- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.401
QUOTE=DatluCadu;16867706]banka işiniz olmasa gece gündüz yanii
hay allahım ya gene + 18 e bağladık işi iyimi
paris paris deyimde millet gelsin bari, gerçi buna sadece yaprak geliyodu oda burda ya neyse
banka işiniz olmasa gece gündüz yanii
hay allahım ya gene + 18 e bağladık işi iyimi
paris paris deyimde millet gelsin bari, gerçi buna sadece yaprak geliyodu oda burda ya neyse
günaydunlar herkeslere........................
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın ebruu, günyadın yaprak
günaydın kızlar:81::81:
Günaydın Herkese ...:89:
yaprak dökmüne ben son 2 yıldır gıcık oluyorum zaten sakız gibi uzattıkça uzattılar çürüdü sonunda
ay ben her çarşamba ona ayırmaya çalışıyorum çok seviyorum çok gülüyorum
bi ona çok gülüyorum bide caaazeeee ye
kadına şiddete hayırrrr ucuz çantaya hayırr
mağdurumda mağdurum çok mağdurum mağdurum
he valla bacum
benim herüf haftasonu çalıştı hafta içide izin vermişler perşembe kullanacakmış iznini bende yanlız bırakmayım dedim kocişimi
perşembe almışken cumada alim dedim 4 gün yatış olsunnnn
Herkese merhaba
Konu başlığına göre cevap veriyorum...bende yeniyim ve kimseyle henüz tanışmadım:)
Daimi üyeler çok sıcakkanlı şeker ve samimi yorumlarıyla gerçekten bir gönül dostu.Buraya katılmış olmaktan mutluyum.
Ben Azerbaycan Bakü'de yaşıyorum.Aslen Ankaralıyım.Çalışan bir bayanım.Yöneticilik yapıyorum.
Müthiş bir bilgi deposu olan kadınlar kulubü ile uzun zamandır bir yabancı gibi ziyaretçi olarak tanıştım.Artık bir üye olmanın vakti gelmişti ve oldum:)
1 yıldır evliyim anneliye hazırlık konuları ile ilgileniyorum daha çok ama sosyal anlamda her konuda paylaşımları takiptende müthiş keyif alıyorum.
Uzun lafın kısası bende artık aranızdayım
aşkolsun
ben geldim
Bugün kursum var, 12:30' da çıkmam lazım. Hava çok kötü hiç gidesim yok ama zaten 3 haftadır gitmiyorumtotoşumu kaldırmamın vakti geldi.. Tunik dikicem kendime
Bugün kursum var, 12:30' da çıkmam lazım. Hava çok kötü hiç gidesim yok ama zaten 3 haftadır gitmiyorumtotoşumu kaldırmamın vakti geldi.. Tunik dikicem kendime
hoş geldinnnnben geldim
Tabi ceydacım git artık sanada değişiklik olur dik tuniğinide giy güzelce
Dün para biriktirme konusu geçince epey hırs yaptım. Akşam kağıdı kalemi elime aldım başladım hesap yapmaya.. Eşimle de konuştum. Bu yaz tatile gitmeyi çok istiyoruz, geçen sene görümcemin düğünü vardı hem istanbul' da hem samsun' da bu yüzden yaz tatili orada geçti gidemedik tatile. BU sene de ev araştırıyoruz, başka masraflarımız da oldu.. Ama tatil için rezervasyon yaptırıcam, kredi kartına taksit yaptırıcam ve ben ödeyeceğim biriktirerek karar aldım. Şimdi sıra nereye gideceğimize karar vereye kaldıhadı bakalım gazam mübarek olsun
Dün para biriktirme konusu geçince epey hırs yaptım. Akşam kağıdı kalemi elime aldım başladım hesap yapmaya.. Eşimle de konuştum. Bu yaz tatile gitmeyi çok istiyoruz, geçen sene görümcemin düğünü vardı hem istanbul' da hem samsun' da bu yüzden yaz tatili orada geçti gidemedik tatile. BU sene de ev araştırıyoruz, başka masraflarımız da oldu.. Ama tatil için rezervasyon yaptırıcam, kredi kartına taksit yaptırıcam ve ben ödeyeceğim biriktirerek karar aldım. Şimdi sıra nereye gideceğimize karar vereye kaldıhadı bakalım gazam mübarek olsun
bende tatil için günlere girdim. 3 günüm var. bizde geçen yaz biraz zorlayarak gitmiştik. rahat harcayamadık rahat harcanmayıncada tatil biraz eksik kalıyo. bu sene inşallah rahat bi tatil yaparız. borçta bitiyo
İnş İnş. Gün iyi oluyo birikim açısından benimde var günmde bitiyo bu ay.
yeni günlerin şerefine o zaman
ayyyyhhhhh müdür yardımcısıyla atıştım kafam iyi
yeni günlerin şerefine o zaman
ayyyyhhhhh müdür yardımcısıyla atıştım kafam iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?