- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.581
Kayınvalide dibimde ama faydası yok zararı var keşke annem yakın olsaydı
Allah'a şükür çok rahatım o konuda kayınvalidoş uzak ama çok uzak değil,yakında olsa farketmezdi çok şükür şeker gibi hatun, hiçbişemize karışmaz hep sen bilirsin der valla
Allah herkese böyle kayınvalide nasip etsin inşallah
Canım benim nasıl da sıkıntı yapmışsın kendine.. iş sorunu maalesef çoğu kişinin derdi. İslam dininde büyü ile ilgili herşey günah canım ve büyü diye bir şey var ama inşaAllah böyle birşeyle ilgili değildir. Birinden ya da birilerinden şüpheleniyor musun ki? :44: şimdi gelelim şu an çalıştığın yere; maddi sıkıntın yok ise orada durmak zorunda değilsin birtanem senin sağlığından önemli mi Allah aşkınavbekarken ben de bi yerde çalıştım 3.5 sene maaşı falan geciktirmezlerdi ama müdürüm tam numunelik bişeydi yani ben de çok çektim ondan. sonra düşündüm dedim neden çekmişim ki bunun kahrını yani demek istediğim içini çok sıkıyorsa, psikolojin bozuluyorsa durma orada. yeni iş konusunda da her kaynağa başvurdun mu canım?
Cnm desteğin için teşekkür ederim. Gerçekten yıpranıyorum burada. Büyü olayında şüphelendiğim biri var . Zamanında ciddi bir ilişkim vardı fakat çocugun annesi tam bir felaketti. O da herşeyi yapabilir. Yine de günahı boynuna. Ama onun yapabilecegını düşünüyorum. Aşırı boyutta maddi sıkıntım yok .Bekarım da . Ama yine de aileme yük olma düşüncesi huzursuz ediyor beni . Bu adamın yanında yakında bakırköylük olacağım. Bu havalarda soğuktan donuyorum. Çünkü fatura çok geliyor diye açmıyor ısıtıcıyı . Bir bardak çayın lafını ediyor . Gerisini siz düşünün artık . Canım iş konusunda haber bırakmadıgım cv yollamadıgım yer kalmadı nerdeyse . Ayrıca internette de üyeliğim var . Beklemekten başka yapacak birşey yok artıkAma bu ay bitiminde ben de çıkmayı düşünüyorum.
Sağolun kızlar,ebrucum sende hep iyi olursun inşallah
yaprakcım kesin benim kaynananın yeni planı var
beni sevmediğini biliyorum çünkü
Güzelim bak bekarmışsın da, sen hemen çık bu yerden. Canına kastın mı var boşver.. Adam bi bardak çayın lafını yapıyorsa kim bilir nelerde gözü kalıyordur gözü çıkasıcanınİnşaAllah gönlüne göre biryer bulur da çalışırsın. Biraz daha sabret hele. Bu arada nerede oturuyorsun, mesleğin nedir? Yani olur ya bişey buluruz ya da duyarız falan haber veririz sana
bende çalışmasam özlermiyim acabahiç sanmıyommmmmmmm
Eki Görüntüle 117970 GÜNAYDIN FISTIKLAR,FINDIKLAR,BALLAR,ŞEKERLER
HEPİNİZİ YERİM YERİM...:125::125::125:
Bugün iyi uyandım,dün kötüydümtüm gün oturdum ağladım nete girmedim
Kocamda bir kere aradı birdahada aramadı...
Akşam geldi hiçbirşey olmamıs gibi davrandı,neşeliydi
bende konuyu uzatmadım o nasıl davrandıysa öyle davrandım
Kayınvalidem ölecek herhalde ya da kafasına birşey düştü
dün gece beni güzel mesajlara boğdu
seniseviyorum kızım bitanemli msjlar , hala onun şokundayım
nasıl olduda yazdı diye..
neyse kısacası İYİYİM,ceydacım beni merak etmeşsin sağol bebem
bende rejımdeyım gözümün önünden piliçler geçiyor,tatlılar tuzlular
dün bende spor yaptım 1 saat,öptüm hepinizi
günaydın hatın gızlarr:13:
günaydın tuğbacım çok sevindim canım sorunsuz bi akşam yaşamışsın inşallah yinelemez kocann...
kayınvalidende heralde günah çıkarıyo canım
Kim iyi ki kaynana iyi olucak. Herkesin çıkarı varsa iyi olur yoksa olmaz. Biz el kızıyız ne olsa değerimiz olmaz. Hiçbişe iyi değil bu hayatta.
ebrucum enam be sen pek bi dertli yazıyon lafları kuzum. bi derdinmi var şekerim
Eki Görüntüle 117970 GÜNAYDIN FISTIKLAR,FINDIKLAR,BALLAR,ŞEKERLER
HEPİNİZİ YERİM YERİM...:125::125::125:
Bugün iyi uyandım,dün kötüydümtüm gün oturdum ağladım nete girmedim
Kocamda bir kere aradı birdahada aramadı...
Akşam geldi hiçbirşey olmamıs gibi davrandı,neşeliydi
bende konuyu uzatmadım o nasıl davrandıysa öyle davrandım
Kayınvalidem ölecek herhalde ya da kafasına birşey düştü
dün gece beni güzel mesajlara boğdu
seniseviyorum kızım bitanemli msjlar , hala onun şokundayım
nasıl olduda yazdı diye..
neyse kısacası İYİYİM,ceydacım beni merak etmeşsin sağol bebem
bende rejımdeyım gözümün önünden piliçler geçiyor,tatlılar tuzlular
dün bende spor yaptım 1 saat,öptüm hepinizi
Günaydın ebrucuğum..Günaydın kızlar sevindim moralinizin iyi olmasına güzel bi gün olur inşallah
Günaydın deren' ciğim, yeni güne yeni umutlarla başlamak gerek değil mi amaBu arada herkese günaydın ...
Günaydın fıstığım hoşgeldin..aman maaşallahhbi daha bozulmasın moraller inş..
Günaydın ebrucuğum..
Günaydın deren' ciğim, yeni güne yeni umutlarla başlamak gerek değil mi amaben bekarken 1. levent tarafında oturuyordum bak baba evi özlemim depreşti şimdi
Öyle bir nefret etttim ki evlilikten, evden işten huzurlu bir yer arıyorum bilgecim. Kendi evimi özlüyorum. İŞte kendi kendimi yiyip duruyorum kimsenin kulağı duymuyor ki. Ben kendime ediyorum. Hiç kafam yokmuş evlenecek ne vardı rahatlık battı ama bana.
Öyle bir nefret etttim ki evlilikten, evden işten huzurlu bir yer arıyorum bilgecim. Kendi evimi özlüyorum. İŞte kendi kendimi yiyip duruyorum kimsenin kulağı duymuyor ki. Ben kendime ediyorum. Hiç kafam yokmuş evlenecek ne vardı rahatlık battı ama bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?