KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

çevrendeki insanlarada maşallah diyorum hee insan öyle kötü şeyler anlatırmı ya insanlarda bihoş
sende ne kadar korkmuşsun canım çevrende hiç kimse sana bişey demedimi acımaz rahat ol bu çok normal diye Allahtan kocan çok anlayışlıymış canım çok şükürde atlatmışsın

hayret nası bilmiyon sen bunu bilmediğin bişey kalmış bak

azgun bir karıyımya ondan

aferin eşine.

senin eşinede aferin

ay aman nesi kötükü , aslında o zaman hiç öyle insanlarla muhatap olmayacan, azgın avratlarla bir araya gelecen ki gevşeyesin

Canım onlara sölemedik ki sölesek artık hergün soracaklar oldu mu yaptınız mı bu sefer iyice kasılacağım kendi kendimize halletmemiz gerek o yüzden.

söylemeyin sakın canım ama siz o ortamda biraz zor yaparsınız o işi bence eşinle siz hiç deilse bi hafta sonu bi tatile falan gidin başbaşa kalın tek siz olun daha rahat olursun

Ah canım benim anlasalar akşam otrmaya gitseler bile bizide götürmek istiyolar bende sinir oluyorum tabi.

ne düşüncesiz insanlarmış canım kusura bakmada daha yeni evlisiniz zaten hep biraradasınız kendi akıllarında demeleri gerek biz gidelimde karıkoca biraz yalnız kalsınlar diye bence siz gitmeyin onlar gidelim deyince rahatsızım yorgunum biz gitmicez falan de

Akıllısı beni bulmaz,ama salaklığın büyüğü bende
en büyük kötülüğü ben kendime yaptım
madem etkileniyorum neden dınledım
insan cahıllık yapıyor işte merak ediyorsun habıre dinliyorsun herkesi
birtek ablam korkma Tugba öyle delicesıne bır agrı yok
düşünsene diyordu doğuda ki insanlar töreler gereği öldürüleceklerini
bildikleri halde cinselliği yaşıyorlar,eger kötü bir duygu olsa
gercekten cok acısa sence yaşarlarmıydı dıyordu...
tabıı ben ablamı dınlemek yerine el-alemi dinledim

ay aman nesi kötükü , aslında o zaman hiç öyle insanlarla muhatap olmayacan, azgın avratlarla bir araya gelecen ki gevşeyesin[/QUOTE]

deli senii

bencede yani işte birlikte yaşamanın bi kötü yanı daha herşeyi birlikte yapmak isterler birlikte yatalık kalkalım yemek yiyelim olduuuu bıraksalar karı koca başbaşa yemek yese tv karşısında uzansa film izlese belki o ara parise gidecekler cilveleşecekler falan.. direk yatak odasına gidip hadi yapalım demeyecekler belki kendiliğinde gelişecek

bravo esine cnm esinin destegi cok onemlikotu konussa belki hala iyi olmicaktin

cnm sen daha esinle beraber olmadinmi? ayy cokmu acik sordum ne istemezsen cevaplama

konuyla alakasız canım ama nickin çok zor urbethemhem. ismini bahşetsen:2:

evet nickin pek zor be kuzum :26:

azgun bir karıyımya ondan

aferin eşine.

ay aman nesi kötükü , aslında o zaman hiç öyle insanlarla muhatap olmayacan, azgın avratlarla bir araya gelecen ki gevşeyesin

O zamanlar sizi tanımıyordum etrafımda da azgın avrat yoktu yafrım yaaa

biz ilk gecede evi bosalttik. k.validem kalmak istemis ama esim konusmus onuda gonderdik.

bu konusan dendesizler ne soledigini bilmio yaa ancak abartirlar. gerizekalilar ben nsanli iken hep esimle konusurdum oda saolsun beni cok rahatlatirdi sagdicimda cok iyiydi hic korkutmadi beni.
bole szileri korkutan insanlari etrafinizdan uzak tutun bak neler cekmis brovnim yaa cnm benim gelmis gecmis sukur.

biz evlendiğimizde henüz kendi evimiz yoktu. kayınpederelrin evinde kalmıştık. eşim , pek düşüncelidir kendisi,( hoş işin ucu uçkuruna dokunuyo), kayın pederle kayın valideyi bir haftalığına bi akrabalarının evine yollamıştı. bizde balayı gibi 1 hafta geçirmiştik.
hatta ikinci gün bizim canımız sıkıldı gezmeye çıktık. normalde ayıpmış. taze gelin bi yere çıkmazmış . ne biliyim ben. biz el ele kol kola laylaylom çıktık . gezdik tozduk

O zamanlar sizi tanımıyordum etrafımda da azgın avrat yoktu yafrım yaaa

sen evlenmeden önce burda olsaydın sen atlardın herifin üstüne hiç korku falan kalmazdı ama işte
ablanda ne kadar doğru söylemiş bak seni rahatlatmış ama sen kendine etmişin gerçekten
hiç tv dede görmedinmi millet yaparken nası zevk alıyo hiç onların acı çektiğini gördünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…