- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.901
canım çok yakışmış güle güle kullan
etsene kız aç durulurmuKahvaltı etmedim daha anamda gelcek bugün daha yemek yapacağım
çok güzel canım yakışmışta güle güle kullansağol yaprakcığım..
kızlar hade siz de bakın silicem fotoları aloooooooo kime diyorum
etsene kız aç durulurmu
ne yemek yapçan
çok güzel canım yakışmışta güle güle kullan
etsene kız aç durulurmu
ne yemek yapçan
sen ne yimek yaptın heyriye
akşama pırasa var yanına ne yapayım ne gider kızlaar yaetsene kız aç durulurmu
ne yemek yapçan
sen ne yimek yaptın heyriye
ceydoş bende resim devasa boyutta gözüküyo saç derilerini bilem gördüm okadar büyük ama renk olarak çok güzel olmuş canım güle güle kullan
akşama pırasa var yanına ne yapayım ne gider kızlaar ya
pırasa yemem ama pirinçli oluyo yemek dimi pilav olmaz önden bi çorba yaparsın bu soğuk havada içiniz ısınır sonrada pırasayı yersiniz
niye öyle gözüktü ki acaba sende:44: sağol canım beğenmene sevindim
kızlar hemencik bakın silicem.. ya ilk fotoda ne kadan çirkin çıkmışımneyse yabancı yok
güzel olmuş güle güle kullan ama ben ilk fotoyu göremedimki
ben pırasanın yanına genelde makarna yaparımakşama pırasa var yanına ne yapayım ne gider kızlaar ya
ayrıca ceyda resmi nası yükledinya ben hala buraya nası resim yüklenir bilmim he geçen gün denedim olmadı ya
bilmiyomki bitek bende öyle gözüküyo sanırım şimdi resmin üstüne tıkladım küçük görebildim
şimdi dahada güzel gözüktü canım gerçekten çok hoş olmuş
güzel olmuş güle güle kullan ama ben ilk fotoyu göremedimki
ayrıca ceyda resmi nası yükledinya ben hala buraya nası resim yüklenir bilmim he geçen gün denedim olmadı ya
çorba ne zamandır mercimek yapmıyom yapim baripırasa yemem ama pirinçli oluyo yemek dimi pilav olmaz önden bi çorba yaparsın bu soğuk havada içiniz ısınır sonrada pırasayı yersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?