- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.301
aman olsun canım.
neyse kızlar ben çıkyom herkeze iyi akşmalr. görüşmek üzre. allaha emanet olun
ben alıştırmadım. bende öyle biliyodum. ama sonrasında zor oldu boş memem niyetine beni kullndı. memeden keserkende zor oluyo.cadum sen yavrularini emzige alistirmismiydin ben alistirmak istemedigim icin vermiyorum.
dis ve damak yapisini bozuyormus.bi arkadasim sakin alistirma dedi
aman olsun canım.
hadiya yazık adama kız terlemiştir seni kaldırmıştırdelüüü
anaa hem adama bakmıyo hemde:18: korkulur kız senden cadı seni
haklısın tabi kız:113::113:aynen terlemis diye kaldirmis ama ben kendimden gecmisim artik hatirlamiyorum
ev isinin ve cocuk bakmanin disarda calismakdan daha zor oldugunu görsün su erkekler artikim
haksizmiyim giiii
yok ya valla bi bakmasin ben kiyameti koparirim basinatek basima yapmadim ya:82:
iyi bakmissin canim usluymus oglusun galiba.
ooo benimki ne 4 ne 5 kalkiyorda kalkiyor bu aralar böyle ama
ben alıştırmadım. bende öyle biliyodum. ama sonrasında zor oldu boş memem niyetine beni kullndı. memeden keserkende zor oluyo.
:97:güüle güle bilge
birazdan bende çıkarım:97:
tam ben çıkçam şehnaz gelmiş:97:
merhablar canolar
geldim ve gidiyorum
dunya kadan is beni beklorr
carcabuk bitirebilirsem gelirim
mucuk
aman olsun canım.
neyse kızlar benim mesai bitti ben kaçar:79::79::82:
Yaa bi uslu bi uslu anlatamam. Beni odadan dışarı çıkarmaz, arkamdan hüngür hüngür ağlar. Ninnisiz uyumaz, ayağımdan başka yere yatırayım hemen uyanır, bir tek gece ağır oluyor uykusu. Gece 1'e kadar salladım daha dün. Yine de 3 kez kalktı. O da acıktığından değil, doktor "ayrılık korkusundandır" dedi. Ya öyle uslu ki anlat anlat bitmiyor... Yine de tek bakıyorum. Yalnız k.validem akşamları 1-2 saat tutuyor, bir de yemek yapıyor. Geri kalan her iş bende.
neyse kızlar benim mesai bitti ben kaçar:79::79::82:
merhablar canolar
geldim ve gidiyorum
dunya kadan is beni beklorr
carcabuk bitirebilirsem gelirim
mucuk
cok usluymus masallahhh
bencede ayrilik korkusundan.
ben ayagimda sallamiyom alistirmayayim diye ya emerken uyuyor yada kucagimda.
benimde kayinvalidem yardim icin yanimda bi yemek onda aynen okadar geri kalanlar bende
ahhh ahhhh bu günlerde gececek arkadasim
Ben ayağa alıştırdığıma memnunum. Zira k.validem gezdire gezdire sallamaya alıştırmıştı. Ne yapardım ayağıma alışmasaydı? O zamanlar 5-6 kiloydu. 1,5 saat koridorda şarkı söylediğimi bilirim. Şimdi 9,5 kilo. Ben 50kiloyum. İyi ki alıştırmışım. Memeyi de bıraktı velet. Sağıyordum, bi olaylar oldu sütüm de gitti. Akşamdan akşama geliyor.
Bugünlerde geçecek dedin aklıma geldi. Öyle bir gün gelecek ki kendi "eeee-eee"sini kendi söyleyecek. Tıpkı benimki gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?