- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.181
Ben de yeni başladım canım. Sigarayı bırakınca sigaraya verdiğim parayı kenara koyuyorum artık, eşim biliyor..
Ben çıktım kızlar öpüyorum hepinizi
Ben de yeni başladım canım. Sigarayı bırakınca sigaraya verdiğim parayı kenara koyuyorum artık, eşim biliyor..
Ben çıktım kızlar öpüyorum hepinizi
ohhh maşallah Allah bereket versin canım darısı banaa başlayacamda biriktirmeye ha bugün ha yarın derken kalıyo öyle yaaa
böcüüm nmaşallah kız gerçekten
amin canım saol biriktir bence ben küçüklüğümden beri hep biriktiririm bayram paralarımı falan biriktirip hep bişeyler alırdım küçüklükten birazda alışkanlık meselesi
ama sen maaş alıyosun mesela evde bi kumbara yada kutu belirle maaşını alınca direk bi miktar belirle 20 50 nekadar istersen hemen onu o kutunun içine at öyle öeyle birikir
canım bende eskiden biriktirirdimde düğünden sona biriktiremez oldumborçlar bi bitsin başlıyım diyorum inşallah
olsun borçlarınız bitsin bi sende biriktirirsin canım
ben para biriktiremiorum maalesef esimin borclari cok ev almamiz bile muamma ama calisinca biriktircem hem burda hem tr de ev almamiz lazim bu gidisle cok zor ama ALLAH yardimcimiz olur insaallah
bocugum cok ii yapiosun cnm biriktir ev al insaallah darisi basimiza
ben para biriktiremiorum maalesef esimin borclari cok ev almamiz bile muamma ama calisinca biriktircem hem burda hem tr de ev almamiz lazim bu gidisle cok zor ama ALLAH yardimcimiz olur insaallah
bocugum cok ii yapiosun cnm biriktir ev al insaallah darisi basimiza
burda yeniyim sohbetlere katılmak istiyorummm
bocugum ve yaprak saolun canlarim insaallah biter borclarimiz hayirlisiyla
biz burda ev alsak 30 senede ancak bitiyor.. tr de kisa surede bitio dimi
slm herkese:82:
ziyaretci sayısı 4oldu h.geldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?