

bence yaptır kan testini böyle beklerken sürekli aklında acaba ne olacak ama acaba hamilemiyim şöle böle diye düşünceler olacak şüpheleniyorsan eğer bence yaptır testini kafan rahatlar en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…