- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.981
dur kız daha yeni geldi
normalde nası oluyodu regl gelmeden önce normaldede ağrın olurmuydu eğer olmuyosa hamiş olabilirsin çocuğun düştüğünü nerden çıkardı kanama lekelenme falan varmıki
nihoşum belki regl olacaksındır tatlım.çalışınca öyle oluyor ya bayan için hem çaılşmak hem ev hanımı olmak çok zor gerçekten
ya kızlar özellikle hamiş kalıp çocuğu olanlar dinleyin beni
belim ve karnım inanılmaz ağrıyo dün akşamdan beri
acaba hamişimde bebişşmmi düşçekyoksa hamişlik belirtisimi
ahh Rabbim yardım ederse inşallah dükkana yakın bi ev almak istiyoz araştırıyoruz ama bakalım nasip biz şimdi ev ödüyoruz bide ocakta onun toplantısı olcak olsunda ondan sonra bakıcaz artık inşallah Rabbim hayırlı bi ev nasip eder tez vakitte valla nası zor oluyo bilseniz
yok benim adetten önce hayatta ağrımaz adet olurum bi kaç saat sonra ağrı başlar
ne bileyim acaba varda düşüyomu dedimçok ağrıyor lekelenme yok canım
Allah gönlüne göre versin inşallah bitanem istediğiniz gibi bi eviniz olur
anacım ben telde konuşuyodum görmedimki. yeni gördüm. adette ağrım olmuyo diyo. ama gebelikte bu tür ağrılar için çok erken bi durum. kednisi daha iyi bilir kendini. ilk hamileliğinde böyle bişey olmuşmuydu acep. neticede her bünye farklı. düşükte benim bildiğim öyle hemen olmuyoç lekelenme olmadığı müddetçe bişey olmaz.ben gördümde bidenem yorum yapamadımdatlucadıdan bekliyorum bende yazsında okuyum diye
nihan kirpiklerine bak bakalım çapraz olmuşmu bide göğüslerinde hassasiyet falan varmı
belkide canım sağolyok canım düşmüyodur düşüyo olsaydı adet günün geldiğinde falan düşerdi daha vakti var hem lekelenmenin ardından kanama olursa düşer
umutlandırmak istemem ama bazılarında ağrı olabilir bebiş rahime yerleştiği için
yada üşütmüş falanda olabilirsin hayırlısı olsun canım az kaldı bekleyip görücez bakalım
ilk hamileliğim bilmiyordum ki birden hamile olduğum öğrenmiştim şimdi bunu biliyorum korunmadığımızı psikolojikmi acepanacım ben telde konuşuyodum görmedimki. yeni gördüm. adette ağrım olmuyo diyo. ama gebelikte bu tür ağrılar için çok erken bi durum. kednisi daha iyi bilir kendini. ilk hamileliğinde böyle bişey olmuşmuydu acep. neticede her bünye farklı. düşükte benim bildiğim öyle hemen olmuyoç lekelenme olmadığı müddetçe bişey olmaz.
var sanki:44::44:nihan kirpiklerine bak bakalım çapraz olmuşmu bide göğüslerinde hassasiyet falan varmı
bu arada bunu ilk defa duydum kıznihan kirpiklerine bak bakalım çapraz olmuşmu bide göğüslerinde hassasiyet falan varmı
bu arada bunu ilk defa duydum kız
ya ben dayanamıcam kan testi yaptırcam
biraz daha bekle canım kendinide umutlandırma yoksa eğer üzülürsün daha ilk denemeniz ilk seferde olcak diye bişey yok yanlış anlama beni sonra üzülme diye söylüyorum
biraz daha bekle canım kendinide umutlandırma yoksa eğer üzülürsün daha ilk denemeniz ilk seferde olcak diye bişey yok yanlış anlama beni sonra üzülme diye söylüyorum
evet canım ya bencede biraz daha bekle. bi hafta daha dayan. dilek doğru cümleleri kurmuş ona katılıyom
kzılar ben yemeğe çıkıyorum herkeze afiyet olsun byee
slm canlarim ne var ne yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?