KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

oooo parise gittikmi benden iyisi yok
suanda reglıyım ya ondanda bu soğukluk
adm elınden gelse reglı olmanı ıstemıyorum dıyecek

hadiya
amann öyle bi robot yapsalarda bizde rahat etsek valla.
hatta parise giderken çığlık neyimde atsa. (zevkten)

he valla kız. bi erkek (allah korusun) karısı rahmetli oldummu hemen evlenir. ama ya kadaınlar. yıllarca beklerler.
neyse konuyu değiştirelim bari kızlar . neşeli bişeyler konuşalım.

evet dogru diosun cnm erkekleri ne cok SIKcaksin NEDE COK BOS BIRAKACAKSIN cok SIKSAN kacarlar YUZ VERSEN ASTARINI ISTERLER dengede tutmak cok zor bu erkekleri ama bi sekilde idare edebilioz arada kavga gurultulerde oluyor. hatasini bilipde karisindan ozur dileyen erkekler elle sayilcak kadar azdir galibaa onlar size nasil davraniosa sizde ole davranin

he valla kız. bi erkek (allah korusun) karısı rahmetli oldummu hemen evlenir. ama ya kadaınlar. yıllarca beklerler.

he bacım yaa neşelenek azcık..
bende sizinle birlikte üzüldüm zatenn canlarım kankilerim benim

Bu erkekleri konuş konuş bitmez
kimse bitirememişki biz konusup bitirelim
amaaaannnn
:113::113:

oooo parise gittikmi benden iyisi yok
suanda reglıyım ya ondanda bu soğukluk
adm elınden gelse reglı olmanı ıstemıyorum dıyecek

kusura bakmada cnm cusss diom kocana yani baska dicek bisi bulamiomm

ya ben simdiden diomki ben olursem evlenme yada evlenceksen oglum o kadin bakmasin sen neyaparsan yap dedim. birazda icli konustum agladim baktim bizimherifinde gozleri doldu sacmala dierek sarildi bana

ayy anne olmak beni dahada duygusallastirdi

bu arada her gun konumuzdan paris gecio yaww ulen ne sapkin karilarmisiz yaww
icimizde paris atesi varmis simdiye kadar cikmadi burda patladik hepimiz valla ben bu paris olayini kimseyle bole acik konusmazdim burda bir acildim ki kapatabilene ask olsun

Son düzenleme:
bu arada hazal dekoltenin maşallahı var anacımmm. kuduruk karııı

bende derim öle. sakın çocuklarım üvey anne getirme diye.

kiz diom yaa bu topic beni bayagi acti diee onceden melek remi vardi simdi sexi kari resmi varr ne olduysa bu paris muhabbetinden sonra olduu

senin avatarda cok hos bee sasi bes

oğluşum o kızz. evde komiklik yapıyodu bende çektim. görese nasıl kızar bana. ama çok sevimliiiii

ben kaçtım kızlar hepinizi öptüm
destekleriniz için teşekkür ettim

oğluşum o kızz. evde komiklik yapıyodu bende çektim. görese nasıl kızar bana. ama çok sevimliiiii
hadi ya bende internetten buldun sandım oğlunu başka resmini gösterde aklımızda bu hali kalmasın yani
çocuk kızsada haklı
ben kaçtım kızlar hepinizi öptüm
destekleriniz için teşekkür ettim
güle güle canım nedemek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…