KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bende özledm hepini kızlar ama işler birikmiş toparlayım sonra dalacam

aman sormayın ya biz yolda girdik 2011 e tam çıkmış amcamgile gidiyoduk bi baktık havai fişekler neyim saatede bi baktıkki 12 yi geçiyoo bütün bi yıl yollarda geçirecez zaarrr

böcüğüm sende saat 7 lere kadar burdaymışın kaçta gittiniz eve naptınız

hee 8 di eve gittiğimizde apar topar hazırlandık naptımı bilemedim aceleden benim herif bi yere gitme kalktığımızda illa geç gelir alıştım artık
saat 8 de eğlence başlıyodu bi gittik 9 da

aman sormayın ya biz yolda girdik 2011 e tam çıkmış amcamgile gidiyoduk bi baktık havai fişekler neyim saatede bi baktıkki 12 yi geçiyoo bütün bi yıl yollarda geçirecez zaarrr

Allah sizi kız hadi annenlere gittinizde amcanlar ne olası ilk yeniyılınız sülaleyimi dolaştınız kızz bayrammı bu evde oturupta başbaşa romantik olaydınızya acık:86:

Allah sizi kız hadi annenlere gittinizde amcanlar ne olası ilk yeniyılınız sülaleyimi dolaştınız kızz bayrammı bu evde oturupta başbaşa romantik olaydınızya acık:86:

he kız aynen bayram ziyareti gibi oldu benim herif pek suratını astı emme görmemezlikten geldim neydim anacım sefiyom kalabalığııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…