KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Canım benim nasıl da sıkıntı yapmışsın kendine.. iş sorunu maalesef çoğu kişinin derdi. İslam dininde büyü ile ilgili herşey günah canım ve büyü diye bir şey var ama inşaAllah böyle birşeyle ilgili değildir. Birinden ya da birilerinden şüpheleniyor musun ki? :44: şimdi gelelim şu an çalıştığın yere; maddi sıkıntın yok ise orada durmak zorunda değilsin birtanem senin sağlığından önemli mi Allah aşkına vbekarken ben de bi yerde çalıştım 3.5 sene maaşı falan geciktirmezlerdi ama müdürüm tam numunelik bişeydi yani ben de çok çektim ondan. sonra düşündüm dedim neden çekmişim ki bunun kahrını yani demek istediğim içini çok sıkıyorsa, psikolojin bozuluyorsa durma orada. yeni iş konusunda da her kaynağa başvurdun mu canım?

ceydaya katılıyom canım psikolojini okadar bozuyosa çalışma. Kendini heba ettiğine değmez. Maaş ta vermiyomuş. Yazık sana . şansın döner bi gün elbet. Allah yardımcın olsun.

ben çıkıorum kızlar :2:klavyenin tuşuna :2:basçak halim bile yok:2: Bu yazıyı bile zar zor yazdım:2: çok fenayım:2: :94:hadi bay:105:

uyyy. çok geçmiş olsun. Birden bire ağıraştın haa. Hadi güle güle

:102: evet canımm ee sen neler yapıyosun canım anlat hele annene yakınmı oturuyosunn:44:

napıyım be yaprağım.. anneme o kadar yakın değilim maalesef canım yani ha deyince gidilmiyor. aynı şehirdeyiz Allah' tan buna da şükür ne yapalım..

Ne haber kızlar
iidir bacım senden nbr
bende çalışmayı özledim yaa 6 aydır evdeyim

kızzz ben dün akşam kabakları yaptım da biz de beğenmedik yapma bacım sakınn

temem şekerim yapmaim yoksa benim kocişim gözüme bağlar hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…