KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bende kaciim kizlar islerimi hallediim barii hepinizi coook opuyorum bugun yokum yarin gorusuruk insaallah

ben yokken paris ile ilgili tuyo virmeyin haa yarina kalsin dersleri kacirmiyimm

yada yprk sen iyi ders dinlionn not al ben senden yarin alirim ammami cnm

kactim ben hoscakalin yine topici sulamayin ha salya sumuk aglamayin. bol bol kahkaha atin ben duyarim sizi canlarim benim

hadi ben gittim yolu acin supurgemle ezmiim sizii

ben kaçtım kızlar hepinizi öptüm
destekleriniz için teşekkür ettim
güle güle canım benim..
oğluşum o kızz. evde komiklik yapıyodu bende çektim. görese nasıl kızar bana. ama çok sevimliiiii
aboowww kızzz çocuğun geleceğiyle oynama
kiz diom yaa bu topic beni bayagi acti diee onceden melek remi vardi simdi sexi kari resmi varr ne olduysa bu paris muhabbetinden sonra olduu

senin avatarda cok hos bee sasi bes

ben de dün akşam üzerime V yaka bi triko giymiştim ama öylesine aldımm dolaptan giydim akşam benimki diyo ki ' sen hasta diil misin niye açtın çatalını' demek dün çok etkilenmişim paris maceralarından :89:

:80: güle güle canım misafirlerinle iyi başetmeler
Allah kolaylık versin ne diyim işin zor :79:

Güle Güle kuşum.. Kolay gelsin, misafirlerini çok iyi şekilde ağırlayacağına eminim fıstık.. hadi bakalım uççç

güle güle datlumm. kolay gele sana

tamam canım ben aldığım notları fakslarım sana merak etmee güle güle iyi oturmalar misafirlerinle pardon yorulmalarr o kadar kişiyle

yanıyom deseydinn

:80: güle güle canım misafirlerinle iyi başetmeler
Allah kolaylık versin ne diyim işin zor :79:

yok canım . konyada. çanakkale şehitliği yapmışlar orda .

saolun kizlar

kiz bende konyaliyimda hec canakkale sehitligi yapdiklarini duymamistim haa ama son 3 sene icinde yaptilarsa haberim olmazdi tabi burda oldugum icin oglunda pek yakisikli cnm ALLAH bagislasin

evet bilgecim Allah bağışlasın çok yakışıklı:97:
kızım olsa verirdim
kızı olanlara duyurulurrrrrrrrr

saolun kizlar

kiz bende konyaliyimda hec canakkale sehitligi yapdiklarini duymamistim haa ama son 3 sene icinde yaptilarsa haberim olmazdi tabi burda oldugum icin oglunda pek yakisikli cnm ALLAH bagislasin

sağol canım. mevlanaya varmadan böllee top arabalarının neyinin durduğu bi yer var canım. oraya yapmışlar. çok güzel olmuş. tavsiye ederim konyalımmm

evet bilgecim Allah bağışlasın çok yakışıklı:97:
kızım olsa verirdim
kızı olanlara duyurulurrrrrrrrr
sen bi dene doğur , oğlum 8 yaşında 2011 e doğarsa 9 yaş olur aralarındaa. oda iyidir. erkeğin olgunu makbuldür..
kıymet bilecek şekilde yetiştiriyorum , herkezlere duyurulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…