KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ceydoş maşallah he pek bi seksi olmuşun bacım çok güzel olmuş çok yakışmış çakma tatyana seni (ben saçımı boyatınca eşim bana bi süre çakma tatyanam demişti)

ceydoş maşallah he pek bi seksi olmuşun bacım çok güzel olmuş çok yakışmış çakma tatyana seni (ben saçımı boyatınca eşim bana bi süre çakma tatyanam demişti)

sağol bacım .. sarı saçın ayrı bi havası oluyo yaaa ne bileyim. Zaten hep aklımdaydı sarı röfle.. Çakma tatyana bak tuttum bunu

Akşam kayınvalidem uğradıydı bana, eşim eve geldi kaynanama diyo ki ' anne ceyda nerde ya , bu kadın kim böle ' dedi sonra da diyo ki ' neyse ceyda yoksa ben bu kadını alıyım bu daha güzelmiş' bi tane patlattım kafasına .. kendi kendimi kıskandım

bende kıskanırım bazen kendi kendimi muhabbet olunce eşimde kızdırır böyle
bi ara klon muhabbetleri vardı kopyalama filan seni kopyalatalım biri işleri yapar birinizlede gezerim diyoru cimcikliyordum hep

ayy buna çok güldümm kendinimi kıskandın

bende kıskanırım bazen kendi kendimi muhabbet olunce eşimde kızdırır böyle
bi ara klon muhabbetleri vardı kopyalama filan seni kopyalatalım biri işleri yapar birinizlede gezerim diyoru cimcikliyordum hep

yok bacım kıskançlık konusunda sınır tanımıyoruz vesselam

yok bacım kıskançlık konusunda sınır tanımıyoruz vesselam
evet

Kızlar ben bugün ilk kez taze fasulyeyi düdüklüde pişireceğim.. Pişme süresi 10 dk. yazıyo internetten baktım da. Sizlere sorayım dedim, 10 dk yeter mi düdüklüde taze fasulye için? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…