KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Cnm desteğin için teşekkür ederim. Gerçekten yıpranıyorum burada. Büyü olayında şüphelendiğim biri var . Zamanında ciddi bir ilişkim vardı fakat çocugun annesi tam bir felaketti. O da herşeyi yapabilir. Yine de günahı boynuna. Ama onun yapabilecegını düşünüyorum. Aşırı boyutta maddi sıkıntım yok .Bekarım da . Ama yine de aileme yük olma düşüncesi huzursuz ediyor beni . Bu adamın yanında yakında bakırköylük olacağım. Bu havalarda soğuktan donuyorum. Çünkü fatura çok geliyor diye açmıyor ısıtıcıyı . Bir bardak çayın lafını ediyor . Gerisini siz düşünün artık . Canım iş konusunda haber bırakmadıgım cv yollamadıgım yer kalmadı nerdeyse . Ayrıca internette de üyeliğim var . Beklemekten başka yapacak birşey yok artık Ama bu ay bitiminde ben de çıkmayı düşünüyorum.

Güzelim bak bekarmışsın da, sen hemen çık bu yerden. Canına kastın mı var boşver.. Adam bi bardak çayın lafını yapıyorsa kim bilir nelerde gözü kalıyordur gözü çıkasıcanın İnşaAllah gönlüne göre biryer bulur da çalışırsın. Biraz daha sabret hele. Bu arada nerede oturuyorsun, mesleğin nedir? Yani olur ya bişey buluruz ya da duyarız falan haber veririz sana

GÜNAYDIN FISTIKLAR,FINDIKLAR,BALLAR,ŞEKERLER
HEPİNİZİ YERİM YERİM...:125::125::125:

Bugün iyi uyandım,dün kötüydümtüm gün oturdum ağladım nete girmedim
Kocamda bir kere aradı birdahada aramadı...
Akşam geldi hiçbirşey olmamıs gibi davrandı,neşeliydi
bende konuyu uzatmadım o nasıl davrandıysa öyle davrandım
Kayınvalidem ölecek herhalde ya da kafasına birşey düştü
dün gece beni güzel mesajlara boğdu
seniseviyorum kızım bitanemli msjlar , hala onun şokundayım
nasıl olduda yazdı diye..

neyse kısacası İYİYİM,ceydacım beni merak etmeşsin sağol bebem
bende rejımdeyım gözümün önünden piliçler geçiyor,tatlılar tuzlular
dün bende spor yaptım 1 saat,öptüm hepinizi

Son düzenleme:
günaydın hatın gızlarr:13:

günaydın tuğbacım çok sevindim canım sorunsuz bi akşam yaşamışsın inşallah yinelemez kocann...
kayınvalidende heralde günah çıkarıyo canım

günaydın tuğbacım çok sevindim canım sorunsuz bi akşam yaşamışsın inşallah yinelemez kocann...

Sağolun kızlar,ebrucum sende hep iyi olursun inşallah
yaprakcım kesin benim kaynananın yeni planı var
beni sevmediğini biliyorum çünkü

Kim iyi ki kaynana iyi olucak. Herkesin çıkarı varsa iyi olur yoksa olmaz. Biz el kızıyız ne olsa değerimiz olmaz. Hiçbişe iyi değil bu hayatta.

Öyle yapacağım cnm ama içeride kalan paramı alınca . Bu arada muhasebe işi yapıyorum . Deneyimim de var. istanbul - Tarabya 'da oturuyorum . Merkez olarak maslak , levent , mecidiyeköy , şişli , taksim , beşiktaş ulaşım olarak bana yakın yerler . İnşallah yakın zamanda bişey çıkar. Dün bir mali müşavire daha söyledim . Sabır artık . Sağol cnm tekrardan.

herkezlere günaydın bacılar. şimdi sırasıyla yorumlara geçiyim

bende çalışmasam özlermiyim acaba hiç sanmıyommmmmmmm

özlen canım özlen. ben 1 sene kaldımda iş yeri gözümde tüttü. burda en azından oturuyom evde hiç oturulmuyo. oturunca batıyo insana, şu iş varken ben nasıl oturuyom diye suçluluk duyuyon. ama çalışınca amann nasıl olsa çalışıyom hele beklesin, kimse benim kusuruma kalmıyo ya diye düşünebiliyo insan.

günaydın canım . ne güzel seni böle ballı görmek.

bence kaynanan kocanı dolduruyo ondan bilmeyesin diye sana böyle güzel sözler ediyo.

amaaninnn booo kendimi çok hain gördüm:26:

sanada günaydın hatın gızzzz.

ebrucum enam be sen pek bi dertli yazıyon lafları kuzum. bi derdinmi var şekerim

Öyle bir nefret etttim ki evlilikten, evden işten huzurlu bir yer arıyorum bilgecim. Kendi evimi özlüyorum. İŞte kendi kendimi yiyip duruyorum kimsenin kulağı duymuyor ki. Ben kendime ediyorum. Hiç kafam yokmuş evlenecek ne vardı rahatlık battı ama bana.

Günaydın fıstığım hoşgeldin..aman maaşallahh bi daha bozulmasın moraller inş..

Günaydın kızlar sevindim moralinizin iyi olmasına güzel bi gün olur inşallah
Günaydın ebrucuğum..
Bu arada herkese günaydın ...
Günaydın deren' ciğim, yeni güne yeni umutlarla başlamak gerek değil mi ama ben bekarken 1. levent tarafında oturuyordum bak baba evi özlemim depreşti şimdi

Günaydın ceydacım

haklısın güzelim ama olmuş atrık. eşin geçenlerde anllattığın kadarıyla anlayışlı bir insan. sende cinsellik yüzünden kendini suçlayıp hayata kahretme. kayınvalidenlerle felan oturuyon zor ama pek çokkimse aynı durumda, bence üzülmek yerine bunları aşmak için harca enerjini. nasıl bunula başedebilirsin onları düşn. gerçekten kızlar en büyüğünüz benim ve şunu anladım giden gün geri gelmiyor. daha çok yenisiniz bu günlerinizin kıymetini bilin. mücadele edin. yarın belki bundan daha zor bir gün bulacak sizi. acı en fazla 2 gün yaşanmalı o bile çok. hayatsa yıllar boyu sürüyo . acını , üzüntünü her güne yayrsan bir ömrün heba olur.

Ebrucuğum sen daha yeni evli değil misin kuşum neden böyle hissediyorsun? Kayınvaliden mi sorun yoksa eşin mi? anlat istersen az rahatlarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…