KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

temam , büyük süprüz olcek yaniii
ben varım

bana uyar bende katılırım

bu arada avatarım nası kimse yorum yapmadı darıldım hee

aa süper olmuş süperr...

farkettim ama unuttum canım
ürkütücü biraz

aç kız bişey olmaz

ya kızlar akşam kanıtı izledinizmi çok güzeldi sonlarında acayip tırstım he

ya ben kanıtı izlerim aslında hep ama akşam izleyemedim.. bence her bölümü güzel öyle araştırmalı kaçmalı kovalamalı şeyleri seviyorum ben

Allah seni ceyda kapıyıdamı kapattınhavasını çıkarttıysan açılır heralde kapağı artık korkma anneni ara sor nezaman açım diye bende hep annemi ararım bişey olunca

Heralde kızımmm dedim patlarsa sadece mutfak batsın içeriye bişey gelmesin Annem düdüklü kullanmıyo ki o da benim gibi tırsar öle şeylerden Kaynanam kullanıyo ona sorsam kesin aç bişe olmaz dicek.. neyseee 1 saat sonra falan açarım. çubuğu kaldırıyorum daha tısssss sesi gelmiyo ne va ne yok çıkarmışım

ben çok beğendim. çok şekerr

250 ye aldım bacımmm. suyun altına tut hemen gider buharı

wuuu pahalıymış gıııııı... ben de alıcam ama şimci başka alınacaklar var. Güle gle kullan canımm. Bigün Yozgat' a gelirsem sana yemeğe gelirim hee ddüklünden de kusu fasulye isterim ona göre bak

aaa ne demek bacım. sana 10 çeşit yemek yaparım ben

yok ben izlemedim izlemem öle şeyleri :82:
yemekteyiz çanakkalede kızlar gösteriyo şimdi

çanakkaleli dilek var .[/QUOTE]
hay beni . mesajı yazan zatn dilekmiş. ne yapıyım kendimi. avatır değişince kafam karışıyo

Bana çeklişte bilge çıksın ona kırmızı don alıcam
aboooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…