- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.461
abowww. o zaman yakışıklı bi fotosunu koyiyimhadi ya bende internetten buldun sandım oğlunu başka resmini gösterde aklımızda bu hali kalmasın yani
çocuk kızsada haklı
güle güle canım nedemek ya
ee yaniabowww. o zaman yakışıklı bi fotosunu koyiyim
güle güle canım benim..ben kaçtım kızlar hepinizi öptüm
destekleriniz için teşekkür ettim
aboowww kızzz çocuğun geleceğiyle oynamaoğluşum o kızz. evde komiklik yapıyodu bende çektim. görese nasıl kızar bana. ama çok sevimliiiii
kiz diom yaa bu topic beni bayagi acti diee onceden melek remi vardi simdi sexi kari resmi varr ne olduysa bu paris muhabbetinden sonra olduu
senin avatarda cok hos bee sasi bes
bende kaciim kizlar islerimi hallediim barii hepinizi coook opuyorum bugun yokum yarin gorusuruk insaallah
ben yokken paris ile ilgili tuyo virmeyin haa yarina kalsin dersleri kacirmiyimm
yada yprk sen iyi ders dinlionn not al ben senden yarin alirim ammami cnm
kactim ben hoscakalin yine topici sulamayin ha salya sumuk aglamayin. bol bol kahkaha atin ben duyarim sizi canlarim benim
hadi ben gittim yolu acin supurgemle ezmiim sizii
hıh şimdi oldu yakışıklı halini görelim
Güle Güle kuşum.. Kolay gelsin, misafirlerini çok iyi şekilde ağırlayacağına eminim fıstık.. hadi bakalım uçççbende kaciim kizlar islerimi hallediim barii hepinizi coook opuyorum bugun yokum yarin gorusuruk insaallah
ben yokken paris ile ilgili tuyo virmeyin haa yarina kalsin dersleri kacirmiyimm
kactim ben hoscakalin yine topici sulamayin ha salya sumuk aglamayin. bol bol kahkaha atin ben duyarim sizi canlarim benim
bende kaciim kizlar islerimi hallediim barii hepinizi coook opuyorum bugun yokum yarin gorusuruk insaallah
güle güle canım benim..
aboowww kızzz çocuğun geleceğiyle oynama
ben de dün akşam üzerime V yaka bi triko giymiştim ama öylesine aldımm dolaptan giydim akşam benimki diyo ki ' sen hasta diil misin niye açtın çatalını'demek dün çok etkilenmişim paris maceralarından :89:
:80: güle güle canım misafirlerinle iyi başetmeler
Allah kolaylık versin ne diyimişin zor :79:
saolun kizlar
kiz bende konyaliyimda hec canakkale sehitligi yapdiklarini duymamistim haa ama son 3 sene icinde yaptilarsa haberim olmazdi tabi burda oldugum icin oglunda pek yakisikli cnm ALLAH bagislasin
sen bi dene doğur , oğlum 8 yaşında 2011 e doğarsa 9 yaş olur aralarındaa. oda iyidir. erkeğin olgunu makbuldür..evet bilgecim Allah bağışlasın çok yakışıklı:97:
kızım olsa verirdim
kızı olanlara duyurulurrrrrrrrr
tabiki erkeğin olgunu makbül yaş farkı olunca iyi oluyorsen bi dene doğur , oğlum 8 yaşında 2011 e doğarsa 9 yaş olur aralarındaa. oda iyidir. erkeğin olgunu makbuldür..
kıymet bilecek şekilde yetiştiriyorum , herkezlere duyurulur.
sen bi dene doğur , oğlum 8 yaşında 2011 e doğarsa 9 yaş olur aralarındaa. oda iyidir. erkeğin olgunu makbuldür..
kıymet bilecek şekilde yetiştiriyorum , herkezlere duyurulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?