- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.381
aynen
ceeeze ne kı, çıkaramadım
canım sıkkkın bu aralar ya evde biraz vakit geçirmek istiyom. çoğunluk temizlikle geçer ama olsun. bu arada yaprakta yokmuş,
anamm senlede herşeyimiz aynı kızzz, sen niye yokksun peki
Yprakcım sen nasılsın izin alıyormussun ohhh ne güzel valla dinlenirsiniz
Cadum hasta falan değilsin umarım doktora gidicem demişsin.
oohhh ooh ne güzel, alıcılar vericilerde tam kapasite çalışıyoki full kapasite çalışırsınız artık.he valla bacum
benim herüf haftasonu çalıştı hafta içide izin vermişler perşembe kullanacakmış iznini bende yanlız bırakmayım dedim kocişimi
perşembe almışken cumada alim dedim 4 gün yatış olsunnnn
saol canım iyiym sen nasılsın ebrucum
he canım bende temizlik yapacam cuma günü haftasonuda dinlenirim artık
Herkese merhaba
Konu başlığına göre cevap veriyorum...bende yeniyim ve kimseyle henüz tanışmadım:)
Daimi üyeler çok sıcakkanlı şeker ve samimi yorumlarıyla gerçekten bir gönül dostu.Buraya katılmış olmaktan mutluyum.
Ben Azerbaycan Bakü'de yaşıyorum.Aslen Ankaralıyım.Çalışan bir bayanım.Yöneticilik yapıyorum.
Müthiş bir bilgi deposu olan kadınlar kulubü ile uzun zamandır bir yabancı gibi ziyaretçi olarak tanıştım.Artık bir üye olmanın vakti gelmişti ve oldum:)
1 yıldır evliyim anneliye hazırlık konuları ile ilgileniyorum daha çok ama sosyal anlamda her konuda paylaşımları takiptende müthiş keyif alıyorum.
Uzun lafın kısası bende artık aranızdayım
simge cazibeye cazee diye bağırıyo ya kız
harika valla. kimse kendni bu kadar güzel tanıtamaz.yarışma başvurusu gibi olmuşşHerkese merhaba
Konu başlığına göre cevap veriyorum...bende yeniyim ve kimseyle henüz tanışmadım:)
Daimi üyeler çok sıcakkanlı şeker ve samimi yorumlarıyla gerçekten bir gönül dostu.Buraya katılmış olmaktan mutluyum.
Ben Azerbaycan Bakü'de yaşıyorum.Aslen Ankaralıyım.Çalışan bir bayanım.Yöneticilik yapıyorum.
Müthiş bir bilgi deposu olan kadınlar kulubü ile uzun zamandır bir yabancı gibi ziyaretçi olarak tanıştım.Artık bir üye olmanın vakti gelmişti ve oldum:)
1 yıldır evliyim anneliye hazırlık konuları ile ilgileniyorum daha çok ama sosyal anlamda her konuda paylaşımları takiptende müthiş keyif alıyorum.
Uzun lafın kısası bende artık aranızdayım
Hoşgeldin AynaSultanova
harika valla. kimse kendni bu kadar güzel tanıtamaz.yarışma başvurusu gibi olmuşş
hoşgeldin aramıza.
ebrucum sen nansılsın , keyifler nasıl
kontrolüm vardı canım. kadın doğumdan , anlarsınız işte
oohhh ooh ne güzel, alıcılar vericilerde tam kapasite çalışıyoki full kapasite çalışırsınız artık.
nazar değmesin
işlerimiz var gı bankaya neyim gidecez
hepimiz öyle. şöyle maceralı bi işim olsaydı keşke.İyi diyelim iyi olsun canım idare ediyoruz işte... Rutin sabah işe gel akşam git yat geri kalk tekrar işe gel falan fıstık
işlerimiz var gı bankaya neyim gidecez
Hadi Hadi yaprak bilge doğru diyor sizin maşallahınız var
hepimiz öyle. şöyle maceralı bi işim olsaydı keşke.
acanmı olsam nne yapsam
gecedemi gideceniz, delüüü, öğleden sonra gidersiniz bankaya.
hepimiz öyle. şöyle maceralı bi işim olsaydı keşke.
acanmı olsam nne yapsam
gecedemi gideceniz, delüüü, öğleden sonra gidersiniz bankaya.
heeeee gece ayrı canımmm bende gündüzden bahsettiniz sandımmm
annaValla yaf şöle heyecanlı sorumluluk olmayan keyfli işimiz olsa ne güzel olurdu ama bunada şükür en azından sohbet falan edebiliyoruz demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?