- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.101
bravo esine cnm esinin destegi cok onemlikotu konussa belki hala iyi olmicaktin
ebru............... :)
evet hazalcım eşim anlayış ve sabır göstermese
tavır yapsaydı,eksikmişim gibi hissetmeme neden
olsaydı ben daha iyileşemezdim...
ben bu konu yüzünden eşime boşanalım istersen
bak 9 ay oldu hala yapamıyorum dediğimde
istersen bır ömür olmasın ben bunun için evlenmedim
bırdaha bu konuyu acma dedi...
o sözü bana yetti,çok ağladım sızladım ama
Allaha şükür geçtiartık keyfini çıkarıyorum
sen evlenmeden önce burda olsaydın sen atlardın herifin üstüne hiç korku falan kalmazdı ama işte
ablanda ne kadar doğru söylemiş bak seni rahatlatmış ama sen kendine etmişin gerçekten
hiç tv dede görmedinmi millet yaparken nası zevk alıyo hiç onların acı çektiğini gördünmü
ebrucum nickinin analami ne cnm?
hımm eşinle senin isimlerinizin tersten okunuşun anladığım kadarıylan nickinebru............... :)
aa kaynanaya bak sen evde kalmak istedi he töbe töbe delimi nebiz ilk gecede evi bosalttik. k.validem kalmak istemis ama esim konusmus onuda gonderdik.
bu konusan dendesizler ne soledigini bilmio yaa ancak abartirlar. gerizekalilar ben nsanli iken hep esimle konusurdum oda saolsun beni cok rahatlatirdi sagdicimda cok iyiydi hic korkutmadi beni.
bole szileri korkutan insanlari etrafinizdan uzak tutun bak neler cekmis brovnim yaa cnm benim gelmis gecmis sukur.
bizde ertesi gün gezdik ve illa bi tandıkla denk geliyorsun bize dekn gelmiştibiz evlendiğimizde henüz kendi evimiz yoktu. kayınpederelrin evinde kalmıştık. eşim , pek düşüncelidir kendisi,( hoş işin ucu uçkuruna dokunuyo), kayın pederle kayın valideyi bir haftalığına bi akrabalarının evine yollamıştı. bizde balayı gibi 1 hafta geçirmiştik.
hatta ikinci gün bizim canımız sıkıldı gezmeye çıktık. normalde ayıpmış. taze gelin bi yere çıkmazmış . ne biliyim ben. biz el ele kol kola laylaylom çıktık . gezdik tozduk
biz ilk gecede evi bosalttik. k.validem kalmak istemis ama esim konusmus onuda gonderdik.
bu konusan dendesizler ne soledigini bilmio yaa ancak abartirlar. gerizekalilar ben nsanli iken hep esimle konusurdum oda saolsun beni cok rahatlatirdi sagdicimda cok iyiydi hic korkutmadi beni.
bole szileri korkutan insanlari etrafinizdan uzak tutun bak neler cekmis brovnim yaa cnm benim gelmis gecmis sukur.
ohh iyi yapmışınızbiz evlendiğimizde henüz kendi evimiz yoktu. kayınpederelrin evinde kalmıştık. eşim , pek düşüncelidir kendisi,( hoş işin ucu uçkuruna dokunuyo), kayın pederle kayın valideyi bir haftalığına bi akrabalarının evine yollamıştı. bizde balayı gibi 1 hafta geçirmiştik.
hatta ikinci gün bizim canımız sıkıldı gezmeye çıktık. normalde ayıpmış. taze gelin bi yere çıkmazmış . ne biliyim ben. biz el ele kol kola laylaylom çıktık . gezdik tozduk
9 aymiii abowww hakkaten esin pek anlayisliymis cnm tekrar gecmis olsunn
tavrınızı koyun canım ya . bugünlerde yalnız kalmayacaksınızda ne zaman kalacaksınız
Akıllısı beni bulmaz,ama salaklığın büyüğü bende
en büyük kötülüğü ben kendime yaptım
madem etkileniyorum neden dınledım
insan cahıllık yapıyor işte merak ediyorsun habıre dinliyorsun herkesi
birtek ablam korkma Tugba öyle delicesıne bır agrı yok
düşünsene diyordu doğuda ki insanlar töreler gereği öldürüleceklerini
bildikleri halde cinselliği yaşıyorlar,eger kötü bir duygu olsa
gercekten cok acısa sence yaşarlarmıydı dıyordu...
tabıı ben ablamı dınlemek yerine el-alemi dinledim
geçte olsa buldun bizi yafrummmmO zamanlar sizi tanımıyordum etrafımda da azgın avrat yoktu yafrım yaaa
mersi canım bende bilgeeebru............... :)
biz ilk gecede evi bosalttik. k.validem kalmak istemis ama esim konusmus onuda gonderdik.
ayyyy ne güzel demiş kız işte gerçek sevgiibravo eşine
O zamanlar sizi tanımıyordum etrafımda da azgın avrat yoktu yafrım yaaa
biz evlendiğimizde henüz kendi evimiz yoktu. kayınpederelrin evinde kalmıştık. eşim , pek düşüncelidir kendisi,( hoş işin ucu uçkuruna dokunuyo), kayın pederle kayın valideyi bir haftalığına bi akrabalarının evine yollamıştı. bizde balayı gibi 1 hafta geçirmiştik.
ben ebru kocacım mehmet nickimde söle oluyor urbetemhem ebru mehmet :)))
hımm eşinle senin isimlerinizin tersten okunuşun anladığım kadarıylan nickin
aa kaynanaya bak sen evde kalmak istedi he töbe töbe delimi ne
bizde ertesi gün gezdik ve illa bi tandıkla denk geliyorsun bize dekn gelmiştiogün hemen balayına gittik zaten
ben geldim acilin uleynnnnn
evet yaprak'cım sağolsun
çok sevıyorum kız ben onu
kurban olurum ona
noluyoo ya yine kirmizi noktalimi konusuyosunuz
ilk gece felan:92:
he ne olur ne omaz diye kalmak istemis sankim savasa gidioz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?