- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.461
beraber kutlayalım falan demiyomu canım birlikte olalım demiyomu eşinn ailesi içinn
Tünaydın güzel hanımlar, nasılsınız bakalım??
he bacım yılbaşından girdik kaynanadan çıktıkk
siz nepacanız yılbaşında bidenem
yok demez diyemez dedirtmemm
valla nası tepki verceğimi bildiği için teklifini bile yapmazkorkarlar benden acık
ben iyiyim canım sen nasılsın oğluşun nasıl kız akşam seni rüyamda gördüm yani birini görüyom o senmişin çok komikti hayır olsun inşallah
Allah seni senin olduğunu bilseydim hiç kızarmıydım canım ben sana hiç kızabilirmiyim
kız 2 tüyo ver anam napıyon nasıl vazcayırıyon tekliflerinden
hazal senin yazında ne yazıyo kız ne demek o:44:
Tünaydın güzel hanımlar, nasılsınız bakalım??
he bacım yılbaşından girdik kaynanadan çıktıkk
siz nepacanız yılbaşında bidenem
saol cnm bizde iyiyiz sukurr ne gordun kiz hayir olaa
sen birisi için buraya gelmişin ama kendini hazal deilde başka biri olarak tanıtıyon o kişiye öyledi biraz karışık kızlar bide ben rüyamda evleniyodum damat beni bıraktı kaçtı rüyamda anam ne üzüldüm gıı
şimdi ben hazırlanıyom gelinlik giydim hayır olsun makyaj falan yapıyom düğün yerine çıkıyom ben herkes gitmiş yağmur yağıyo diye damata bakıyom oda gitti bi üzülüyomçok komikti
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah ben gelinlik gördümmü genelde cenaze çıkar ama hayırlısı:18::18:
parise gider napçak
he paristen daha guzel bi yer mi var cnm ora giderik bizde
JEG ELSKER DERE @>---\--}
işte bu nidemek:44::44:
saol cnm bizde iyiyiz sukurr ne gordun kiz hayir olaa
sen birisi için buraya gelmişin ama kendini hazal deilde başka biri olarak tanıtıyon o kişiye öyledi biraz karışık kızlar bide ben rüyamda evleniyodum damat beni bıraktı kaçtı rüyamda anam ne üzüldüm gıı
şimdi ben hazırlanıyom gelinlik giydim hayır olsun makyaj falan yapıyom düğün yerine çıkıyom ben herkes gitmiş yağmur yağıyo diye damata bakıyom oda gitti bi üzülüyomçok komikti
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah ben gelinlik gördümmü genelde cenaze çıkar ama hayırlısı:18::18:
ayy aman hayirlara gelsin cenaze filan olmasin ins..
Hoşgördük kızlar. Bebeğim ne yapsın uykusuz pisi. Gece bire kadar salladım yine. Sayesinde sex and the city izliyorum sayesinde.
Yarın babamlar gelecek İstanbul'dan. Bir tatlı telaş, uğraşıp gidiyoruz. Siz de iyisinizdir inşallah...
ayy bide cocuklar buyudukce daha cok uyur diolardi yalanmis demekki seninki 5 aylik olmus hala uykusuz
öyle ama parisede gidemicen galiba kaynanana gitçekmişin baksana
ben geldim kızlar
yine paris konusumı açılmış
benim yazım ni demek hazal onuda çeviriver kızbocugum senin yazinda norvecce `jeg elsker deg `demek
evethic kapanmiyorki cnmmm
ayy bide cocuklar buyudukce daha cok uyur diolardi yalanmis demekki seninki 5 aylik olmus hala uykusuz
benim yazım ni demek hazal onuda çeviriver kız
evet
Kaprisli benim bebeğim. Bir de diş çıkaracak sanırım, ondan çok huzursuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?