- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.641
hee aldım göyneğe ihtiyacı vardı bende hediye baabında gömlek aldım işte
biz kınagecesi için kol düğmeli gömlek almıştık ona düğünden sonra ben onu makineye atmıştım kollarındaki kir izleri çıkmamış ne kirlendiyse bi gece giydi kına gecesinde benim akıllı kafamda leke çıkmadı diye ariel deterjan döküp bi güzel çitiledim onu lekelerde çıktı çitilediğim yerdeki boyalarıda çıkmış bi acayip olmuştu kolları eflatun gömleğin oyüzden kol düğmeleri vardı bende kol düğmesiyle takabileceği bi gönmlek aldım
Böcüğüm pek düşüncelisin eline sağlık.
Kızlar yeni yılınız kutlu olsun şekerlerim Allah dilediğinizz her ne varsa nasip etsin.
hoşgeldin erucum nasılsın iyimisin Rabbim seninde bütün dileklerini versin inşallah canım Rabbim dualarını kabul etsin gönlüne göre versin inşallah
ben yavaş yavaş gidiyorum :80:
hadi iyi akşamlar:80: seneye görüşürüz diyerek bu iğrenç espiriyi bende yapayım dedim
farkındayım çok iğrencim
sana yazmadan gidermiyim delüüü
ceyda ben burdayım canımhoşgeldin nasılsın nerdeydin kızz yoktunya
Bitanem benim ya hamilelik cok güzel bisi demi onun gelmesini beklemek tarif edilemez bi heyecan.
evet 2010un en güzel hediyesi kizimin gelmesiydi.
sanada saglik mutluluk paraaa ve cok kolay bi dogum diliyorum canim.
allahim saglikli bi sekilde kizini kucagina versin insallah.
ayrica hazala katiliyorum bu 8 haftani iyi degerlendir kesinlikle
kocana bile vakit ayiramican
canım benim güle güle
inşallah çok güzel bi akşam geçirirsiniz bu akşam
yeniyılda beklediğin herşeyin gerçekleşmesi dileğiyle nice yıllara canım
öptüm seni en kocamanından
hadi bakalım seneye görüşelim artık napalım bekleriz 1 sene
bende iyiyyim ceydacım
canım sıkıldı çok saat 7 yi çeyrek geçiyo ben hala dükkandayım herkes kapatıp gitti ıssızlaştı burası canım sıkıldı benimde burdada kimse yok çok sıkıldım neyse
hepinizin yeni yılı kutlu olsun canlarım nize mutlu güzel senelere inşallah herşey gönlünüzce olsun inşallah Rabbim ne muradınız varsa versin hepinizi seviyorum
hadi bende yerleri sildim tozda aldım bak tertemiz yaptım burayı temiz tutun burayı batırmayın hee2010 yılının son dayanı atımda öle gidim bari 2010 yılında bidaha hiç dövemicem sizi
artık bisene sonra döverim hadi iyisiniz bi sene dayak yokben iyice saçmaladım sıkıntıdan beni özleyin anacım byee
bu çiçek ve öpücükler yeni yıl hedayeniz kıymetimi bilin he demet demet çiçek aldımsize
hoşgeldin özlettin kendini:97:günaydın bayanlar ben geldim, herkezin yeni yılı kutlu olsun
günaydın bayanlar ben geldim, herkezin yeni yılı kutlu olsun
hoşgeldin özlettin kendini:97:
seninde kutlu olsun yeni yılın nasıl girdin yeni yıla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?