- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.321
iyi cnm napsıın kendi kendine tuhaf tuhaf sesler çııkarııyo yattıığğıı yerden isanıın yiyesi geliyo yaa
biri alsıın bu kıızıı elimden ben yemeden
yarın bakıyım canım şöle bi inceleyim gözelcene
bende otobüse yetişecem nihan gibi gittimi yarım saat sona geliyo
öptüm yavrularrr
ayy valla ya bizimkide öle çıldırıyo böyle nası sesler çıkarıp gülüyo çirkin şeyler ya
gelin balımm keşke öyle bi imkanınız olsa valla.. domates çorbası, kabaktan sandal sefası kocam için pilav bi de salata..kaç bağalım ne yimek yapçan gııaşama sana gelcek kankigiller olarak
sağol canımcımm..kolay gelsın tatlım
bende saat 6 gibi başlıycam yemek yapmaya
kocişin gelmesıne yakın hazır edıcem
ayy kız ben de rejimdeyimm :18:yapmain yaa ben recimdeim(
güle güle canım benim.. kendine ii bakyarın bakıyım canım şöle bi inceleyim gözelcene
bende otobüse yetişecem nihan gibi gittimi yarım saat sona geliyo
öptüm yavrularrr
gelin balımm keşke öyle bi imkanınız olsa valla.. domates çorbası, kabaktan sandal sefası kocam için pilav bi de salata..
sağol canımcımm..
ayy kız ben de rejimdeyimm :18:
güle güle canım benim.. kendine ii bak
gelin balımm keşke öyle bi imkanınız olsa valla.. domates çorbası, kabaktan sandal sefası kocam için pilav bi de salata..
one gıı sandal sefası kabağın içine binip sandal sefasımı yapıyonuz napıyonuz
polyanan hosgeldin balimm
kisceler ben kacar haydi öpüldünüzz
kisceler ben kacar haydi öpüldünüzz
cnm yaa sanada kolay gelsin ozmn recim konusunda, yemeklerde fena deilmiş sandal sefasıı nasııl oluyo kııs zeytinyağlııysa bi tabak aliym
one gıı sandal sefası kabağın içine binip sandal sefasımı yapıyonuz napıyonuz
Valla kızlar ben rejimde olduğum için uygun bi yemek.. Ama ben üzerine beşamel sos yapmıyorum.
Tarifi:
Malzemeler:
5 adet kabak
1/2 su bardağı kadar beyaz peynir
Dereotu
Üzeri için kaşar peyniri ve pul biber
Beşamel Sos İçin:
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı un
1/2 su bardağı süt
Hazırlanışı:
Kabakları soyun. Her kabağı enine ikiye bölerek kabakları sandal haline getirin. Daha sonra da bir tatlı kaşığı yardımıyla içlerini hafifçe oyun. Hazırladığınız kabakları yaklaşık 15 dakika kaynar suda haşlayın ve süzün.
Dereotunu ince ince kıyın ve ezdiğiniz beyaz peynire karıştırın. Sonra kabakların içini bu karışımla doldurun.
Beşamel sos için bir tavada tereyağını eritin. Daha sonra unu ekleyip kavurun ve sütü ekleyin. Dilerseniz karabiber de ekleyebilirsiniz. Sos koyulaşınca altını kapatın ve kabakların üzerine dökün.
Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini ve pul biberi de serpin ve önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
bende gidiyorum kızlar
yemek falan yapmaya baslıycam
öpüyorum hepinizi keyifli bir gündü yine:82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?