KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

üzülmee nihanim bisi olmaz bidahakine calis ona göre

uffff hazal ya valla huyum kurusun kendi kendimden biktim ya salamiyom bi turlu yerde bi krinti gördümmü bütün evi süpürüyom oturamiyom yoksa

hosgeldin sehnazim kurs nasil gidiyor zorlanmiyorsundur insallah üfff bende bi baslasam yaaa

aaa yeni gördum bende
nasıl kız haberin yokmu

uffff hazal ya valla huyum kurusun kendi kendimden biktim ya salamiyom bi turlu yerde bi krinti gördümmü bütün evi süpürüyom oturamiyom yoksa
2 yıl sonra bidaha yaşlancam iyice
of çok salağım ben ya salak

hellllloooooooooo
ben geldimm
nbrsiniz bakalim özledinizmi sehnazinizi

hosgeldin cnm ozledim valla seni ve eksinli maceralarini

ya sen editor deilmiyidin nie kirmiz oldun simdi

Selam kızlra ben geldim

geçmiş olsun nihan üzüldüm çookkkk.
Ama sıkma canını vardır bir hayır

sanada geçmiş olsun ebru. Bi dahakine inş

hosgeldinn datlumm

anneme cok kizardim simdi ben onun gibi oldum

ya sen yine takmakla kaliiip yapabiliosun ben dun evi zor supurdum oglum zirt pirt aglioo su anda olduu gibi masallah diim sana ne diim

kizim uyudugu zaman yapiyom bende simdide ütü yapicam biraz buraya takilayimda kalkayim dedim.

aman canim birak yapma aglatma oglusunu bende salcam sonunda normalde evim hic dökülmez kirlenmez ama 4 kisi olduk ya evde:96:

öp:78::78:

e ne var ne yok

muahhhhhhh
valla ne olsun canim kurstan geldim mama yedim
oturdum pc basina daha islerim var her zamn ki gibi :S
ama azcik sizle sohbet edeyim yaparim

hosgeldin sehnazim kurs nasil gidiyor zorlanmiyorsundur insallah üfff bende bi baslasam yaaa

balim iyi gidiyo kurs
baya zorlasti ama git gidede zorlasiyo
bugun sinav olduk test seklinde iyi gecti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…