- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.441
aslında çok basit ama çok zor, hiçbişey yapmayacan ama yapıyomuş gibi durcan. aksi söz etmeyecen. lafları süsleyip konuşcan ama gene o işi ona yaptırcan. bide iki güne pbi onları parise uçurdummu tamam.
ama işte insan maalesef her zaman aynı ayarda olmuyo. bazende idare edilmek istiyo.
hadiyasana yemin ederim annesine bir gömlek ütületemezdi
anne ütüle dediğinde sen kendin ütüle derdi
kayınvalidem çok pasaklıdır
evde iş yapmaz bütün işi kayınbabam yapar
kesınlıkle kadın elını bırseye sürmez
sebep astımmış
astım hastalıgıyla ne ilgisi var temızlıgın yemeğin ütünün
annesınden gördü desem ıstesın yaparım
ama annesınden görmedıklerını suanda benden görüyor
ona bıle mınnet şükür etmiyor
30 yasında adam kıyafetlerını dolaptan alamıyor demekkı
birde hangı bırıne yetıseyım,çocuk gibi
habıre arkasını gezmekten bıktım
amann öyle bi robot yapsalarda bizde rahat etsek valla.
hatta parise giderken çığlık neyimde atsa. (zevkten)
anlamammi hayatim iki gun oce burda sinir kupu olmustum kocam sayesinde
ulen bu ne bole salya sumuk herkes aglii ne oliii yaa birakin erkekler sizin icin aglasin pofff sanki siz burda kicinizi yirtsaniz onlarin haberi olcakta gelip size teselli vercekler suclu olduklari halde bizden ozur beklerler yada hic bisi olmamis gibi davranirlar butun erkekler dunyanin merkezi zannediolar kendilerini halbiki biz olmasak onlar bir hic.
bakin aglamayi kesin bakiiim SIKMayin caninizi stresten sagliginiz bozulsa destek olcaklarina kostek olurlar takmayin canlarim
aslında çok basit ama çok zor, hiçbişey yapmayacan ama yapıyomuş gibi durcan. aksi söz etmeyecen. lafları süsleyip konuşcan ama gene o işi ona yaptırcan. bide iki güne pbi onları parise uçurdummu tamam.
ama işte insan maalesef her zaman aynı ayarda olmuyo. bazende idare edilmek istiyo.
oooo parise gittikmi benden iyisi yok
suanda reglıyım ya ondanda bu soğukluk
adm elınden gelse reglı olmanı ıstemıyorum dıyecek
he valla kız. bi erkek (allah korusun) karısı rahmetli oldummu hemen evlenir. ama ya kadaınlar. yıllarca beklerler.
neyse konuyu değiştirelim bari kızlar . neşeli bişeyler konuşalım.
oooo parise gittikmi benden iyisi yok
suanda reglıyım ya ondanda bu soğukluk
adm elınden gelse reglı olmanı ıstemıyorum dıyecek
he valla kız. bi erkek (allah korusun) karısı rahmetli oldummu hemen evlenir. ama ya kadaınlar. yıllarca beklerler.
neyse konuyu değiştirelim bari kızlar . neşeli bişeyler konuşalım.
bu arada hazal dekoltenin maşallahı var anacımmm. kuduruk karııı
bu arada her gun konumuzdan paris gecio yaww ulen ne sapkin karilarmisiz yaww
icimizde paris atesi varmis simdiye kadar cikmadi burda patladik hepimiz valla ben bu paris olayini kimseyle bole acik konusmazdim burda bir acildim ki kapatabilene ask olsun
bu arada hazal dekoltenin maşallahı var anacımmm. kuduruk karııı
kusura bakmada cnm cusss diom kocana yani baska dicek bisi bulamiomm
ya ben simdiden diomki ben olursem evlenme yada evlenceksen oglum o kadin bakmasin sen neyaparsan yap dedim. birazda icli konustum agladim baktim bizimherifinde gozleri doldu sacmala dierek sarildi bana
ayy anne olmak beni dahada duygusallastirdi
bu arada her gun konumuzdan paris gecio yaww ulen ne sapkin karilarmisiz yaww
icimizde paris atesi varmis simdiye kadar cikmadi burda patladik hepimiz valla ben bu paris olayini kimseyle bole acik konusmazdim burda bir acildim ki kapatabilene ask olsun
kiz diom yaa bu topic beni bayagi acti diee onceden melek remi vardi simdi sexi kari resmi varr ne olduysa bu paris muhabbetinden sonra olduu
senin avatarda cok hos bee sasi bes
oğluşum o kızz. evde komiklik yapıyodu bende çektim. görese nasıl kızar bana. ama çok sevimliiiii
hadi ya bende internetten buldun sandım oğlunu başka resmini gösterde aklımızda bu hali kalmasın yanioğluşum o kızz. evde komiklik yapıyodu bende çektim. görese nasıl kızar bana. ama çok sevimliiiii
güle güle canım nedemek yaben kaçtım kızlar hepinizi öptüm
destekleriniz için teşekkür ettim
ben kaçtım kızlar hepinizi öptüm
oğluşum o kızz. evde komiklik yapıyodu bende çektim. görese nasıl kızar bana. ama çok sevimliiiii
ben kaçtım kızlar hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?