KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

slm kızzlar ben geldim geç kaldım annemle pazara gittim geldin nasılsınız bakalım yılın son günü bugün Rabbim yeni yılı hakkımızda hayırlı eylesin Rabbim gönlümüzden geçen dileklerimizi muradlarımızı bu mübarek cuma gününün hüzü suyu hürmetine versin inşallah...Amin

polyanan kızın çok tatlı canım ya maşallah karamık çok güüzel kime benziyo sanamı babasınamı
bide kendi resminide koy seni merak ediyorum

ya nihancim 4 tane yükledi dahada yükleyemiyorum niye acep:26:
ben yükleyebiliyorum canım sende niye olmadı ki
selam canım amin inş böcüğüm hepimizin

ya dün kan testi yaptırayım dedim manyak kadın nasıl aldıysa kanımı mosmor şuan ve hala acıyo damarı patlattı galiba ya inanırmısın kocaman bi morluk var

ya dün kan testi yaptırayım dedim manyak kadın nasıl aldıysa kanımı mosmor şuan ve hala acıyo damarı patlattı galiba ya inanırmısın kocaman bi morluk var

neden kan testi yaptırdın ki sen regl olmamışmıydın sonuç ne çıktı
hadi ya bazen beceriksizler denk geliyo öyle bide bazen öğrenciler oluyo onlar hiç beceremiyo ben hastanede yatarken hiç elletmiyodum kendimi öğrencilere siz yapmayın istemem diyodum

kız ben hastanede yaptırmadım özel biyerde yaptırdım kadın tam ayuymuş
mosmor yaptı.

ya ben her ihtimale karşı üstüne görme filan oluyor ya ondan yaptırdım negatif çıktı:97:

canım sbaha bulantıları varmı senin ya çünkü sen hemen gittin hamişsen bile çıkmayabilir hemen belkide psikolojiktir canım

nefsimiz zayıf her gördüğmüz şeyi istiyor canımız...
sen yinede her ihtimale karşı alkol filan alma eğer kullanıyorsan tabi bide vardır bebikim

hadi ya bide özel yerde yaptırdın ha yazık valla parana yazık canını yakmışlar bide
hayırlısı olsun canım üstüne görseydin kanama deilde kahverengi lekelenme gibi oluyomuş o sanırım regl den farklı oluyomuş
bende erken yaptırdım ya bide 1 diya yükselmiş olma ihtimalinden korkuyorum bide okudum ertesi gün hapı etkili oluncada öyle lekelenme olabiliyomuş bilmiyom hayırlısı artık ya Rabbim nasip ettiyse elimizden bişey gelmez

evet ya sorma canım
yoktur ozaman canım ya psikolojik olarak öyle oluyordur:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…