- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.861
hoşbulduk ebrucum nasılsın nevar neyok
Brovnim burda herşeyi paylaşıyoruz aile gibi olduk gerçekten ben yaşamışım gibi canım sıkıldı sende kendine gel ve atlat ki bizde düzelelim üzme kendini sana kimse yardmcı olamaz Allahtan başka o isterse hereşy olur o yüzden Allah'a sığın ve dua et. Bak gör hiçbişe kalmıcak bize msj yazacaksın bizde sevincez.
valla hislerime tercüman oldun ebru' cuğum ....
iyidir canım sen nasılsın böcüğüm ismini lutfedermisin bana
Brovnim burda herşeyi paylaşıyoruz aile gibi olduk gerçekten ben yaşamışım gibi canım sıkıldı sende kendine gel ve atlat ki bizde düzelelim üzme kendini sana kimse yardmcı olamaz Allahtan başka o isterse hereşy olur o yüzden Allah'a sığın ve dua et. Bak gör hiçbişe kalmıcak bize msj yazacaksın bizde sevincez.
gerçekten öle oluyor içimden gelerek diyorum üzülüyoruz sanki kendimiz yaşamış gibi bizde dua edelim brovnime
Evet beni mutsuz eden ınsanlarla eşimin hatrına
gururumu hiçe sayıp hala görüşüyorum ailesiyle
kayınvalıdemın yanına iş arasında arada gıder
Genelde benı almadan gitmez...
Gitmesine gerek yok,kadın hergün oğlunu arar hiç şaşmaz!
İma etmedim direkt yüzüne söyledim bu akılları annenden aldıgını bılıyorum dedim
böyle dyince ben aptalmıyımki başkasından akıl alayım diyor...
he aptalsın gerizekalı dıyesım gelıyor
Her sabah yeni bir sorunla gözyaslarıyla uyanırken toplanmak zor olacak benım için canım
Tek sığındığım Allah zaten duamı eksık etmıyorum hep yol göster rabbim dıyorum
sizde benım için dua edin neolur çok yoruldum artık pes etmeyı düşünüyorum
Allahım yardımcın olsun brownim umarım biranönce herşey yoluna girer çok zordur biliyorum umarım bundan sonrası için herşey çok güzel olur canım sen sıkma canını Rabbim sevdiği kullarına dert verip sınarmış bakalım benim kulum beni nekadar seviyo diye belki buda senin sınavındır sen Rabbimize sığın Rabbim sen bilirsin sen yardım et de bilemezsin belki bundan sonrası çok güzel olur..unutma HER KIŞIN ARDI BAHARDIR
ay allahım yaaa ne kadınmışş yemin ederimm annem aramda 3 apt war ben haftada 2 kez gitmiyorum.. zaman bulamıyorum( cadı karı ne olacak.!! tek erkek cocukmu eşin
Her sabah yeni bir sorunla gözyaslarıyla uyanırken toplanmak zor olacak benım için canım
Tek sığındığım Allah zaten duamı eksık etmıyorum hep yol göster rabbim dıyorum
sizde benım için dua edin neolur çok yoruldum artık pes etmeyı düşünüyorum
Allahım yardımcın olsun brownim umarım biranönce herşey yoluna girer çok zordur biliyorum umarım bundan sonrası için herşey çok güzel olur canım sen sıkma canını Rabbim sevdiği kullarına dert verip sınarmış bakalım benim kulum beni nekadar seviyo diye belki buda senin sınavındır sen Rabbimize sığın Rabbim sen bilirsin sen yardım et de bilemezsin belki bundan sonrası çok güzel olur..unutma HER KIŞIN ARDI BAHARDIR
Dualarınız için hepinzden Allah razı olsun kızlar
böcüğüm bu sözün bana güç verdi
Her kışın sonu Bahardır...:70:
Hergün arıyor mue maaşallah yanii.. Ya bu adamlar evlendikten sonra daha da kıymete biniyor.. anaları bekarken bu kadar düşmez üstlerine evlendikleri zaman da bi altını almadıkları kalıyo yaniii.. Biz kaynanama haftasonları gidiyoruz her hafta olmasa da 2 haftada bir yani.. -ki ben annemi nerdeyse ayda bir görüyorum. kadın daha kapıdan başlıyor ' oyyy ben oğlumu çok özledim, yok nerelerdeymiş, annesi onu özlemişmiş' ay o an kan beynime sıçrıyor resmen. Hiç düşünmüyor o lafları ederken bu gelin de ana evladı, o da özlemiştir diye..
Brownim, birazdan akşam namazını kılıcam ve namazdan sonra senin için isminle dua etmek istiyorum. ismin neydi canım acaba :26:
Brownim, birazdan akşam namazını kılıcam ve namazdan sonra senin için isminle dua etmek istiyorum. ismin neydi canım acaba :26:
Nerde bacım düşünmezler bizi düşünüyo gibi yaparlar ben annemlere gündüz daha bir kez gittim demezler hiç özledi mi acaba die akşam gidiyoruz onlar geliyor 2 saatcik bi de hizmet etmekten tam oturamıyorum bile.
Dualarınız için hepinzden Allah razı olsun kızlar
böcüğüm bu sözün bana güç verdi
Her kışın sonu Bahardır...:70:
Benim erkek kardeşim şehirdışında üniv. okuyor, ben de evliyim annem iyice yalnız kaldı daha çok özlüyorum artık sizi diyor. 2 hafta önce kardeşim geldi istanbula dedim anneme bize gelin hep beraber yemeğe. O gün de kaynanam aramıştı bize gelin diye ben de dedim kardeşim gelecek yemeğe. Annem demedim yoksa hemen damlardı. Hee iyi o zaman annen de gelirse ararsın gelirim diyo. Ya bigün de annemle yalnız görüşeyim di mi ama? nieye düşünemiyorlar bunu? Anne-kız konuşacakları özel şeyler vardı diye düşünmek çok mu zor anlayamıyorum. eşime dedim valla kusura bakma bu sefer annenleri çağırmıcam dedim ve çağırmadım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?