KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

QUOTE=DatluCadu;16867706]banka işiniz olmasa gece gündüz yanii

hay allahım ya gene + 18 e bağladık işi iyimi
paris paris deyimde millet gelsin bari, gerçi buna sadece yaprak geliyodu oda burda ya neyse[/QUOTE]

günaydunlar herkeslere........................

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın ebruu, günyadın yaprak

günaydın kızlar:81::81:

Günaydın Herkese ...:89:

Günaydın ballı keklerim...

Favorimmm :128:
Ak sakallı dede, sakın hemen ölme, ölürsen küserim, bıyıklardan keserim Simge alem yaa

Anammm yeni evlilerin hali başka oliyyyy... baksana hatun kocasını yalnız bırakmasın diye izin almışş

Merhaba arkadaşım, aramıza hoşgeldin. Ben de yavaş yavaş anneliğe hazırlanmaya çalışıyorum açıkçası. BU arada gerçek ismin nedir acaba? Hitap ederken kolaylık olsun diye soruyorum.

Bugün kursum var, 12:30' da çıkmam lazım. Hava çok kötü hiç gidesim yok ama zaten 3 haftadır gitmiyorum totoşumu kaldırmamın vakti geldi.. Tunik dikicem kendime

Dün para biriktirme konusu geçince epey hırs yaptım. Akşam kağıdı kalemi elime aldım başladım hesap yapmaya.. Eşimle de konuştum. Bu yaz tatile gitmeyi çok istiyoruz, geçen sene görümcemin düğünü vardı hem istanbul' da hem samsun' da bu yüzden yaz tatili orada geçti gidemedik tatile. BU sene de ev araştırıyoruz, başka masraflarımız da oldu.. Ama tatil için rezervasyon yaptırıcam, kredi kartına taksit yaptırıcam ve ben ödeyeceğim biriktirerek karar aldım. Şimdi sıra nereye gideceğimize karar vereye kaldı hadı bakalım gazam mübarek olsun

Allah kolaylık versin canım azmettiysen yaparsın.

bende tatil için günlere girdim. 3 günüm var. bizde geçen yaz biraz zorlayarak gitmiştik. rahat harcayamadık rahat harcanmayıncada tatil biraz eksik kalıyo. bu sene inşallah rahat bi tatil yaparız. borçta bitiyo

Son düzenleme:
bende tatil için günlere girdim. 3 günüm var. bizde geçen yaz biraz zorlayarak gitmiştik. rahat harcayamadık rahat harcanmayıncada tatil biraz eksik kalıyo. bu sene inşallah rahat bi tatil yaparız. borçta bitiyo

İnş İnş. Gün iyi oluyo birikim açısından benimde var günmde bitiyo bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…