KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

güle güle kullansın ozaman iyi olmuş canım

Böcüğüm pek düşüncelisin eline sağlık.
Kızlar yeni yılınız kutlu olsun şekerlerim Allah dilediğinizz her ne varsa nasip etsin.

hoşgeldin erucum nasılsın iyimisin Rabbim seninde bütün dileklerini versin inşallah canım Rabbim dualarını kabul etsin gönlüne göre versin inşallah

ben yavaş yavaş gidiyorum :80:
hadi iyi akşamlar:80: seneye görüşürüz diyerek bu iğrenç espiriyi bende yapayım dedim
farkındayım çok iğrencim

sana yazmadan gidermiyim delüüü

ben yavaş yavaş gidiyorum :80:
hadi iyi akşamlar:80: seneye görüşürüz diyerek bu iğrenç espiriyi bende yapayım dedim
farkındayım çok iğrencim

sana yazmadan gidermiyim delüüü

canım benim güle güle
inşallah çok güzel bi akşam geçirirsiniz bu akşam
yeniyılda beklediğin herşeyin gerçekleşmesi dileğiyle nice yıllara canım
öptüm seni en kocamanından
hadi bakalım seneye görüşelim artık napalım bekleriz 1 sene

Kızlarrrrr ben geldim ama hepiniz gitmişsiniz doğal olarak

Hepinize sağlıklı, mutlu ve hayırlı bir yıl diliyorum.. ve sizleri çoooooook seviyorum.. Allah' a emanet olun hayırlı akşamlar canlarımm benim

bende iyiyyim ceydacım
canım sıkıldı çok saat 7 yi çeyrek geçiyo ben hala dükkandayım herkes kapatıp gitti ıssızlaştı burası canım sıkıldı benimde burdada kimse yok çok sıkıldım neyse
hepinizin yeni yılı kutlu olsun canlarım nize mutlu güzel senelere inşallah herşey gönlünüzce olsun inşallah Rabbim ne muradınız varsa versin hepinizi seviyorum
hadi bende yerleri sildim tozda aldım bak tertemiz yaptım burayı temiz tutun burayı batırmayın hee2010 yılının son dayanı atımda öle gidim bari 2010 yılında bidaha hiç dövemicem sizi
artık bisene sonra döverim hadi iyisiniz bi sene dayak yok ben iyice saçmaladım sıkıntıdan beni özleyin anacım byee
bu çiçek ve öpücükler yeni yıl hedayeniz kıymetimi bilin he demet demet çiçek aldım size

canım benim yeni yılınız kutlu olsun..sağlık mutluluk huzur getirsin size..tşk ederim iyi dileklerin için..

[sıze="2"]
canım arkadaslarım hepınızın yenı yılı kutlu olsun herkese once saglık,huzur mutluluk,bol para dılıyıyorum herkesın 2011 yılında gonlunde ne dılek varsa gerceklessın ınsaallah rabbım her zaman yanınızda olsun sızı tanıdıgım ıcın cok mutluyum hepınızı sevgı ıle kucaklıyorum ve cooookk opuyorum kankılerr
[/sıze]

çatlak arkidişim benim

Son düzenleme:
günaydınnn 2011 hayatımıza yenilikler güzellikler getirsin inşallah çok güzel bi yıl olur
nasılsınız arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…