- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.681
ama en başta ben dedim evde yanlız olalım diye o kendi anasını babasını katınca bende benimkileri kattım
kendi adıma iyiyim ceydacım sen nasılsın
bende özledim valla
günaydınnn 2011 hayatımıza yenilikler güzellikler getirsin inşallah çok güzel bi yıl olur
nasılsınız arkadaşlar
ee neler yaptınız kızlar anlatın bakem
günaydın bacılarrrrrrrrr mutlu yıllar hepicinizeeeee
burdayım bacım 2 okuyumda geliyim dedimdiii
özlemişim burayı yaaaaaaa hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaprak 4 günlük tatil nasılsı kuşum neler yaptın
Ben de iyiyim kızlar çok şükür.. Cumartesi günü anneme gittim, babam iş dolayısı ile yoktu kardeşim de zaten malum dışarıda okuyor bu sebeple kocişimi götürmedim evde bıraktımannemle birlikte yengeme gittik o akşam (amcamlara yani) komşular geldi falan bi muhabbet bi sohbet derken gece 3' de yattık tabii anneciğimle koyun koyunaa Sabah babm geldi beraberce kahvaltı yaptık tıpkı bekarlığımdaki gibi bir tek kardeşim yoktu canım benim ya... onu da telefonla aradık. Sonra annemle alışverişe çıktık, annem bana bi sürü ciciler aldı sağolsun hiç bir ihtiyacımı eksik bırakmaz Dün akşam 8 gibi babişkom eve bıraktı beni.. Kocamı da özledim valla, evimi de özlemişim. Evi toparladım, duş aldım, sonra bi paris sonra da yatışşş
netçem gııı
sofra hazırladım tv izledik dans ettik müzik eşliğinde
sonrasını anladın sen
Ben de iyiyim kızlar çok şükür.. Cumartesi günü anneme gittim, babam iş dolayısı ile yoktu kardeşim de zaten malum dışarıda okuyor bu sebeple kocişimi götürmedim evde bıraktımannemle birlikte yengeme gittik o akşam (amcamlara yani) komşular geldi falan bi muhabbet bi sohbet derken gece 3' de yattık tabii anneciğimle koyun koyunaa Sabah babm geldi beraberce kahvaltı yaptık tıpkı bekarlığımdaki gibi bir tek kardeşim yoktu canım benim ya... onu da telefonla aradık. Sonra annemle alışverişe çıktık, annem bana bi sürü ciciler aldı sağolsun hiç bir ihtiyacımı eksik bırakmaz Dün akşam 8 gibi babişkom eve bıraktı beni.. Kocamı da özledim valla, evimi de özlemişim. Evi toparladım, duş aldım, sonra bi paris sonra da yatışşş
kayınvalidenler damlamadımı kıs size dipdibesiniz ya
yok kız onunki başka yerde benimkiler altkatımda oturuyo
sen kişileri karıştırdın balımkayınvalidenler damlamadımı kıs size dipdibesiniz ya
yok kız onunki başka yerde benimkiler altkatımda oturuyo
günaydın canım hoşgeldin:97:gunaydin kizlar herkese iyi seneler
gunaydin kizlar herkese iyi seneler
günaydın canım hoşgeldin:97:
günaydın canım hoşgeldinnnnnnn
gunaydin kizlar herkese iyi seneler
h.b canlarim nasilsiniz?
ayyy gız ben sen sandım bi anda
karuşturdummm
siz netmiştiniz bacımmm dışarımı çıktıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?