- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.541
ayyyy yivrularım benimmmmm neydiniz anam ne var ne yokkk bacılarrr
ne olsun datlum. Takılıyoz böyle işte. Döndük dolaştık kürkçü dükkanına döndük.
he gı özlüyo insan burayı yaa ne dedikodular dönüyo diye meraktan çatladım gelene kadar
ayyyy yivrularım benimmmmm neydiniz anam ne var ne yokkk bacılarrr
ay hoşbuldum hoşbuldumm
düne kadar spor yapıyodum aşkımmm, tecrübeyle sabittir
Merhaba kızlar...
Merhaba kızlar...[/Q
UOTE]
NE O KIZ HASTAMISIN
oyy kınalı kuzummm ne edelim valla işte sporumu yaptım, yemeğimi yedim ocağa da akşamki yemeği koydum geldim yine yanınızaaaSen ne yapıyorsun bakalım tatlım?
anladım bebemmm valla senden öğreneceğimiz çook şey var iyi ki varsınnn
merhaba canım hoşgeldinnn
he gı özlüyo insan burayı yaa ne dedikodular dönüyo diye meraktan çatladım gelene kadar
estağfirullah.
Ne güzel valla. Herşeyi halletmişsin maşallah.
Moralim çok bozuk. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . Bir insan benim kadar bahtsız olabilir mi acaba ...Offff . Gücümü de kendimi de hissedemiyorum artık .
herkesin işi var heralde bugün canım, ben en çok brownimi merak ettim. Nasıl acaba şimci :44:
moralim çok bozuk. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . Bir insan benim kadar bahtsız olabilir mi acaba ...offff . Gücümü de kendimi de hissedemiyorum artık .
oyy kınalı kuzummm ne edelim valla işte sporumu yaptım, yemeğimi yedim ocağa da akşamki yemeği koydum geldim yine yanınızaaasen ne yapıyorsun bakalım tatlım?
anladım bebemmm valla senden öğreneceğimiz çook şey var iyi ki varsınnn
merhaba canım hoşgeldinnn
fosssssssssssssssss, işler kesat
napim bebişim bende ajanda takvim dağıttım bizim firma bastırmış göndermiş onlarla uğraştım...
ne yemeği yapıyon bidenem
dünden domates çorbası var, akşamdan da barbunya ıslatmıştım onu pişiriyorum şimdi. Akşam da kocişe pilav yaparım tamamdır. Ben diyette olduğum için pilava uzaktan bakıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?