KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hayırlısı ne ise o olsun canım.Sevgi var ama saygı yok gibi ondan yana.Umarım evliliğin bitmeden hallolur sorunlarınız.Sonrasında sadece kötü bir anı olarak kalır belleklerinzde.

hayırlısı ne ise o olsun canım.Sevgi var ama saygı yok gibi ondan yana.Umarım evliliğin bitmeden hallolur sorunlarınız.Sonrasında sadece kötü bir anı olarak kalır belleklerinzde.

ben kendi sevgimden saygımdan eminimde
onun beni gercekten sevdiğine inanmamaya başladım
beni üzecek ne varsa sırasıyla yapıyor böyle sevgimi olur allah aşkına
neyse umarım senın dedıgın gibi olur canım gerıye baktıgımda
kötü anılardı dıyıp gecıstırırım bu evlılık bıtemeden
ama hiç zannetmiyorum

senin çalışmanı istemiyorsa neden yıldırmaya çalışıyor ki ?? demekki ailesi dolduruşa getiriyor adamın kafasındaki sabit fikri bile değiştirebiliyorlar yuh yanii

off ya sinir oldum ne istiyor bu erkekler daha ya
üzülme brownim ya

senin çalışmanı istemiyorsa neden yıldırmaya çalışıyor ki ?? demekki ailesi dolduruşa getiriyor adamın kafasındaki sabit fikri bile değiştirebiliyorlar yuh yanii

içten içe istiyor ama dile getiremiyor demekki
o yüzden benı yıldırmaya çalısıyor...
Keske babamın lafını dınleseydımde
evlendıkten sonra çalısmasaydım
alıstı heralde anlamadım ki :S

bir insan tanımıştım vakti zamanında.Kız oğlanı çok sevdiğini söylüyordu ama yaptıkları sanki hiç sevmiyormuş gibiydi.Yani yaşanılanları duysan ne biçim kızmış derdin.Sonra araları her geçen gün bozuldu.En nihayetinde oğlan boşanma davası açtı ve boşandılar.Üniversitede 6 yıl beraber olmuşlardı,1.5 sene evli kalabildiler.Kız şuan aradan 2.5 yıl geçmesine rağmen hala psikolojik destek alıyor ve o evlenmeden ben evlenmeyeceğim diyormuş.Yani cidden seviyormuş.Demek bazıları farklı seviyor ya da sevgilerini farklı bir gösteriş şekilleri var.Ama bence seviyorsan incitmeyeceksin,üzmeyeceksin.

içten içe istiyor ama dile getiremiyor demekki
o yüzden benı yıldırmaya çalısıyor...
Keske babamın lafını dınleseydımde
evlendıkten sonra çalısmasaydım
alıstı heralde anlamadım ki :S

canım benim ya herşey yoluna girecekken eşin iyice körüklüyo üzülme bitanem ya

bana görede öyle seven insan incitmemeli,kırmamalı,sürekli gözyaşına borçu varmıs gibi ağlatmamalı
ama nerdeee

tabi kesinlikle insan sevdiğine kıyabilirmi o üzülecek diye gözünün içine bakar.. ama bazılarında o nerdee

canım benim ya herşey yoluna girecekken eşin iyice körüklüyo üzülme bitanem ya

Neyapma çalıstıgını bir anlasam yaprak
ne istediğini bir kestirebilsem
belkide boşanmak istiyor onuda söylemıyor
bilmiyorum hiç sağlıklı düşünemıyorum
böyle giderse olacagıda bu zaten
herkesın sabrı bır yere kadar

boşanmak istediğini sanmıyorum canım,ama söylenenleri fazla önemsiyor olabilir.Üzülme sen ,inşallah düzelir.

bende bir anlasam ne istediğini ah bir anlasam
üzülmemeye çalısıyorum canım

bana görede öyle seven insan incitmemeli,kırmamalı,sürekli gözyaşına borçu varmıs gibi ağlatmamalı
ama nerdeee

canım ilk evlendiğimiz zamanlarda ve ben hamileyken ve hatta loğusayken bile afedersin kedi, köpek gibiydik ya kavga gürültü 2 kere ayrıldım avukatla bile görüştüm dava aççaktım okadar düşün ilk 8 ay ailesiyle oturduk olmadı geçinemedik onlarda yapamadı bunlar genç diyemedi nereye gitseler beni götürmek istediler bezdirdiler bende annemin evine gittim pılımı pırtımı toplayıp ayrı eve çıkma şartıyla barıştık çıktık eve bu sefer arkadaşları rahat vermedi sürekli dışarı çağırdılar benimkide onlar için beni kırdı hamileyken loğusayken sğrekli kavga bebeğim oldu ve öldü 1-2 ay sonra ben eşimden ayrıldım 1 ay barışmadım bu ayrılık bize çok iyi geldi şimdi Allahıma şükür iyi ara ara yine arkadaşları ve kardeşleri için beni kırsada geçinip gidiyoruz. çünkü birbirimizi tanıdık huyunu suyunu biliyorum şimdi sorun yok oturttuk herşeyi.
evlilik oturana kadar yaşanabiliyor. yani bizim gibi şanssız insanlar böyle şeyler yaşayabiliyor. önemli olan az hasarla atlatmak ben çok yara aldım yavaş yavaş kapamaya çalışıyorum kapanıyorda zaten herşey düzeldiği için. az yara alşmaya bak ağır sözler söylemeyin sakın birbirinize tek tavsiyem kavga başladığında çık odadan onun siniri geçince konuşunca daha güzel oluyor daha çok oturuyor söylediklerin. ve herkez bir gün hakettiğini yaşıyor kaynım şuanda bana yaptıklarının cezasını eşnden çekiyor dahada beter olsun

bencede boşanmak istediğini sanmıyorum ama yinede bu akşam al karşına konuş canım amacının ne olduğunu açıkca sor böyle belirsizlikle kendini yersin zaten daha yeni ameliyat oldun sağlığını iyice bozmalarına izin verme .. birde çok çabuk dolduruşa geliyor sanırım ve direk gelip sana patlıyor oturup düşünmüyor sonu nereye çıkar diye..

Günaydın kızlar brovnim üzülme belki dün gergindi o yüzden öle davrandı. Umarım bi daha üzmez seni her evlilikte yaşanıyor mutlaka sorunlar sizinnde aşacağınıza inanıyorum

sanırım bugünün konusu eşlerle olan tartışmalar hııı, ne tesadüf bizde akşma kapıştık.

sende zor günler geçirmişsin nihan. inşallah bundan sonrası çok güzel olur

günaydın kızlar, herkeze güzel bir gün diliyorum
günaydın canım
hadi inş canım
Günaydın kızlar brovnim üzülme belki dün gergindi o yüzden öle davrandı. Umarım bi daha üzmez seni her evlilikte yaşanıyor mutlaka sorunlar sizinnde aşacağınıza inanıyorum
günaydın ebrucum
sanırım bugünün konusu eşlerle olan tartışmalar hııı, ne tesadüf bizde akşma kapıştık.

sende zor günler geçirmişsin nihan. inşallah bundan sonrası çok güzel olur
evet canım ilk başlar zordu maalesef
amin canım

herkes neler yaşıyor,kimse kimseyi bilmiyor.Böyle şeyleri duydukça üzülüyorum.Anlamıyorum ki iyi insan olmak bu kadar mı zor?Yani ben birinin aklına geldiğimde beni iyi anıyorsa,iyi biriydi diyorsa bundan büyük servet mi olur? İnsanın şu dünyadaki en büyük kazancı bu olmalı.Ne hale geldik....

Neyse kızlar hepinizi tanıdığıma memnun oldum.Gideyim de oğlumla ilgileneyim,çarşıya çıkmak istiyormuş,parmak dondurma yiyecekmiş.Anası gibi gezmeyi seviyor.Hazır hava da güneşli.Dersim de yok,gezsin kuzum.Uğrarım artık buraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…