KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ayyyy yivrularım benimmmmm neydiniz anam ne var ne yokkk bacılarrr

oyy kınalı kuzummm ne edelim valla işte sporumu yaptım, yemeğimi yedim ocağa da akşamki yemeği koydum geldim yine yanınızaaa sen ne yapıyorsun bakalım tatlım?

ay hoşbuldum hoşbuldumm

düne kadar spor yapıyodum aşkımmm, tecrübeyle sabittir

anladım bebemmm valla senden öğreneceğimiz çook şey var iyi ki varsınnn
Merhaba kızlar...

merhaba canım hoşgeldinnn

estağfirullah.

Ne güzel valla. Herşeyi halletmişsin maşallah.

Moralim çok bozuk. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . Bir insan benim kadar bahtsız olabilir mi acaba ...Offff . Gücümü de kendimi de hissedemiyorum artık .

estağfirullah.

Ne güzel valla. Herşeyi halletmişsin maşallah.

sabah erken kalkınca herşeye vaktim yetiyor..
Moralim çok bozuk. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . Bir insan benim kadar bahtsız olabilir mi acaba ...Offff . Gücümü de kendimi de hissedemiyorum artık .

canım benim hayırdır inş.? anlatmak ister misin? belki sana yardımcı olabiiriz...

moralim çok bozuk. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . Bir insan benim kadar bahtsız olabilir mi acaba ...offff . Gücümü de kendimi de hissedemiyorum artık .

hayırdır ne oldu ki
biz sabah ağlama nöbetini atlatmıştık ama seninlede ağlarız canım. Anlat hele

napim bebişim bende ajanda takvim dağıttım bizim firma bastırmış göndermiş onlarla uğraştım...
ne yemeği yapıyon bidenem

2 yıldır tüm çabalarıma rağmen iş bulamıyorum. Cv bırakmadıgım yer görüşmediğim ,haber vermedıgım kımse kalmadı . Ama sanki taşa girdi şansım. Hiç bişey çıkmadı. Acaba bendemi sorun var diyorum . Boş biri olsam gam yemeyeceğim . Lisans mezunuyum . Deneyim desen o da var . Artık üzerimde başka şeylerin etkisini düşünmeye başladım . Acaba bana büyü yapılmış olabilir mi . Bu tarz şeylere hiç inanmazdım ama bu kadar şanssızlıgı da başka şeye bağlayamıyorum. Şu anda bir büro da çalışıyorum ama buna da çalışmak denirse . Çünkü nerdeyse 2 aydır para fln verdiği yok adamın . Sigortamı da yapmıyor . Boş boş gidip geliyorum yani . Ve adam inanılmaz dengesiz biri. Aptalca şeylerin hesabını yapıyorum . Nasıl bir insan çözemedim . Bir anlatsam aklınız almaz yani o derece . ... Ruhum çıkmazlarda ..Napacağımı bilemiyorum. Yoruldum artık düşünmekten . Neredeyse 2 aydır regl bile görmüyorum . Onun da fazlasıyla etkisi var üzerimde . Yazdım da rahatladım biraz. İyi ki varsınız.

napim bebişim bende ajanda takvim dağıttım bizim firma bastırmış göndermiş onlarla uğraştım...
ne yemeği yapıyon bidenem

dünden domates çorbası var, akşamdan da barbunya ıslatmıştım onu pişiriyorum şimdi. Akşam da kocişe pilav yaparım tamamdır. Ben diyette olduğum için pilava uzaktan bakıyorum artık

ben çıkıorum kızlar :2:klavyenin tuşuna :2:basçak halim bile yok:2: bu yazıyı bile zar zor yazdım:2: çok fenayım:2: :94:hadi bay:105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…