- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.121
evet öyleymiş bende konun ortasına daldım zatennoluyoo ya yine kirmizi noktalimi konusuyosunuz
ilk gece felan:92:
ayy canım ya nasıl seviyo kocişiniiAllah kimsenin ağzının tadını bozmazın yaaa Aminnnnnnn
ayy canım ya nasıl seviyo kocişiniiAllah kimsenin ağzının tadını bozmazın yaaa Aminnnnnnn
vay sizi vayy
yav benden beklendigi gibi eksinli bi ilk gece yasamadik bol aglamali ve tekmeli ilk gece oldu
vay sizi vayy
yav benden beklendigi gibi eksinli bi ilk gece yasamadik bol aglamali ve tekmeli ilk gece oldu
ben ebru kocacım mehmet nickimde söle oluyor urbetemhem ebru mehmet :)))
vay sizi vayy
ben geldim acilin uleynnnnn
geçte olsa buldun bizi yafrummmm
mersi canım bende bilgee
sizden de bu beklenir zati:13:
ülen konu +18 olunca topik doluyo
dün hobilerimizden bahsedelim deedik kimse gelmedi
ee kim kimi tekmelemiş
kim paris maceralarını anlatmadı
kimin acımış
şehnazcım hoşgeldin en son konuştuğumuzdan beri girmedinn
sen yokken biz hepimiz paris maceralarımızı anlattık sıra sende hadiii
neynniyeki kim kime tekme attı
valla mı,ama sen ama sen ama sen
yok yok güzel geçmiştir
ceydacım sen tesettürlümüsün merak ettim avatarından yola çıkarak soruyorum
ülen konu +18 olunca topik doluyo
dün hobilerimizden bahsedelim deedik kimse gelmedi
ee kim kimi tekmelemiş
kim paris maceralarını anlatmadı
kimin acımış
enem biz parise gitmek icin ucaga bindik fekat ucak rotar yapinca kaldi paris maceramiz
bögün cocukta yok istiyoruz parise gitmeyi bi kac bisi dusunucem supriz yapayim esime diyorum :92::92:
kizlar valla ben bu seye bu kadan duskun oldugum halde cok korktum ilk gece benim esimde daha önce hic deneyim yapmamis oda ne yapacagini cok iyi bilemiyodualmnyada yasayip nasil yapmadysa onada saskinim hala
nese olmuyodu bizde parmakla hallettikcok canim yandi can acisyla esime bi tekme atmisim adam yere yapisti sonrada ben agladim canim yandi diye 2 ay felan acidi valla sonrada hergun parise gitik geldi
hatta ilk baslarda ne igrenc seymis bu sex diyodum bu kadar dusunuyodum hayal kuruyodum bu muymus hic zevk almiyorum cnaim yaniyo diyodum hatta sogumustum bi ara allhtan cabuk geldim kendime aci gecti hersey duzeldi
enem biz parise gitmek icin ucaga bindik fekat ucak rotar yapinca kaldi paris maceramiz
bögün cocukta yok istiyoruz parise gitmeyi bi kac bisi dusunucem supriz yapayim esime diyorum :92::92:
kizlar valla ben bu seye bu kadan duskun oldugum halde cok korktum ilk gece benim esimde daha önce hic deneyim yapmamis oda ne yapacagini cok iyi bilemiyodualmnyada yasayip nasil yapmadysa onada saskinim hala
nese olmuyodu bizde parmakla hallettikcok canim yandi can acisyla esime bi tekme atmisim adam yere yapisti sonrada ben agladim canim yandi diye 2 ay felan acidi valla sonrada hergun parise gitik geldi
hatta ilk baslarda ne igrenc seymis bu sex diyodum bu kadar dusunuyodum hayal kuruyodum bu muymus hic zevk almiyorum cnaim yaniyo diyodum hatta sogumustum bi ara allhtan cabuk geldim kendime aci gecti hersey duzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?