- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.021
temam , büyük süprüz olcek yaniiiben diğer topikte katılmıştım çekilişe kime kimin çıktığını bilmicek kimse
çekilişe katılmayacak birisine yaptırırım ben çekilşi herkez ona adresini bilgilerini gönderir eceye yaptırırm olmazsa sorarız oda katılırsa katılır katılmazsa o yapar çekilişi daha sonra kime gönderceğimizi o söyler bize hediyeler geldiğinde kimden geldiğini anlarız
ben diğer topikte katılmıştım çekilişe kime kimin çıktığını bilmicek kimse
çekilişe katılmayacak birisine yaptırırım ben çekilşi herkez ona adresini bilgilerini gönderir eceye yaptırırm olmazsa sorarız oda katılırsa katılır katılmazsa o yapar çekilişi daha sonra kime gönderceğimizi o söyler bize hediyeler geldiğinde kimden geldiğini anlarız
bu arada avatarım nası kimse yorum yapmadı darıldım hee
farkettim ama unuttum canım
ürkütücü biraz
aç kız bişey olmaz
ya kızlar akşam kanıtı izledinizmi çok güzeldi sonlarında acayip tırstım he
Allah seni ceyda kapıyıdamı kapattınhavasını çıkarttıysan açılır heralde kapağı artık korkma anneni ara sor nezaman açım diye bende hep annemi ararım bişey olunca
ben çok beğendim. çok şekerr
250 ye aldım bacımmm. suyun altına tut hemen gider buharı
yok ben izlemedim izlemem öle şeyleri :82:ya kızlar akşam kanıtı izledinizmi çok güzeldi sonlarında acayip tırstım he
çekilişe katılanlar
nihan dilek bilge varmı başka kızlar ceyda varmısın canım
aaa ne demek bacım. sana 10 çeşit yemek yaparım benaa süper olmuş süperr...
ya ben kanıtı izlerim aslında hep ama akşam izleyemedim.. bence her bölümü güzel öyle araştırmalı kaçmalı kovalamalı şeyleri seviyorum ben
bende bayılıyom. gece tek başıma kalsam da izliyom
wuuu pahalıymış gıııııı... ben de alıcam ama şimci başka alınacaklar var. Güle gle kullan canımm. Bigün Yozgat' a gelirsem sana yemeğe gelirim hee ddüklünden de kusu fasulye isterim ona göre bak
yok ben izlemedim izlemem öle şeyleri :82:
yemekteyiz çanakkalede kızlar gösteriyo şimdi
abooooooBana çeklişte bilge çıksın ona kırmızı don alıcam
Bana çeklişte bilge çıksın ona kırmızı don alıcam
yaprak sen ne diyon tatlım
hay beni . mesajı yazan zatn dilekmiş. ne yapıyım kendimi. avatır değişince kafam karışıyoaaa ne demek bacım. sana 10 çeşit yemek yaparım ben
bende isterim bende bende
çanakkaleli dilek var .
yılbaşı için hediye çekilişi yaptı ya herkez biz yapamadık bari bizde şimdi yapalım diyoruzben anlamadım desem kızarmısınız nasıl olacakk şimdi:44:
nr donu kızım fener alcam ben ona led ışıklı
yılbaşı için hediye çekilişi yaptı ya herkez biz yapamadık bari bizde şimdi yapalım diyoruz
ben başka topikte yaptım keyifli ve heyecanlı oluyor
sen başka topiklerde bizden habersiz başka neler yapıyosun anlat çabuk
sen başka topiklerde bizden habersiz başka neler yapıyosun anlat çabuk
niyekiii:44::44:nr donu kızım fener alcam ben ona led ışıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?