KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar hepinize iyi akşamlar mesai bitti gidiyorum bende.. pztesi görüşmek üzere herkese iyi haftasonları hoşçakalınnnnnn..

Canlarım yavaştan gidim ben çok saolun iyiki varsınız bişeler anlatmak paylaşmak sohbet etmek çok güzel. İyi tatiller diliyorum kendinize iyi bakın öpüldünüz

Güle güle ebrucuğum.. iyi tatiller..

kızlar hepinize iyi akşamlar mesai bitti gidiyorum bende.. pztesi görüşmek üzere herkese iyi haftasonları hoşçakalınnnnnn..

Sana da güle güle yaprakcığım.. keyifli haftasonları diliyorum

topik çok durgunlaştı ya niye kimse bişey yazmıyo bide polyanan gelmedi kaç gündür umarım bişey yoktur
nihan nası olsu acaba bugünde yok :18:

slm kizlar pcme virüs bulasmisti hic giremedim bu saate kadar anca temizledim yarinda misafirlerim gelecek uzak yoldan ne zaman giderler bilmiyorum onlar burdayken giremem sanirim merak etmeyin beni.
üffff misafiri cok severim ama kayinvalidemler zati bizde bunlar ne diye geliyorlar anlamiyorum nerde yatacaklar bilmiyorum sinir oldum yaaa.:85:
neyse merak etmeyin beni hepinizi öpüyorum.

o datlucadiyada sööööleyiiiin benide kafasi esince gelenlerden ilan etmis
hicte bile

Hoşgeldin canım merhaba.. Allah kolaylık versin canım, yatılı misafir zor oluyor gerçekten. Kendine iyi bak, iyi haftasonları

Pek çoğunuz bugün yok olsanız dahiherkese günaydınlar
Ceydam dün çok sıkıntılıydım neti kapttıktan sonra oturdum çok ağladım
Ama böyle nasıl anlatsam içim nasıl sıkılıyor anlatamam

daha sonradan müthiş bir ferahlık geldi içime
sanki içimi sıkan sey birden bire gitti
Sanırım duaların ulaştı
Rabbim içime ferahlık verdi ve akşam eşimle güzel güzel konustuk
Bana neti neden istemediğini uzun uzun anlattı ve ikna etti
Allah hepinizden razı olsun dualarım sizinle sızınde benimle olsun
sizleri çook seviyorum

Günaydın canım benim.. Ne kadar sevindim anlatamam. Allah bir daha hiç bozmasın ağzınızın tadını inşaAllah. Siz mutlu olun da varsın netiniz olmasın.

Hoşgeldiniz kızlar.. haftasonu bu topik ıssız olur. P.tesi' den itibaren daha da iyi kaynaşırız sanıyorum..

brownim noldu yaa artik gelmicenmi buraya.

selam kızlar bende 1 yıldır takılıyorum kk ya daha yenı yenı keşfedıyorum dıyebılırım azcuk yer açın bakam bende geldım kanka bulmaya

actigin konulardan hatirliom seni hosgeldin
ben de yeni geldim ve henüz kimseciklerle tanısmadımm. : ))

selamlar
bende burdayım artık :)))

selam kızlar bende yenıyım wee daha kımseyı tanımıormm

hosgeldiniz kizlar sizde umarim kalici olursunuz

hafta sonu ne sessiz yaa 3 gundur yokum gezdim anca ama ii geldi valla ya simdi evdeyim artik

Son düzenleme:
Ooo hazalım sen yaşıyor muydun yaa şaka bi yana p.tesi olsun da görüşelim artık özledimm..
helloooooooooooooooooooooooo
:81::87::92:
Şehnazcığım.. sana da hello canım

helloooooooooooooooooooooooo
:81::87::92:

sehnaz bu ne looo kac duyguyu ayni anda hissediorsun

Ooo hazalım sen yaşıyor muydun yaa şaka bi yana p.tesi olsun da görüşelim artık özledimm..

Şehnazcığım.. sana da hello canım

kiz yasiom tabee ask olsun 3 gun gelmeyince øldumu sandiniz
evet bende cok ozledim cnm yaa
topici ilk acan ben oldum hadi gelin gariiiii

selam kızlar bende 1 yıldır takılıyorum kk ya daha yenı yenı keşfedıyorum dıyebılırım azcuk yer açın bakam bende geldım kanka bulmaya

ben d yen geldim ve henüz kimseciklerle tanısmadımm. : ))

selamlar
bende burdayım artık :)))

selam kızlar bende yenıyım wee daha kımseyı tanımıormm

sizlerde hoşgeldiniz kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…