- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.361
kuzum sen nerelisinslm şekerler nörüyonuzyeni gelen arkideşler hoşgeldiniz..
başın sağolsun canım. mekanı cennet olsunTakmayacağıma azmediyorum ama zor. Kimsem yok burada. Arkadaşım da yok. Ne yaparsın başka??
Aman neyse herşey düzelir.
Geçen sene annemi kaybettim Allah rahmet eylesin. O günden beri dağıldım iyice. Daha 1 aylık hamileydim. Yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum.
Daha iyi olacağım inşallah.
akşam arkadaşıma gittim muhabbet ettik filan çok güzel geçti
senin nasıl geçti yaprakçım
günaydın canımmmgünaydın kızlar:81::81:
akşammı, dur bi düşüneyim bakıyımmm:44: hımmmnasılsınız kızlar ebru,nihan, datlucadıı.. nasıl geçti akşamınız
Günaydın Herkese ...:89:
bende komedi dükkanını izlerim ya denk gelmeseydi keşke finali merak ediyorumbende çamaşır yıkadım bi önceki gün yıkadığım çamaşırları ütüledim falan işle geçti benim akşamım bugüne iş kalmasın diyeeeee bütün işlerimi yaptım canımm
yaprak dökümü var akşama nefes almadan izlemem lazımm:82:
günaydın şekerparemgünaydın canımmm
bende komedi dükkanını izlerim ya denk gelmeseydi keşke finali merak ediyorum
sonunda bitirdiler çok şükür ya
günaydın şekerparem
yaprak dökmüne ben son 2 yıldır gıcık oluyorum zaten sakız gibi uzattıkça uzattılar çürüdü sonundabende komedi dükkanına bayılıyom ama bi denk getiremiyom. o adam aynı bizim müdür yardımcısı sanki onu izlmeiş gibi olyom daha çok gülüyom
yaprak dökümüde dedğin gibi nihayet bitti yani. artık gıcık olmaya başlamıştım.
niye kıı sensiz olarmı buralar hayırdırbu arada ben 2 gün izin aldım kızlar, öğleden sonrada doktora gidcem. epey bi olmayacam yani. o yüzden hadi bol bol yazışalım
bu arada ben 2 gün izin aldım kızlar, öğleden sonrada doktora gidcem. epey bi olmayacam yani. o yüzden hadi bol bol yazışalım
aynenyaprak dökmüne ben son 2 yıldır gıcık oluyorum zaten sakız gibi uzattıkça uzattılar çürüdü sonunda
ay ben her çarşamba ona ayırmaya çalışıyorum çok seviyorum çok gülüyorum
bi ona çok gülüyorum bide caaazeeee ye
kadına şiddete hayırrrr ucuz çantaya hayırr
mağdurumda mağdurum çok mağdurum mağdurum
canım sıkkkın bu aralar ya evde biraz vakit geçirmek istiyom. çoğunluk temizlikle geçer ama olsun. bu arada yaprakta yokmuşniye kıı sensiz olarmı buralar hayırdır
anamm senlede herşeyimiz aynı kızzzkız bende izin aldım perşembe cuma bende yohumm..cmtesi pazarda araya girince pztesi görüşecük taaaa
hadi yazışak valla bol bol özlicem zaten burayı:85:
aynen
ceeeze ne kı, çıkaramadım
canım sıkkkın bu aralar ya evde biraz vakit geçirmek istiyom. çoğunluk temizlikle geçer ama olsun. bu arada yaprakta yokmuş,
anamm senlede herşeyimiz aynı kızzz, sen niye yokksun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?