KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

iyiyim napıyım canım oturuyom uykum var gibi şöyle sıcakcık evde olsam bi uyusam ohh miss gibi olurdu ama nerde
sen napıyosun nevar ne yok içindeki sevincin kaynağı ne kızz

iyiyim napıyım canım oturuyom uykum var gibi şöyle sıcakcık evde olsam bi uyusam ohh miss gibi olurdu ama nerde
sen napıyosun nevar ne yok içindeki sevincin kaynağı ne kızz
somut bi nedeni yok kız
öyle bi formumdayım bugün gece geç yatmama rağmen uykumu almışım ondan sanırsam
evet sıcacık evde olup sobada ekmek kızartmak vardı
gerçi bizim ev sobalı değil ama olsun
nen zengin olayım evimin bi odasına soba kurcam sırf keyif için
yerede divan şark köşesi gibi bide minik tv oh gel keyfim gel

Son düzenleme:

manyah zengin olunca sobayı napçan be ben bıktım sobadan varmı kalorifer gibisi be benim anamın evi kaloriferliydi heryer sıcacık evlendim sobalı ev valla totom donuyo nası soğuk ah ben salaklığıma doymuyum işte ...vardı hemen gittimevlendim ah benim salak kafam şimdi çekiyom işte

yok kız kaloriferden vaz geçilirmi bulunmaz niğmet şimdi eve gidince sıcacıktır ev
benimde totom donar valla sobalı evde yapamam
ama ben bi odayı ayırcam minik bi soba, şark köşesi, bitanede nargile eşim için, güzel olmamı fıstık
kız sende gelirsin beraber çay neyim içerik
erken evlenmek konusunda bişey diyemeiyeceğim o salaklığı bende yaptığım içün:97:

keşke yakın olaydık giser gelirdik ne güzel olardı ahh ahh kaloriferli ev gibisi varmı Rabim gönlümüze göre bi ev çıkarsın inşallahda biran önce alalım
kimse yok bugün he huu nerdesiniz hanımlar browni ceyda hazal hadi gelin

keşke canım ya yakın olsak :97:
inş kendi evin tam istediğin gibi olur..

saolasin bocuum iyiyim ben sen nasilsin? bebise iyi yatii su anda ben daha kahvalti yapmadim yaa gidimde bisiler atistiram basim doniii

selam ebru ama gitmişin galiba

öf ya bugün niye böyle
hazal böcüğüm misafir gibi durmayın nen niye konuşmuyonuz

cnm sabahtan beri pc acik ama yazamiom ya oglum kucagimdaydi hep kac gundur sesiiz topic eski muhabbetleri ozledimm kimi tatilde kimi topice ugrayim kacioo yaa haftaya duzelir umarim

kizlar bir derdim varr anlatayim size
yazin biz tr ye gitcez temmuzun 1de temmuz 31 de donus yapcaz, esimin izini anca 4 hafta k.validem eltim hepsi haziranin basinda gidio agustos sonuda donus yapcaklar. esime diorum bende onlarla gidiyim diorum izin vermioo sen ve cocugu yalniz gondermem dio orda bana ihtiyaciniz olur dio ben annem gile giderim sen gelene kadar orda dururum diorum olmaz dio. ne yaptiysam ikna edemedim bilet alcaz almadan ikna etmem lazim nasil ikna etcem ben yaa.

annem dort gozle beni beklio 1 ay cok az gidip daha yerlesmeden donus olcak. gecen sene kurban bayramina 3 haftaligina gitmistim hic bisi anlamadan dondum bu senede ayni olcak ben cok kalmak istiorum orda cok ozledim ailemi yaa

Canım benim ya çok üzüldüm inş ikna edersin nolur sanki gelsen azcık doysan ailene bazen çok düşüncesiz oluyolar kavınvalidengil konuşsa ikna olmaz mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…