- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.261
geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin üzülme kızben bugün bitik haldeyim gece uyku haram oldu bir yandan kizimin uykusuzlugu bir yandan kocam.
cok hasta kocaciiiiim etes öksüruk almis basini gidiyor gece hic uyumadim 39 derece atesi vardi ancak düsürdüm.
cok üzgünüm cooookkkk
ben bugün bitik haldeyim gece uyku haram oldu bir yandan kizimin uykusuzlugu bir yandan kocam.
cok hasta kocaciiiiim etes öksüruk almis basini gidiyor gece hic uyumadim 39 derece atesi vardi ancak düsürdüm.
cok üzgünüm cooookkkk
beni bulamazsınız ki ben hayalet casperim sevimli hayaletimbiri kayboldumu hemen pesine takiliyoz ona göre
sonrada getiriyoz
anlamadım şimdi eşinmi hasta bebeğinmiÇok geçmiş olsun; benim oğlum kaç aylık oldu hala sorunlu uykuları. Günde 2-3 saatlik uykularla ayakta durmaya çalışıyorum. Allah yardım etsin...
amin canim saolgeçmiş olsun canımmm, allah şifa versin
beni bulamazsınız ki ben hayalet casperim sevimli hayaletim
anlamadım şimdi eşinmi hasta bebeğinmi
ben eşin diye anladım ama
amin canim saol
sabah dr gitti serum takmislar gece yat demisler hastanede ama cikmis durmamis.
senin için görünür oldumhe valla, görünmez kadın buu
benim anladığım eşi hastaymış kızıda uykusuz
ay bütün erkekler aynı valla ya benimkide hayatta gitmezaman bu erkekler ne hasta olduklarını kabul ederelr ne de sağlam olurlar. bende eşimi hastaneye götüremem
anlamadım şimdi eşinmi hasta bebeğinmi
ben eşin diye anladım ama
Allah korusun canımEğer babası çok yaklaşırsa Allah korusun ikisi birden hasta olabilir. Benimki de aynı o aylarda hasta olmuştu babasından kaparak
senin için görünür oldum
temam ilk anladığım doğruymuş
doktor nevet görüyorum aman Allahımgörüyoruuummm, görüyorummmmm
doktor nevet görüyorum aman Allahım
kuşları böcükleri nihanı görüyorum:82:
Allah korusun canım
dikkat eder polyanancım
sizede geçmiş olsun canım. kaç aylık , cinsiyeti ne bebeğeninBen hiç anlayamamıştım. Adam normalde konuşmuyor doğru düzgün, hasta olunca tamamen gitti. Bebekle oynadı, ertesi gün grip. Haliyle bebişe de geçmiş. 10 tane antibiyotik iğnesi vuruldu sonra. Allah korusun bebekleri. Yazık yavrumun bacakları mosmor olmuştu.
şaka bi yana şu topicte bi seni göremedim kuzum
bi ara bi resim yolla yaa
çok meraktayım yaniii
temem bi ara hallederuk:82:şaka bi yana şu topicte bi seni göremedim kuzum
bi ara bi resim yolla yaa
çok meraktayım yaniii
oyy kıyamam ben ona yaBen hiç anlayamamıştım. Adam normalde konuşmuyor doğru düzgün, hasta olunca tamamen gitti. Bebekle oynadı, ertesi gün grip. Haliyle bebişe de geçmiş. 10 tane antibiyotik iğnesi vuruldu sonra. Allah korusun bebekleri. Yazık yavrumun bacakları mosmor olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?