KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

senin işin çok zor canım ya Rabbim yardımcın olsun valla hiç haftasonu tatilin falan yokmu gündüz tek başına git niye onlarla gidiyosunki bu kadarda sessiz olma canım illa onlardamı olmak zorunda eşin bıraksın seni akşam gelip alsın söyle eşine annemi çok özledim de

Ceydacım bana da edermisin dua Allah bana da tam olarak namaz kılmayı nasip etsin die edersen sevinirim çok tşk ederm şimdiden

Canım benim ederim tabii ki.. yeter ki iste
Tugba canım...
Allah bin kere razı olsun bak tutamadım kendimi çok duygulandırdın beni
Çok sagol canım çok sagol

Allah senden de razı olsun kuşum.. en iyi biz anlarız birbirimizin halinden

kızlar hepinize hersey için çok teşekkür ediyorum
Hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum
yarın sabah girebilirsem girerim sonrasında misafirliğe gidicem
beni merak etmeyin iyi akşamlar

HAfta sonu tatilim var ama saolsunlar hiç boş kalmam. Eşimde cumartesi çalışıyor bırakmaya zamanı yok zaten tek gidim desem yeni gelin tek gitmez olur kayınvalidemle gitsem gitmek istemiyorum. Annemlerle kahvaltı yapmayı özledim. :85:

ayy ayy şu kayınvalidelerin gelmesine deli oluyorum ya sen yine uzaksın çağımama gibi bi şansın var benim alt katımda oturuyo bide beni düşünün akşam annemler geldi çağırmadım ben onu eşim annemede söyle dedi söylemicem dedim sonra giderken söylemiş gene hemen damladı bide insan gibi gelse geliyo yeğenim benim biraz yaramaz mana buluyo hep gerizekalı kendi torunu var benim yeğenimin onkatı onu görmüyo hiç bide tabak hazırlıyozya yemiyo hiç herkes yiyo o bakınıyo neymiş dokunurmuş başka yerlerde küt küt götürüyo uyuz şey

bencede ebrucum kendini ezdirme bu kadar onlarmı karar verecek ne zaman görmen gerektiğine özlediğinde eşin gelmezse bile ben gidiyorum de git.. herşeyini onlarla yapmak zorunda değilsin tatlım yarın onlarla gitmek zorundada değilsin zaten bi haftasonların yokmu ya dinlen yada annene git.. sessiz kalma canım ya

kafayı yedirtir bunlar insana valla sabır Allahım sen bize sabır ver

ne olcakmış yeni gelinsen ya uff takma canım onları sen 3 ay olmuş ne gelini baban gelip alsın seni baban gelirse peşinizede takılamaz heralde

canım benim iyi akşamlar bizi habersiz bırakma olurmu kendine iyi bak canım arkadaşımm herşey gönlünce olsun

Canım saolsun düşünceliler falan şimdi kırmak istemiyorum bi de birlikte oturuyorz yani onlara laf versemde gene ben çekicem gerçi olan bize oluyor eşime kızıyorum onunla kavga ediyorz da işte bi evim olsa kimseyle alakam kalmıcakda işte o da bende yok malesef

bencede ebru yaprak doğru söylemiş bukadar ezdirme kendini valla bende 3 aylık evliyken çok salakmışım senin gibydim ama artık açtım gözümü valla kaynanam bana bi laf söylesede kavga çıkarım küssem diye bakıyom ama hiç bişey diyemiyo en ufak bişey söylese hemen lafı yapıştırıyom hiç korkma canım ne kadar iyi olursan okadar çok üstüne gelirler hiç kıymetinde bilinmez sana bunu söyliyim ama fena olunca korkuyolar senden tecrübeyle sabittir 2 senelik evliyim bunu öğrendm

ayrı eve çıkma şansınız yokmu peki..

Tamam canım kendine iyi bak lütfen.. Allah tez zamanda içini ferahlatsın..

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.. Gelin mi alıyorlar köle mi anlamıyorum. Sen eşine söyle güzelim anneme gidicem ama tek gitmek istiyorum de. eşin izin verdikten sonra kim karışır

Evet ya benim kaynanam da annemler ya da benim akrabalarım falan gelince böyle süzüm süzüm süzülür, herkes yemek yerken o izler falan. Yani oğlum kazanıyo getiriyo siz de yiyosunuz der gibi valla öyle sinir oluyorum ki o hallerine

Canlarım yavaştan gidim ben çok saolun iyiki varsınız bişeler anlatmak paylaşmak sohbet etmek çok güzel. İyi tatiller diliyorum kendinize iyi bakın öpüldünüz

sen en başından niye kabul ettinki aynı evde oturmayı ailen falan bişey demedimi

güle güle canım sende iyi bak kendine sıkma canını hiç

Saol canım Allahıma bin şükür yani ufak tefek var sorunlar onlarında hakkını yememem gerek ellerinden geleni yapıolar ama düşüncesiz oldukları zamanlarda var. O yüzden sıkıntılıyım ama bunlarda geçer elbet diyorum sabrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…