- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.561
kizlar bir derdim varr anlatayim size
yazin biz tr ye gitcez temmuzun 1de temmuz 31 de donus yapcaz, esimin izini anca 4 hafta k.validem eltim hepsi haziranin basinda gidio agustos sonuda donus yapcaklar. esime diorum bende onlarla gidiyim diorum izin vermioo sen ve cocugu yalniz gondermem dio orda bana ihtiyaciniz olur dio ben annem gile giderim sen gelene kadar orda dururum diorum olmaz dio. ne yaptiysam ikna edemedim bilet alcaz almadan ikna etmem lazim nasil ikna etcem ben yaa.
annem dort gozle beni beklio 1 ay cok az gidip daha yerlesmeden donus olcak. gecen sene kurban bayramina 3 haftaligina gitmistim hic bisi anlamadan dondum bu senede ayni olcak ben cok kalmak istiorum orda cok ozledim ailemi yaa
Canım benim ya çok üzüldüm inş ikna edersin nolur sanki gelsen azcık doysan ailene bazen çok düşüncesiz oluyolar kavınvalidengil konuşsa ikna olmaz mı acaba?
ya özlemişindir tabi canım ya
niye izin vermezlerki sanki çok üzüldüm
eşinin huyunu bilmediğim için nasıl ikna edersin bilmem ama ben olsam bol bol okurdum dua ederdim ayrıca çok ağlardım
ama benim eşim bikere hayır dedimi dönmez biraz inattır seninkide öyle değildir umarım
ya hep soluorum ne olur izin ver die ama yok inadi tuttu k.validem gilde soledi bizimle gelsin die hayir bidaha bu konuyu acmayin dedi.
hemde ole bole deil cok ozledim bide dogumdan sonra onlari daha cok arar oldum. esimin dedigi dedikdir cnm ailede en sinirli esimdir bu konuda inadi tuttu bide k.validem gil ya istanbul yada antalyaya direk uccaklar sonrada konyaya otobusle gitcekler otobusude bahane edio kucuk cocukla yapamzsin dio biz biletleri direk konya uzeri alcaz.
offff yaa biletler onumuzdeki ay alicaz o zamana kadar ikna etmem lazim ama hic ikna edilcek gibi durmuyoo
simdiden diorum gider gitmez annem gile gitcem 1 ay onlarda kalcam tamam dedi ama orda fikridegisirse 1 ayda hic bisi anlamicam
annemin alfini dinler bide annemi konusturcam ama hic umudum yok annemide ikna edr o inadi inat
kizlar bir derdim varr anlatayim size
yazin biz tr ye gitcez temmuzun 1de temmuz 31 de donus yapcaz, esimin izini anca 4 hafta k.validem eltim hepsi haziranin basinda gidio agustos sonuda donus yapcaklar. esime diorum bende onlarla gidiyim diorum izin vermioo sen ve cocugu yalniz gondermem dio orda bana ihtiyaciniz olur dio ben annem gile giderim sen gelene kadar orda dururum diorum olmaz dio. ne yaptiysam ikna edemedim bilet alcaz almadan ikna etmem lazim nasil ikna etcem ben yaa.
annem dort gozle beni beklio 1 ay cok az gidip daha yerlesmeden donus olcak. gecen sene kurban bayramina 3 haftaligina gitmistim hic bisi anlamadan dondum bu senede ayni olcak ben cok kalmak istiorum orda cok ozledim ailemi yaa
Of ya üzülme bakalım belkide değiştirir fikrini bolca dua oku bencede.
hazal çok üzüldüm canım ya offf bu erkekler ne enteresanlar ya kocanı al karşına konuş canım hep burdayım anamın babamın yüzüne hasretim hazır fırsat varken kayınvalidenler giderken bende gideyim onlarla de ben annemlere giderim babam benim ve oğlumun ihtiyaçlarını karşılar de biraz hava alırım deişiklik olur benim içinde de hem vatanımdan hem ailemden ayrıyım bırak biraz özlem gidereyim de de ama ilk önce süprizler eşliğinde i parise gidip gelin eşinin bi gönlünü yap güzelce ondan sonra söyle bunları
umarım ikna olur
öyle yap ozaman canım napçan başka yere gitme hiç hep annenlerde kalırsın olmazsa yıl içinde oğluşun büyüyünce oğlunla birlikte gidersin şimdi gidersin tutar çocuğa bişey olur Allah korusun sonra çenesini çekersin valla
gule gule cnm ohh benim icinde suslen valla kendim orman gibi olmusumhadi ben de gidim zati kimseler yok acık kuaföre gitçem acık süslenemgörüşürüzz
Merhaba kakaolu pudinglerimmm
Kurstan yeni geldim, üzerimi deiştirdim hemmen sizi görmeye geldim.. çok zledim yaww :78:
Gömleğim şekillenmeye başladı.. bittikten sonra fotoğrafını eklerim buraya inş.
ee nasılsınız bakalım
gule gule cnm ohh benim icinde suslen valla kendim orman gibi olmusum
merhaba cnm o ne guzel benzetme ole cnm puding cekti
dikis kursunami gidiosun ne guzel kendin yapip giyincen eminim guzel olmustur gomlegin bitir burada eklersin
bende cok ozledim sobetleri ama kimse yok
ben de ne zamandır yemiyorum valla benim de canım çekiyo ama diyet sağolsunn cıss yasak yanii
Evet canım diiş kursuna gidiyorum..
aman arada kacamak yap cnmm nplcek
ne guzel ya bisilerle urasiosun ben 24 saattir bebekle ilgileniorim bebegoimden sikayetim yok ama bende bebek disinda bisilerle ugrasmak isterdim kendim yapabilecegim yakinda oda olur ins......
ben de işte bebek olmadan bu yılımı değerlendirmek istedim. Normalde elime iğne iplik almış değilimdir ama dikiş çok zevkliymiş, harika bir hocamız ve çok güzel bir ortamımız var. 2 tane etek diktim şimdiye dek. Şu an gömlek diiyorum bu bitince tunik dikicem sonra da pantolon, elbise, pardesü vs.. artık yıl sonuna kadar ne kadar şey dikebilirsem kâr yani..
kendi emeginle yaptigin hersey bambaska eline saglik simdiden
ben de işte bebek olmadan bu yılımı değerlendirmek istedim. Normalde elime iğne iplik almış değilimdir ama dikiş çok zevkliymiş, harika bir hocamız ve çok güzel bir ortamımız var. 2 tane etek diktim şimdiye dek. Şu an gömlek diiyorum bu bitince tunik dikicem sonra da pantolon, elbise, pardesü vs.. artık yıl sonuna kadar ne kadar şey dikebilirsem kâr yani..
ne güzel canım bak hiç bilmiyoken bişeyler öğrenmişsin senin içinde deişiklik oluyodur
hazal sıkma canını sende bebişinle ilgileniyosun onu büyütüyosun o büyüsün sende gidersin kurslara falan sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?