- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.601
ben yükleyebiliyorum canım sende niye olmadı kiya nihancim 4 tane yükledi dahada yükleyemiyorum niye acep:26:
selam canım amin inş böcüğüm hepimizinslm kızzlar ben geldim geç kaldım annemle pazara gittim geldin nasılsınız bakalım yılın son günü bugün Rabbim yeni yılı hakkımızda hayırlı eylesin Rabbim gönlümüzden geçen dileklerimizi muradlarımızı bu mübarek cuma gününün hüzü suyu hürmetine versin inşallah...Amin
selam canım amin inş böcüğüm hepimizin
ya dün kan testi yaptırayım dedim manyak kadın nasıl aldıysa kanımı mosmor şuan ve hala acıyo damarı patlattı galiba ya inanırmısın kocaman bi morluk var
kız ben hastanede yaptırmadım özel biyerde yaptırdım kadın tam ayuymuşneden kan testi yaptırdın ki sen regl olmamışmıydın sonuç ne çıktı
hadi ya bazen beceriksizler denk geliyo öyle bide bazen öğrenciler oluyo onlar hiç beceremiyo ben hastanede yatarken hiç elletmiyodum kendimi öğrencilere siz yapmayın istemem diyodum
hadi ya bide özel yerde yaptırdın ha yazık valla parana yazık canını yakmışlar bidekız ben hastanede yaptırmadım özel biyerde yaptırdım kadın tam ayuymuş
mosmor yaptı.
ya ben her ihtimale karşı üstüne görme filan oluyor ya ondan yaptırdım negatif çıktı:97:
canım sbaha bulantıları varmı senin ya çünkü sen hemen gittin hamişsen bile çıkmayabilir hemen belkide psikolojiktir canım
nefsimiz zayıf her gördüğmüz şeyi istiyor canımız...
sen yinede her ihtimale karşı alkol filan alma eğer kullanıyorsan tabi bide vardır bebikim
hadi ya bide özel yerde yaptırdın ha yazık valla parana yazık canını yakmışlar bide
hayırlısı olsun canım üstüne görseydin kanama deilde kahverengi lekelenme gibi oluyomuş o sanırım regl den farklı oluyomuş
bende erken yaptırdım ya bide 1 diya yükselmiş olma ihtimalinden korkuyorum bide okudum ertesi gün hapı etkili oluncada öyle lekelenme olabiliyomuş bilmiyom hayırlısı artık ya Rabbim nasip ettiyse elimizden bişey gelmez
evet canım gece 1 de gelcek annemlerdeyimeşin çalışçakmı bu akşam sen napıcaksın annenleremi gitçen
evet canım gece 1 de gelcek annemlerdeyim
siz napçanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?