- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.201
ankaradayım evlendim çocuk işini hallettim evde kös kös oturuyorum
Çalışıorum yeni evliyim bebek istiyorum ve paylaşmak istiyorum .. YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİORUM
bende ankaradyım evliyim çocuk işini hallettim evde kös kös oturuyorum
ne kadarlık evlisinn
etimesguttayım (ben burayı daha cözemedim ikikere yazmışım yaaa :)
09.10.2010 da evlendim nerdeyse 3 aya yaklaştık
taze gelin :))) mutluluklar diliyorum bebiş için erken değilmi canımmm
evet erken biliyorum ama beklemek de istemiyorum .. Bi engelim yok çünkü .. Birde ne kadar genç anne olursam çocuğumla okadar çok şey paylaşırım diye düşünüyorum
küsüm herife neyini yağlayacam
hoşgeldin canikom gezmek güzelmiş he
bide siz hala barışmadınızmı bacım yeter bukadar küslük o yanaşmazsa sen yanaşta barışın hem Allah katında sevapta alırsın hem çocuklarınız var onlarda üzülür siz küs olunca
o gelip özür dileyene kadar barışmaya niyetim yok.
ya kızlar bişi sorucam birikim yapıyomusunuz kendiniz eşinizden gizli veya haberli nasıl para arttırıyorsunuzz:44:
en beceremediğim şey.
en sevdiğim şeydir para biriktirmek ben çok biriktiriyorum eşim bilir biriktirdiğimi
maşallah kız . ne kirli çıkıymışsın. bende günlere girdim işte biriktirmek için başka türlü birikmiyo.mesela eşim bana 50 tl verir pazar yapmam için onu direk cüzdanımın arkasına atarım cüzdanımdaki bozukluklarla pazar yaparım 50 tl bana kalır cüzdanımın gözüken yerinde 5 tl vardır mesela ama arka gözünde 200 300 aşa param olmaz evlendiğimizden beri 2 tane 40 gramlık bilezik aldım geçen seneki tatil paramızı 1200 biriktirdim bide arasıra bankaya atıyom
ama bankadakileri eşim biliyo eşim sıkışınca gidip bankadan çekiyoz 1 2 milyar o yüzden banka pek yükselmiyo aynı seviyede kalıyo
sizin eviniz var borç ödüyonuz hemi yaprak.türkiyede en fazla 10 yıl kredi çekebiliyosun bildiğim kadarıyla
biz geçen yıl çektik işte 10 yıl ödüyeceğizz..1.senemiz bitti
o gelip özür dileyene kadar barışmaya niyetim yok.
en beceremediğim şey.
maşallah kız . ne kirli çıkıymışsın. bende günlere girdim işte biriktirmek için başka türlü birikmiyo.
sizin eviniz var borç ödüyonuz hemi yaprak.
evet borç ödüyoruz bilge ablacımm nişanlıyken aldık işte 1 yılımız doldu şükür..
evet borç ödüyoruz bilge ablacımm nişanlıyken aldık işte 1 yılımız doldu şükür..
maşallah .şimdiki gençler çok akıllı. güle güle oturun canım. zaten borç ödüyomuşun evinde almışın daha ne birkimi yapıyonki bebekim. yeni evlisisniz sıkmayın kendinizi para derdiyle. güzel günlerinizin tadını çıkarın
maşallah .şimdiki gençler çok akıllı. güle güle oturun canım. zaten borç ödüyomuşun evinde almışın daha ne birkimi yapıyonki bebekim. yeni evlisisniz sıkmayın kendinizi para derdiyle. güzel günlerinizin tadını çıkarın
sağol bilge ablacım Allah olmayanlarada nasip etsin bizede ödeme kolaylığı versin inşallahh.. hani bebek için birikim yapalım diyoduk ama kısmet borcumuzu ödeyebilelim yeterrr:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?