- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.561
2 yıldır tüm çabalarıma rağmen iş bulamıyorum. Cv bırakmadıgım yer görüşmediğim ,haber vermedıgım kımse kalmadı . Ama sanki taşa girdi şansım. Hiç bişey çıkmadı. Acaba bendemi sorun var diyorum . Boş biri olsam gam yemeyeceğim . Lisans mezunuyum . Deneyim desen o da var . Artık üzerimde başka şeylerin etkisini düşünmeye başladım . Acaba bana büyü yapılmış olabilir mi . Bu tarz şeylere hiç inanmazdım ama bu kadar şanssızlıgı da başka şeye bağlayamıyorum. Şu anda bir büro da çalışıyorum ama buna da çalışmak denirse . Çünkü nerdeyse 2 aydır para fln verdiği yok adamın . Sigortamı da yapmıyor . Boş boş gidip geliyorum yani . Ve adam inanılmaz dengesiz biri. Aptalca şeylerin hesabını yapıyorum . Nasıl bir insan çözemedim . Bir anlatsam aklınız almaz yani o derece . ... Ruhum çıkmazlarda ..Napacağımı bilemiyorum. Yoruldum artık düşünmekten . Neredeyse 2 aydır regl bile görmüyorum . Onun da fazlasıyla etkisi var üzerimde . Yazdım da rahatladım biraz. İyi ki varsınız.
ceydaya katılıyom canım psikolojini okadar bozuyosa çalışma. Kendini heba ettiğine değmez. Maaş ta vermiyomuş. Yazık sana . şansın döner bi gün elbet. Allah yardımcın olsun.2 yıldır tüm çabalarıma rağmen iş bulamıyorum. Cv bırakmadıgım yer görüşmediğim ,haber vermedıgım kımse kalmadı . Ama sanki taşa girdi şansım. Hiç bişey çıkmadı. Acaba bendemi sorun var diyorum . Boş biri olsam gam yemeyeceğim . Lisans mezunuyum . Deneyim desen o da var . Artık üzerimde başka şeylerin etkisini düşünmeye başladım . Acaba bana büyü yapılmış olabilir mi . Bu tarz şeylere hiç inanmazdım ama bu kadar şanssızlıgı da başka şeye bağlayamıyorum. şu anda bir büro da çalışıyorum ama buna da çalışmak denirse . çünkü nerdeyse 2 aydır para fln verdiği yok adamın . Sigortamı da yapmıyor . Boş boş gidip geliyorum yani . Ve adam inanılmaz dengesiz biri. Aptalca şeylerin hesabını yapıyorum . Nasıl bir insan çözemedim . Bir anlatsam aklınız almaz yani o derece . ... Ruhum çıkmazlarda ..napacağımı bilemiyorum. Yoruldum artık düşünmekten . Neredeyse 2 aydır regl bile görmüyorum . Onun da fazlasıyla etkisi var üzerimde . Yazdım da rahatladım biraz. Iyi ki varsınız.
ben çıkıorum kızlar :2:klavyenin tuşuna :2:basçak halim bile yok:2: Bu yazıyı bile zar zor yazdım:2: çok fenayım:2: :94:hadi bay:105:
ben çıkıorum kızlar :2:klavyenin tuşuna :2:basçak halim bile yok:2: bu yazıyı bile zar zor yazdım:2: çok fenayım:2: :94:hadi bay:105:
kız yaprakk kaldık mı başbaşa :97:
hu huuuuuuuuuuuuuuu
hoşgeldin canım napıyosunnn. bebişinden anca vakit buldun geldin sanırım napıyo küçük prenses
sorma cnm yaa kucağımda bana tırmanmaya çalışıyo sıpam eli dursa ayağı durmuyo, sen napiyosun
pek hareketli bıcırıknapıyım canım bende işle güçle uğraşıyorum vakit dolduruyorum zaman geçsede yuvama gitsem
Ne haber kızlar
bende çalışmayı özledim yaa 6 aydır evdeyim
:102: evet canımm ee sen neler yapıyosun canım anlat hele annene yakınmı oturuyosunn:44:
iidir bacım senden nbrNe haber kızlar
bende çalışmayı özledim yaa 6 aydır evdeyim
napıyım be yaprağım.. anneme o kadar yakın değilim maalesef canım yani ha deyince gidilmiyor.aynı şehirdeyiz Allah' tan buna da şükür ne yapalım..
iidir bacım senden nbr
kızzz ben dün akşam kabakları yaptım da biz de beğenmedik yapma bacım sakınn
napıyım be yaprağım.. anneme o kadar yakın değilim maalesef canım yani ha deyince gidilmiyor.aynı şehirdeyiz Allah' tan buna da şükür ne yapalım..
aynen bacım bende senin durumundayım aynı şehir ama uzağızzz
aynen bacım bende senin durumundayım aynı şehir ama uzağızzz
Kayınvalide dibimde ama faydası yok zararı var keşke annem yakın olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?