- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.281
sizede geçmiş olsun canım. kaç aylık , cinsiyeti ne bebeğenin
su kizda uyur uyur ben kk girerim uyanir üf yaaaa
nihanim kocam hasta.
valla benimki öyle deil cadum bir yeri agirdimi hemen gider bende sinir olurum ne evhamlisin diye.
valla su kocam hasta olmasin ben olurum onun yerine
erkekler hep ayni yaaaa
tadukheba canim benim allahdan kocam cok hassas bu konuda hic yaklasmiyor onada ayri bi gicik oluyorum hic deilse bakiyordu geceleri kizima.
Allah korusun canım
dikkat eder polyanancım
ceydanın fotoloraını gördünüzmü ne kadar tatlı çıkmış . bende hazırlayacam bi tane albümm
işin zor canım. bi an evvel iyileşir inşallah.
evet seninde dikkat etmen lazım emziriyorsun sonuçta canımbenden cokkocam ediyor kiz benim yanima bile yaklasmiyor bulasir diye
su kizda uyur uyur ben kk girerim uyanir üf yaaaa
nihanim kocam hasta.
valla benimki öyle deil cadum bir yeri agirdimi hemen gider bende sinir olurum ne evhamlisin diye.
valla su kocam hasta olmasin ben olurum onun yerine
erkekler hep ayni yaaaa
tadukheba canim benim allahdan kocam cok hassas bu konuda hic yaklasmiyor onada ayri bi gicik oluyorum hic deilse bakiyordu geceleri kizima.
evet seninde dikkat etmen lazım emziriyorsun sonuçta canım
tabi bakıyormuş geceleri ya o yönden kötü olmuş inş bian önce iyileşir
Teşekkür ederim, Allah dermansız dert vermesin kimseye. 3 gün sonra 5 aylık olacak tam. Oğluşum var bir tane. 9 buçuk kiloluk minik balinam
bende hazirlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum.
ben çocuk ağırlıklı hazırlamayı düşünüyombilge abla ve polyana hazırlayın albüm sizde
bilge ablayı biliyorumda daha net görmüş olurum polyana senide merak ediyorum anacımm
İyiymiş kocan, benim kocam gece bakacak çocuğa;kıyamet alameti... Hep ben baktım oğluma. Gecede 3 sefer kalkıyor bir de oğlum.
ben çocuk ağırlıklı hazırlamayı düşünüyom
kendi resmimi koyarmıyım bilmiyom
karnımı doymuyo acaba canımyok ya valla bi bakmasin ben kiyameti koparirim basinatek basima yapmadim ya:82:
iyi bakmissin canim usluymus oglusun galiba.
ooo benimki ne 4 ne 5 kalkiyorda kalkiyor bu aralar böyle ama
bilge abla ve polyana hazırlayın albüm sizde
bilge ablayı biliyorumda daha net görmüş olurum polyana senide merak ediyorum anacımm
karnımı doymuyo acaba canım
:85: tamam.....
yok kiz yanimda yatacak illede bende inadina kendi yatagina birakiyorum.
sütüm fazlasiyla var iyi emiyo hep akiyor ama üstüm basim hep islaniyor geceleri
hadiya yazık adama kız terlemiştir seni kaldırmıştırediyorum evet. gece kocam üstüne bisi giydirmem icin beni uyandirmis ayaklarim agiriyor belim agiriyor kalkamam diye bagirmisim.
hic hatirlamiyom halbuki
sabah söyleyince cok üzüldüm
anaa hem adama bakmıyo hemde:18: korkulur kız senden cadı seniyok ya valla bi bakmasin ben kiyameti koparirim basinatek basima yapmadim ya:82:
iyi bakmissin canim usluymus oglusun galiba.
ooo benimki ne 4 ne 5 kalkiyorda kalkiyor bu aralar böyle ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?