KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ceydaaresimlerinin birazına baktım çok güzelsin canım maşallah ya ne güzel bi yüzün var Rabbim yüzün gibi bahtınıda güzel etsin inşallah

bilim ben bunu yapmıştım bikere ozaman bekardım daha ama pek hoşumuza gitmemişti bidahada yapmadık

kız ben de ilk kez yapcam.. ayy ya biz de beğenmezsek ne bilim kabak dolmasını ve mücveri falan çok seviyoruz.. neyse yaptım bi kere ama daha fırınlamadım kociişin gelmesine yakın fırına atcam. :97:

ceydaaresimlerinin birazına baktım çok güzelsin canım maşallah ya ne güzel bi yüzün var Rabbim yüzün gibi bahtınıda güzel etsin inşallah

canım benimmm.. sağolasın kuşum aminnn

güzel olursa haber ver kııs bende yapem

Günaydın kızlar bugün sıfır morel ve enerjiyse başladım güne
hadi bakalım hayırlısı olsun

günaydın sabah çaylarııı

hayırdır brownim nolduu tatlım bi sorun yoktur umarımm

Dün akşam yine tartıştık yaprakcım
internet ve telefonu kapattıracakmış
bana inat yapıyor bunu biliyorum
bende kapatmanı istemıyorum
evde temızlık tv kitap dısında yapacak baska bırseyım yok dedim
ödeyemiyorum dedi...bende madem öyle kendi telefon faturandan
kıs ailene para verme mesela dedim
demez olaydım suclu ben oldum...
Ödeyemediğinden değil biliyorum bana inat yapıyor
millet akıl veriyor,neyapıcam bu adamla bilmiyorum

ohh saat 5 oldu dimi gidin bakalım gidin bende deniz kenarında çay içiyom deyince heç bana kızmayın ondan sonra:100:
hadi nen bizsiz deniz kenarında çay içilirmi o ayrı

neyse günaydın kızlar kimse yok browni yaprak sizler onlinesiniz gelin kızlar

hoşgeldin miskokulum

hoşbulduk kızlar

brownim yazdıkların beni üzdü.Çizelgeye göre yeni evli gibisin,niye böyle oldu ki?İnşallah aranız düzelir.

gerçekten eşin bu konuda çok saçma düşünüyor neden kapatmak istiyor interneti sen bütün gün başında oturup evinimi aksatıyosun yemeğini işini gücünü eksikmi yapıyosun veya o işten gelince yine pc başına geçip onla ilgilenmiyomusun hayırr tabiki. peki neden kapatmak istiyor dediğin gibi millet akıl veriyosa nediyolarki acaba senin hakkındamı dolduruşa getiriyorlar..
birde telefonu neden kapattırıyomuş ki annenle konuşma etme diyemi

hoşbulduk kızlar

brownim yazdıkların beni üzdü.Çizelgeye göre yeni evli gibisin,niye böyle oldu ki?İnşallah aranız düzelir.

hı hı yeni evliyim miskokulum ama yaşadıklarım 10 yıllık evli olanlara taş çıkartır sanırım
Neden böyle oluyor bilmiyorum,bir dargın bir barışık gidiyoruz bakalım sonumuz hayır ola...
Önümü göremiyorum,sonumuz neolur onuda bilmiyorum.Tek bildiğim şey bu evlilikte
kendimi güvende hissetmiyorum,heran bite bilir gibi...

Çok seviyoruz ya hani birbirimizi sanırım ondan :S

Son düzenleme:

Ben çalışırken pc aldığımızda net bağlatmayalım zaten vaktim yok giremem dediğimde
madem net baglatmayacaktık neden dünya para pc'ye bagladık tugba dedi...
Bende ya işten cıkarsam borç harc var ödeyemezsen neolacak demiştim
saçmalama tugba onu ödeyemeyecek kadarda değiliz dedi.
Bağlattım...zaman geçti...3 aydır evdeyım tek lüksüm olan net adamın gözüne batıyor
Evim tertemiz,üstü başı herzaman ütülü,yemeklerim zamanındadır aksatmıyorum kesinlikle
sorumluluklarımın gayet iyi farkındayım ve en iyi sekılde yerıne getırıyorum

Ödeyemiyorum diyor....yalan söylüyor!
ailesi benımde çalısmamı ıstıyor
oğulları nasıl yetiştirecekmiş
sankı hayat boyu calısmak zorundayım...
eşimse çalışmamı istemediğini söylüyor herzaman
ama bu yaptıklarından anladığım şu;
Tugbanın zevk aldıgı şeyleri elinden alırsam
geçinemiyormuşuz gibi sürekli dır dır edersem
Tugba'da buna nasıl olsa dayanamaz ve çalışır...

dün bu düşüncelerimi söyledim ona,dedim bugün neti kapatırsın yarın elektrik çok geldi
suyu neden fazla kullandın da dersin dedim sen taktık uyguluyorsun ama tutmayacak dedim

İnkar ediyor,alakası bile yokmuş böyle seyler düşünmüyormus
ama benım anladıgım bu...çalısırken önüme herseyi seren adam evde oturdugumda neden
yapmaktan hoşlandıgım seyleri engellemeye calısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…