KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bilen sin leie bilge( arabasini kiralayan bilge

aboww benimki 2 aylik oldu uykusuzlkuk gaz sorunu ile ugrasiozz bide buyudukce dertleri cogalio yavrularimizin kiyamam yaa cabuk cikar ins.. disi

Daha görünürde bir şey yok ama doktorumuz dedi "diş alttan yara yara geliyor, ondan uykusuzluğu". Tüm belirtileri tutuyor zaten. Parmağını ağzına sokup ön-alt dişetlerini kaşıyor habire.

aşkitom ne demek pekiii
ben hep öle seslenirimde kocamaa değişiklik yapım norveççe seslenimm

annaaaa sizde beni tercuman yaptiniz haa bak sanda diom baska ceviri yapmam
askitom deil anlami tam olarak yani askitomun norveccesi yok galiba ama askim yada sevgilimin anlami (kjære min) dimek

Daha görünürde bir şey yok ama doktorumuz dedi "diş alttan yara yara geliyor, ondan uykusuzluğu". Tüm belirtileri tutuyor zaten. Parmağını ağzına sokup ön-alt dişetlerini kaşıyor habire.

peki normalda kac saat uyuyor geceleri benimki simdi kucuk ya buyudugunde ne kadar yatar die kiyaslama yapcam gerci her cocuk bor deil ama olsun

peki normalda kac saat uyuyor geceleri benimki simdi kucuk ya buyudugunde ne kadar yatar die kiyaslama yapcam gerci her cocuk bor deil ama olsun

Normalde geceleri aralıksız 6 saat uyuyabilir. Benimki iki set halinde 7-8 saat uyuyor. Akşam da 2 saat uyur. Etti 10 saat. Gündüz de 2-3 saat uykusu var. Yani günde 13-14 saat uyuyor, normal yani. Yalnız geç yatıyor, 2-3 kere de kalkıyor. Bir de sadece aç olduğundan değil, sallanmak için de kalkar. Memeyi bırakınca terkedilme korkusu yaşıyormuş, doktor söylemişti. Genelde 6. ayda olurmuş, benimkinde erken başlamış.

hay masaallah keske benimkide 6 saat uyusa ne var

valla he biyere kadar gitti oturdum hemen ama şimdi gelir sepetler beni bilgisayarın başından kimse gelmiyo artık herkes biyerlerde datlu cadıyla yaprak cadısıda 2 gün izin almışlar 4 gün gelmiceklermiş iyice sessizleşir burası

ooooo muhabbet etmislerde gitmisler bizim kizlar
bende hep gec kaliyom yaww:95:
biktim su islerden :96:

aa olemi benim kocamda cuma gunu tatil bende o zaman pek giremem

ooooo muhabbet etmislerde gitmisler bizim kizlar
bende hep gec kaliyom yaww:95:
biktim su islerden :96:

yok kiz ne muhabbeti iki la ettik herkes gitti aman ben ismis yapamiomm kendimi saldim cayira mevlam kayira

ben burdayım canım sıkın kpssden 63 almışım ya

ay cnm uzulme yaa hic anlamam ben kpss den bi dahakine ii alirsin insaallah atanman icin iyi bir puan alman gerekio dimi bu puan cokmu azz

Son düzenleme:
yani yüksek almak lazım en az 75 filan
hellllloooooooooo
ben geldimm
nbrsiniz bakalim özledinizmi sehnazinizi
ben özledim valla gel bi öpeyim balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…