KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

iyi yapmışın yaprakçım
ben yazdım neler yaptığımı onun haricinde iyiyim hep aynı

kendi adıma iyiyim ceydacım sen nasılsın
bende özledim valla

günaydınnn 2011 hayatımıza yenilikler güzellikler getirsin inşallah çok güzel bi yıl olur
nasılsınız arkadaşlar

ee neler yaptınız kızlar anlatın bakem

günaydın bacılarrrrrrrrr mutlu yıllar hepicinizeeeee
burdayım bacım 2 okuyumda geliyim dedimdiii
özlemişim burayı yaaaaaaa hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ben de iyiyim kızlar çok şükür.. Cumartesi günü anneme gittim, babam iş dolayısı ile yoktu kardeşim de zaten malum dışarıda okuyor bu sebeple kocişimi götürmedim evde bıraktım annemle birlikte yengeme gittik o akşam (amcamlara yani) komşular geldi falan bi muhabbet bi sohbet derken gece 3' de yattık tabii anneciğimle koyun koyunaa Sabah babm geldi beraberce kahvaltı yaptık tıpkı bekarlığımdaki gibi bir tek kardeşim yoktu canım benim ya... onu da telefonla aradık. Sonra annemle alışverişe çıktık, annem bana bi sürü ciciler aldı sağolsun hiç bir ihtiyacımı eksik bırakmaz Dün akşam 8 gibi babişkom eve bıraktı beni.. Kocamı da özledim valla, evimi de özlemişim. Evi toparladım, duş aldım, sonra bi paris sonra da yatışşş

anneyle olmak bi ayrı yaaaaa

ceydacım hoşgeldin canım ohh negüzel olmuş annenle birlikte çok güzel vakit geçirmişsin

Evi toparladım, duş aldım, sonra bi paris sonra da yatışşş [/B][/COLOR][/QUOTE]
buna çok güldüm nası kafiyeli olmuş

ayyy gız ben sen sandım bi anda
karuşturdummm
siz netmiştiniz bacımmm dışarımı çıktıydınız

ivet canım dışardaydık biz busene çok güzeldi eğlendik bide noldu bilinizmi eve giderken otoparktan arabayı çıkarırken çamur olmuş toprak sen çamura saplandıkmı arka tekerlek tamamen çamura saplanmıştı çok komikti eşim gitti kazma kürek buldu gittiğimiz yerden kazdılar taş filan koydula öle çıktı ayaklarımız çamura battı bi görcektiniz halimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…