- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.161
küsüm herife neyini yağlayacamsende yap yağlamada paslanmasın
Ben de seviyorum valla.. tadı bi başka oluyor. Hem hastayım diye insan içine çıkamadım ne zamandır bana da bi değişiklik olur..
günaydın canım. hoş geldin.
sana en güzel yakışan kıyafetini giyyy
gerçi hepsi yakışıyodurrr
slm kizlar nasilsiniz? netim cok yavas ya esim film indirio o yuzden gec yazabilirim.
slm kizlar nasilsiniz? netim cok yavas ya esim film indirio o yuzden gec yazabilirim.
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
küsüm herife neyini yağlayacam
hoşgeldin canikom gezmek güzelmiş he
bide siz hala barışmadınızmı bacım yeter bukadar küslük o yanaşmazsa sen yanaşta barışın hem Allah katında sevapta alırsın hem çocuklarınız var onlarda üzülür siz küs olunca
Hşgeldin.. ben iyiyim çok şükür.. sen nasılsın?
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar hoşgeldinizzz
hoşbulduk canım nasılsın yaprağım
ya kızlar bişi sorucam birikim yapıyomusunuz kendiniz eşinizden gizli veya haberli nasıl para arttırıyorsunuzz:44:
en sevdiğim şeydir para biriktirmek ben çok biriktiriyorum eşim bilir biriktirdiğimi
ya kızlar bişi sorucam birikim yapıyomusunuz kendiniz eşinizden gizli veya haberli nasıl para arttırıyorsunuzz:44:
mesela eşim bana 50 tl verir pazar yapmam için onu direk cüzdanımın arkasına atarım cüzdanımdaki bozukluklarla pazar yaparım 50 tl bana kalır cüzdanımın gözüken yerinde 5 tl vardır mesela ama arka gözünde 200 300 aşa param olmaz evlendiğimizden beri 2 tane 40 gramlık bilezik aldım geçen seneki tatil paramızı 1200 biriktirdim bide arasıra bankaya atıyom ordada 6 7 milyar var
ama bankadakileri eşim biliyo eşim sıkışınca gidip bankadan çekiyoz 1 2 milyar o yüzden banka pek yükselmiyo aynı seviyede kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?