KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

:44:ne yamaya çalışıyo bu erkekler ya
bencede hatasını anladı gibi düşündü tarttı analiz etti gereksiz bi tartışma konusu olduğunu anladı sanırım.. bakalım akşama nasıl bi tavır sergileyecek eşin

Düşüncesizmiş ki o da biz olsak çekiniriz hem hasta hem de iş çıkartcaz. Bari yardım edeydi şimdiki gençlik öyle sanırım.

evet canım . hep atıyoz içimize sonra en ufak bişeyde patlıyoz . adımız fenaya, bi bardak suda fırtına kprana çıkıyo sonra. ne oldu ne vrda patladın diyolar.

ben bu kız yüzünden hem eşimle hem kayınvalidemle kavga ettim. Ama hata kayınvalidemde. Kızına laf geçiremiyor kadın.. sonra da benim başıma salıyor sanki ben adam etmeye mecburum onu. Bi de benden izinsiz dolabımı karıştırıp istediğini alıp giyme huyu var ki Allah' ım deliricem.

yada dün çok güldüğümüz içinmi bugün ağlıyoz acep

Batıl bir inançmı bilmem ama nezaman çok gülsem sonrasında illa ki ağlarım
yada biri evlilik nasıl gidiyor diye sordugunda
çok şükür iyiyiz dediğimde ogün akşam illa ki tartısırız

evet canım . hep atıyoz içimize sonra en ufak bişeyde patlıyoz . adımız fenaya, bi bardak suda fırtına kprana çıkıyo sonra. ne oldu ne vrda patladın diyolar.

benimkide bana sürekli
sen sinirlisin,çok sinirlisin,asabisin
bunları bana sayıklıya sayıklıya
beni sinir hastası etti

Batıl bir inançmı bilmem ama nezaman çok gülsem sonrasında illa ki ağlarım
yada biri evlilik nasıl gidiyor diye sordugunda
çok şükür iyiyiz dediğimde ogün akşam illa ki tartısırız
aynen. mutlu bi halimizde bakarım . allahım ne kadar mutluyuz çok şükür derim. ana bi bakmışsın ertesi gün birbirimize girmişiz.
dünde bakıcımdaydık. kızım çok seviyo , oh ne güzel nihayet iyi birini bulduk. hiç ayrılmayacam bu kadından dedim. akşam kavgadan sonra , nerdeyse evi terkediyodum.

Valla kızlar evlilik zor gerçekten. Eşinle uğraşıyorsun, evle uğraşıyorsun, yemeğiydi, çamaşırıydı, geçim derdiydi derken bi de yetmezmiş gibi ailesiyle de uğraşıyorsun... Yine de Allah herkese mutluluk nasip etsin inş. :97:

tam sopalıkmış canım. anasının adam edemediğini o yaştan sonra sen nasıl edecen.

benimkide bana sürekli
sen sinirlisin,çok sinirlisin,asabisin
bunları bana sayıklıya sayıklıya
beni sinir hastası etti

o öyle dedğinde kulaklarını tıka canım. bizim hatamız , erkeğimize adeta tapıyor olmamız. her şeyiyle onu kabullenip ona bağlanmamız. birazda önemsememyi bilmek lazım.

slm canlarim nasilsiniz bututn takim toplanmis yine bende hazirligimin yarisini halllettim bugun patattes salatasi ve mercimek koftesi kaldii

ne ile ilgili konusuyonuz gecmise goz atmadim ozet gecermisiniz bana zahmet olmazsaa :26:

evet fazla önemsenmek onları bu hale getiriyor
dün diyorki banyo yapıyorum sobayı neden açmadın
oturma odasını ısıtmadın,kıyafetlerimi hazırlamadın.
dedim çoçuk değilsin kiodayı ısıtayım unutmusum ne var
bende mutfagı topluyordum gördün dedim boşoturmuyorum
kıyafetlerini neden ben hazırlayacakmışım ki dedim
hastamısın,kolun mu kırık,eline dertmi geldi dedim
Oldu olacak çorabını üstünü falanda gıydıreyım
ben yıkayayım senı dedim...

slm canlarim nasilsiniz bututn takim toplanmis yine bende hazirligimin yarisini halllettim bugun patattes salatasi ve mercimek koftesi kaldii

ne ile ilgili konusuyonuz gecmise goz atmadim ozet gecermisiniz bana zahmet olmazsaa :26:
erkekler desem anlarmsın hazal

[
annesi öyle yapıyosa senden de onu bekliyor

bir erkek neyi bekler gerçek 1 kadın bekler annesinin beslediği gibi besleyen
evini temiz pak ve sıcak tutan
dır dır nedir bilmeyen
parasının kıymetini bilen
alışveriş yapmayan bütün gün çalışıp bütün gece dans edebilen ve asla hayır demeyen
başı ağrımayan ve kendisini şımartacak kadın bekler
ve dahaa çooookkkk bekler

Son düzenleme:

aslında çok basit ama çok zor, hiçbişey yapmayacan ama yapıyomuş gibi durcan. aksi söz etmeyecen. lafları süsleyip konuşcan ama gene o işi ona yaptırcan. bide iki güne pbi onları parise uçurdummu tamam.
ama işte insan maalesef her zaman aynı ayarda olmuyo. bazende idare edilmek istiyo.

erkekler desem anlarmsın hazal

anlamammi hayatim iki gun oce burda sinir kupu olmustum kocam sayesinde

ulen bu ne bole salya sumuk herkes aglii ne oliii yaa birakin erkekler sizin icin aglasin pofff sanki siz burda kicinizi yirtsaniz onlarin haberi olcakta gelip size teselli vercekler suclu olduklari halde bizden ozur beklerler yada hic bisi olmamis gibi davranirlar butun erkekler dunyanin merkezi zannediolar kendilerini halbiki biz olmasak onlar bir hic.
bakin aglamayi kesin bakiiim SIKMayin caninizi stresten sagliginiz bozulsa destek olcaklarina kostek olurlar takmayin canlarim

katılıyorummmm

sana yemin ederim annesine bir gömlek ütületemezdi
anne ütüle dediğinde sen kendin ütüle derdi
kayınvalidem çok pasaklıdır
evde iş yapmaz bütün işi kayınbabam yapar
kesınlıkle kadın elını bırseye sürmez
sebep astımmış
astım hastalıgıyla ne ilgisi var temızlıgın yemeğin ütünün
annesınden gördü desem ıstesın yaparım
ama annesınden görmedıklerını suanda benden görüyor
ona bıle mınnet şükür etmiyor

30 yasında adam kıyafetlerını dolaptan alamıyor demekkı
birde hangı bırıne yetıseyım,çocuk gibi
habıre arkasını gezmekten bıktım

amann öyle bi robot yapsalarda bizde rahat etsek valla.
hatta parise giderken çığlık neyimde atsa. (zevkten)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…