- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.041
ne vuruyon
niyekiii:44::44:
evetkız Bilge herkes sana çalışıyo bakk değerimizi bil
katılıyorummmsen başka topiklerde bizden habersiz başka neler yapıyosun anlat çabuk
yılbaşı için hediye çekilişi yaptı ya herkez biz yapamadık bari bizde şimdi yapalım diyoruz
ben başka topikte yaptım keyifli ve heyecanlı oluyor
hadi nen sende geziyon topik topik bide bana diyobi de utanmadan çok heyecanlı oluyo diyo cibilliyetsizzzz
taam ağlama gel öpeyim
hadi nen sende geziyon topik topik bide bana diyo
he analdım. siz beni gençleştirmeye çalışıyonuzkız niyesi var mı.. paris için fantezili dans yap diyeee
he analdım. siz beni gençleştirmeye çalışıyonuz
banada yaprak çıkarsa bende onun kocası taksın diye lazer gözlüğü alcam
yemekteyiz başlı başına sinir bozucu ki hiç izlememöff ne gerizekalı insanlar var ya sinir geldi karıdan evine misafir geliyo kapıda ben sizi ayakkabıyla içeri alamam diyo ya salak
insanlara kal geldi kapıda
limonları dilimleyip çay tabağına koymuş niye sıkmadınız diyolar ben doğallıktan yanayım sizin sıkmanızı istedim diyo salak yaçak bitane
yemekteyiz başlı başına sinir bozucu ki hiç izlemem
hemşireyimi tanıyonbende izlemiyomda şimdi çanakkalede diye baktım
salak karı suratında meymenet yok hastanede hemşire tanıyom biride çanakkalede şarkıcı
öff ne gerizekalı insanlar var ya sinir geldi karıdan evine misafir geliyo kapıda ben sizi ayakkabıyla içeri alamam diyo ya salak
insanlara kal geldi kapıda
limonları dilimleyip çay tabağına koymuş niye sıkmadınız diyolar ben doğallıktan yanayım sizin sıkmanızı istedim diyo salak yaçak bitane
he analdım. siz beni gençleştirmeye çalışıyonuz
banada yaprak çıkarsa bende onun kocası taksın diye lazer gözlüğü alcam
bende izlemiyomda şimdi çanakkalede diye baktım
salak karı suratında meymenet yok hastanede hemşire tanıyom biride çanakkalede şarkıcı
kız o hemşire beni öldürdü yedi bitirdi zati.. çok pasaklı karı o yaaa.. mercimekleri yere döktü saçtı bi de toplamadı hiç bi de kadınlara kırmızılı terlik verdi yaaa koptum ordahem evde terlik yok diyo, galoş da yokmuş bez de vermiyo altını silsinler diye hem de ayakkabılarla giremezsiniz diyo. La havleeee
vallaya ne sinir ya çok pasaklı hemde kendinide pek süslemiş suratı buruşmuş görmüyo o terlikte bende koptum ya hem ayakkabıyla eve almam diyo hemde terlik te yok evimde diyo bukadarmı salak olur bi insan
hemşireyimi tanıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?