KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ah be güzelimm keşke hiç dinlemeseydin onları.. benim görümcelerimden biri bu yaz evlendi onunla aramız çok iyidir. o da çok korkuyodu bi ortamda o konu konuşulsa onu kolundan tutup başka odaya götürüyordum duymasın diye. ben de hep rahatlattım onu bişey olmuyo rahat ol falan diye. artık mahremi falan geçtim kızın psiklojisi bozulmasın rahat olsun diye her ayrıntıya girdim valla napim ama ilk gecesinden sonra yenge Allah belanı vermesin hani hiç acımıcaktı kız dedi.. yuh dedim o kadar da olsun

şehnazcım hoşgeldin en son konuştuğumuzdan beri girmedinn

sen yokken biz hepimiz paris maceralarımızı anlattık sıra sende hadiii

ülen konu +18 olunca topik doluyo
dün hobilerimizden bahsedelim deedik kimse gelmedi
ee kim kimi tekmelemiş
kim paris maceralarını anlatmadı
kimin acımış

şehnazcım hoşgeldin en son konuştuğumuzdan beri girmedinn

sen yokken biz hepimiz paris maceralarımızı anlattık sıra sende hadiii

neyn niyeki kim kime tekme attı

valla mı,ama sen ama sen ama sen
yok yok güzel geçmiştir

enem biz parise gitmek icin ucaga bindik fekat ucak rotar yapinca kaldi paris maceramiz
bögün cocukta yok istiyoruz parise gitmeyi bi kac bisi dusunucem supriz yapayim esime diyorum :92::92:
kizlar valla ben bu seye bu kadan duskun oldugum halde cok korktum ilk gece benim esimde daha önce hic deneyim yapmamis oda ne yapacagini cok iyi bilemiyodu almnyada yasayip nasil yapmadysa onada saskinim hala
nese olmuyodu bizde parmakla hallettik cok canim yandi can acisyla esime bi tekme atmisim adam yere yapisti sonrada ben agladim canim yandi diye 2 ay felan acidi valla sonrada hergun parise gitik geldi
hatta ilk baslarda ne igrenc seymis bu sex diyodum bu kadar dusunuyodum hayal kuruyodum bu muymus hic zevk almiyorum cnaim yaniyo diyodum hatta sogumustum bi ara allhtan cabuk geldim kendime aci gecti hersey duzeldi

ceydacım sen tesettürlümüsün merak ettim avatarından yola çıkarak soruyorum

evet canım tesettürlüyüm ben.

ülen konu +18 olunca topik doluyo
dün hobilerimizden bahsedelim deedik kimse gelmedi
ee kim kimi tekmelemiş
kim paris maceralarını anlatmadı
kimin acımış

benim ilk paris maceram da öyle ekşınlı değil valla.. nasıl oldu ne zaman bitti anlamadım bile

abbooo herüfü tekmelemiş anam ya bi yerlerine bişi olaydı giderdin bi daha pariseeee

neynnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…