- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.881
Nerde bacım düşünmezler bizi düşünüyo gibi yaparlar ben annemlere gündüz daha bir kez gittim demezler hiç özledi mi acaba die akşam gidiyoruz onlar geliyor 2 saatcik bi de hizmet etmekten tam oturamıyorum bile.
Ceydacım bana da edermisin dua Allah bana da tam olarak namaz kılmayı nasip etsin die edersen sevinirim çok tşk ederm şimdiden
Tugba canım...
Allah bin kere razı olsun bak tutamadım kendimi çok duygulandırdın beni
Çok sagol canım çok sagol
senin işin çok zor canım ya Rabbim yardımcın olsun valla hiç haftasonu tatilin falan yokmu gündüz tek başına git niye onlarla gidiyosunki bu kadarda sessiz olma canım illa onlardamı olmak zorunda eşin bıraksın seni akşam gelip alsın söyle eşine annemi çok özledim de
Nerde bacım düşünmezler bizi düşünüyo gibi yaparlar ben annemlere gündüz daha bir kez gittim demezler hiç özledi mi acaba die akşam gidiyoruz onlar geliyor 2 saatcik bi de hizmet etmekten tam oturamıyorum bile.
Benim erkek kardeşim şehirdışında üniv. okuyor, ben de evliyim annem iyice yalnız kaldı daha çok özlüyorum artık sizi diyor. 2 hafta önce kardeşim geldi istanbula dedim anneme bize gelin hep beraber yemeğe. O gün de kaynanam aramıştı bize gelin diye ben de dedim kardeşim gelecek yemeğe. Annem demedim yoksa hemen damlardı. Hee iyi o zaman annen de gelirse ararsın gelirim diyo. Ya bigün de annemle yalnız görüşeyim di mi ama? nieye düşünemiyorlar bunu? Anne-kız konuşacakları özel şeyler vardı diye düşünmek çok mu zor anlayamıyorum. eşime dedim valla kusura bakma bu sefer annenleri çağırmıcam dedim ve çağırmadım da.
senin işin çok zor canım ya Rabbim yardımcın olsun valla hiç haftasonu tatilin falan yokmu gündüz tek başına git niye onlarla gidiyosunki bu kadarda sessiz olma canım illa onlardamı olmak zorunda eşin bıraksın seni akşam gelip alsın söyle eşine annemi çok özledim de
ayy ayy şu kayınvalidelerin gelmesine deli oluyorum ya sen yine uzaksın çağımama gibi bi şansın var benim alt katımda oturuyo bide beni düşünün akşam annemler geldi çağırmadım ben onu eşim annemede söyle dedi söylemicem dedim sonra giderken söylemiş gene hemen damladı bide insan gibi gelse geliyo yeğenim benim biraz yaramaz mana buluyo hep gerizekalı kendi torunu var benim yeğenimin onkatı onu görmüyo hiç bide tabak hazırlıyozya yemiyo hiç herkes yiyo o bakınıyo neymiş dokunurmuş başka yerlerde küt küt götürüyo uyuz şey
ne olcakmış yeni gelinsen ya uff takma canım onları sen 3 ay olmuş ne gelini baban gelip alsın seni baban gelirse peşinizede takılamaz heraldeHAfta sonu tatilim var ama saolsunlar hiç boş kalmam. Eşimde cumartesi çalışıyor bırakmaya zamanı yok zaten tek gidim desem yeni gelin tek gitmez olur kayınvalidemle gitsem gitmek istemiyorum. Annemlerle kahvaltı yapmayı özledim. :85:
kızlar hepinize hersey için çok teşekkür ediyorum
Hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum
yarın sabah girebilirsem girerim sonrasında misafirliğe gidicem
beni merak etmeyin iyi akşamlar
bencede ebrucum kendini ezdirme bu kadar onlarmı karar verecek ne zaman görmen gerektiğine özlediğinde eşin gelmezse bile ben gidiyorum de git.. herşeyini onlarla yapmak zorunda değilsin tatlım yarın onlarla gitmek zorundada değilsin zaten bi haftasonların yokmu ya dinlen yada annene git.. sessiz kalma canım ya
bencede ebrucum kendini ezdirme bu kadar onlarmı karar verecek ne zaman görmen gerektiğine özlediğinde eşin gelmezse bile ben gidiyorum de git.. herşeyini onlarla yapmak zorunda değilsin tatlım yarın onlarla gitmek zorundada değilsin zaten bi haftasonların yokmu ya dinlen yada annene git.. sessiz kalma canım ya
Canım saolsun düşünceliler falan şimdi kırmak istemiyorum bi de birlikte oturuyorz yani onlara laf versemde gene ben çekicem gerçi olan bize oluyor eşime kızıyorum onunla kavga ediyorz da işte bi evim olsa kimseyle alakam kalmıcakda işte o da bende yok malesef
HAfta sonu tatilim var ama saolsunlar hiç boş kalmam. Eşimde cumartesi çalışıyor bırakmaya zamanı yok zaten tek gidim desem yeni gelin tek gitmez olur kayınvalidemle gitsem gitmek istemiyorum. Annemlerle kahvaltı yapmayı özledim. :85:
ayy ayy şu kayınvalidelerin gelmesine deli oluyorum ya sen yine uzaksın çağımama gibi bi şansın var benim alt katımda oturuyo bide beni düşünün akşam annemler geldi çağırmadım ben onu eşim annemede söyle dedi söylemicem dedim sonra giderken söylemiş gene hemen damladı bide insan gibi gelse geliyo yeğenim benim biraz yaramaz mana buluyo hep gerizekalı kendi torunu var benim yeğenimin onkatı onu görmüyo hiç bide tabak hazırlıyozya yemiyo hiç herkes yiyo o bakınıyo neymiş dokunurmuş başka yerlerde küt küt götürüyo uyuz şey
Canım saolsun düşünceliler falan şimdi kırmak istemiyorum bi de birlikte oturuyorz yani onlara laf versemde gene ben çekicem gerçi olan bize oluyor eşime kızıyorum onunla kavga ediyorz da işte bi evim olsa kimseyle alakam kalmıcakda işte o da bende yok malesef
ayrı eve çıkma şansınız yokmu peki..
Canlarım yavaştan gidim bençok saolun iyiki varsınız bişeler anlatmak paylaşmak sohbet etmek çok güzel. İyi tatiller diliyorum kendinize iyi bakın öpüldünüz
şuanda yok canım birikim yapmak için birlikteyiz zaten.
güle güle canım sende iyi bak kendine sıkma canını hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?