KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ya özlemişindir tabi canım ya
niye izin vermezlerki sanki çok üzüldüm
eşinin huyunu bilmediğim için nasıl ikna edersin bilmem ama ben olsam bol bol okurdum dua ederdim ayrıca çok ağlardım
ama benim eşim bikere hayır dedimi dönmez biraz inattır seninkide öyle değildir umarım

Canım benim ya çok üzüldüm inş ikna edersin nolur sanki gelsen azcık doysan ailene bazen çok düşüncesiz oluyolar kavınvalidengil konuşsa ikna olmaz mı acaba?

ya hep soluorum ne olur izin ver die ama yok inadi tuttu k.validem gilde soledi bizimle gelsin die hayir bidaha bu konuyu acmayin dedi.

hemde ole bole deil cok ozledim bide dogumdan sonra onlari daha cok arar oldum. esimin dedigi dedikdir cnm ailede en sinirli esimdir bu konuda inadi tuttu bide k.validem gil ya istanbul yada antalyaya direk uccaklar sonrada konyaya otobusle gitcekler otobusude bahane edio kucuk cocukla yapamzsin dio biz biletleri direk konya uzeri alcaz.
offff yaa biletler onumuzdeki ay alicaz o zamana kadar ikna etmem lazim ama hic ikna edilcek gibi durmuyoo

simdiden diorum gider gitmez annem gile gitcem 1 ay onlarda kalcam tamam dedi ama orda fikridegisirse 1 ayda hic bisi anlamicam

annemin alfini dinler bide annemi konusturcam ama hic umudum yok annemide ikna edr o inadi inat

Of ya üzülme bakalım belkide değiştirir fikrini bolca dua oku bencede.

hazal çok üzüldüm canım ya offf bu erkekler ne enteresanlar ya kocanı al karşına konuş canım hep burdayım anamın babamın yüzüne hasretim hazır fırsat varken kayınvalidenler giderken bende gideyim onlarla de ben annemlere giderim babam benim ve oğlumun ihtiyaçlarını karşılar de biraz hava alırım deişiklik olur benim içinde de hem vatanımdan hem ailemden ayrıyım bırak biraz özlem gidereyim de de ama ilk önce süprizler eşliğinde i parise gidip gelin eşinin bi gönlünü yap güzelce ondan sonra söyle bunları
umarım ikna olur

Of ya üzülme bakalım belkide değiştirir fikrini bolca dua oku bencede.

hic sanmiorum fikrinin degisceni cnm

hayatim kac kere guzellikle konustum cok sinirli olduu icin bi kizdimi ben sesimi cikaramam korktugumdan deil kavga etmielim diee. cok ozlediimi oda bilio o yuzden beraber gidelim sen hep annen gilde dur dio valla parise giderken ucakla kirk takla atsam yine fikri degismez gibi gelio bana ama denicem yinede ole bakalim ne dicek
babam gil zaten her ihtiyacimi karsilar ondan suphe etmio ama bensiz gitmeyin dioo

öyle yap ozaman canım napçan başka yere gitme hiç hep annenlerde kalırsın olmazsa yıl içinde oğluşun büyüyünce oğlunla birlikte gidersin şimdi gidersin tutar çocuğa bişey olur Allah korusun sonra çenesini çekersin valla

evet cnm mecbur esimi dinlicem dedigin gibi ALLAH korusun bisi olur ailemde zan altinda kalir gonullu birakmazsa gitmem bende napiimm

Merhaba kakaolu pudinglerimmm

Kurstan yeni geldim, üzerimi deiştirdim hemmen sizi görmeye geldim.. çok zledim yaww :78:

Gömleğim şekillenmeye başladı.. bittikten sonra fotoğrafını eklerim buraya inş.

ee nasılsınız bakalım

hadi ben de gidim zati kimseler yok acık kuaföre gitçem acık süslenem görüşürüzz
gule gule cnm ohh benim icinde suslen valla kendim orman gibi olmusum

merhaba cnm o ne guzel benzetme ole cnm puding cekti
dikis kursunami gidiosun ne guzel kendin yapip giyincen eminim guzel olmustur gomlegin bitir burada eklersin
bende cok ozledim sobetleri ama kimse yok

ben de ne zamandır yemiyorum valla benim de canım çekiyo ama diyet sağolsunn cıss yasak yanii

Evet canım diiş kursuna gidiyorum..

ben de ne zamandır yemiyorum valla benim de canım çekiyo ama diyet sağolsunn cıss yasak yanii

Evet canım diiş kursuna gidiyorum..

aman arada kacamak yap cnmm nplcek

ne guzel ya bisilerle urasiosun ben 24 saattir bebekle ilgileniorim bebegoimden sikayetim yok ama bende bebek disinda bisilerle ugrasmak isterdim kendim yapabilecegim yakinda oda olur ins......

aman arada kacamak yap cnmm nplcek

ne guzel ya bisilerle urasiosun ben 24 saattir bebekle ilgileniorim bebegoimden sikayetim yok ama bende bebek disinda bisilerle ugrasmak isterdim kendim yapabilecegim yakinda oda olur ins......

ben de işte bebek olmadan bu yılımı değerlendirmek istedim. Normalde elime iğne iplik almış değilimdir ama dikiş çok zevkliymiş, harika bir hocamız ve çok güzel bir ortamımız var. 2 tane etek diktim şimdiye dek. Şu an gömlek diiyorum bu bitince tunik dikicem sonra da pantolon, elbise, pardesü vs.. artık yıl sonuna kadar ne kadar şey dikebilirsem kâr yani..

kendi emeginle yaptigin hersey bambaska eline saglik simdiden

kendi emeginle yaptigin hersey bambaska eline saglik simdiden

Sağol canım. Kesinlikle haklısın, öyle kıymetli geliyor ki gözüme. Şimdilik çok çok güzel şeyler değil diktiklerim sade yani ama mesela ilk diktiğim eteği üzerime giyince kendimle gurur duydum valla

ne güzel canım bak hiç bilmiyoken bişeyler öğrenmişsin senin içinde deişiklik oluyodur
hazal sıkma canını sende bebişinle ilgileniyosun onu büyütüyosun o büyüsün sende gidersin kurslara falan sıkma canını

yok cnm benim ole cok CANIMI SIKMIOM benimde kendime ayiracagim gunler yakindir :13:

Ey Türk kadını!

Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır. Mevcudiyetinin yegane temeli budur. Kocan en kıymetli hazinendir. Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan, kaynatan ve görümcelerin olabilir. Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin. Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir. Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan kaynatan ve görümcelerin hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa başka karılara göz dikmiş olabilir. Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey asil türk kadını!
Işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır. Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir. Ihtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır.

Hadi kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…