KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

işin zor canım. bi an evvel iyileşir inşallah.

İyiymiş kocan, benim kocam gece bakacak çocuğa;kıyamet alameti... Hep ben baktım oğluma. Gecede 3 sefer kalkıyor bir de oğlum.

evet seninde dikkat etmen lazım emziriyorsun sonuçta canım
tabi bakıyormuş geceleri ya o yönden kötü olmuş inş bian önce iyileşir

ediyorum evet. gece kocam üstüne bisi giydirmem icin beni uyandirmis ayaklarim agiriyor belim agiriyor kalkamam diye bagirmisim.
hic hatirlamiyom halbuki
sabah söyleyince cok üzüldüm

bilge abla ve polyana hazırlayın albüm sizde
bilge ablayı biliyorumda daha net görmüş olurum polyana senide merak ediyorum anacımm

İyiymiş kocan, benim kocam gece bakacak çocuğa;kıyamet alameti... Hep ben baktım oğluma. Gecede 3 sefer kalkıyor bir de oğlum.

yok ya valla bi bakmasin ben kiyameti koparirim basina tek basima yapmadim ya:82:
iyi bakmissin canim usluymus oglusun galiba.

ooo benimki ne 4 ne 5 kalkiyorda kalkiyor bu aralar böyle ama

Son düzenleme:
cadum sen yavrularini emzige alistirmismiydin ben alistirmak istemedigim icin vermiyorum.
dis ve damak yapisini bozuyormus.bi arkadasim sakin alistirma dedi

yok kiz yanimda yatacak illede bende inadina kendi yatagina birakiyorum.
sütüm fazlasiyla var iyi emiyo hep akiyor ama üstüm basim hep islaniyor geceleri

aman olsun canım.

neyse kızlar ben çıkyom herkeze iyi akşmalr. görüşmek üzre. allaha emanet olun

ediyorum evet. gece kocam üstüne bisi giydirmem icin beni uyandirmis ayaklarim agiriyor belim agiriyor kalkamam diye bagirmisim.
hic hatirlamiyom halbuki
sabah söyleyince cok üzüldüm
hadiya yazık adama kız terlemiştir seni kaldırmıştır delüüü
yok ya valla bi bakmasin ben kiyameti koparirim basina tek basima yapmadim ya:82:
iyi bakmissin canim usluymus oglusun galiba.

ooo benimki ne 4 ne 5 kalkiyorda kalkiyor bu aralar böyle ama
anaa hem adama bakmıyo hemde:18: korkulur kız senden cadı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…