- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.001
haydin kızlar bi konu açında konuşalım sabah ne güzel konuştuk
çekiliş yaplımmı
hazal tam yerindesin bilgisayarcı var karşında böcüğümanamm hazal notebook mu bilgisayarın umarım çok dökülmemiştir he portakal suyu bide asitlidir tuş takımı gidebilir
gitmem nen döverim hetamam geldim zati artık herifte dışarı çıktı bırakıp gidemem
kimse gelmiyorki buraya canım baksana bende çok istedirim ama:97:haydin kızlar bi konu açında konuşalım sabah ne güzel konuştuk
çekiliş yaplımmı
evet özellikle çalışanlar için süper kolaylıkdüdüklütencere konusu açılmış , ben tefalinkini aldım harika kesinlikle tavsiye ederim kızlar. herşeyi pişiriyom. akşamada kuru yapcam. giderim yarım saatte pişiririm .
nereye gitçez kız gitmem valla burdan kovsanızda gitmem
düdüklütencere konusu açılmış , ben tefalinkini aldım harika kesinlikle tavsiye ederim kızlar. herşeyi pişiriyom. akşamada kuru yapcam. giderim yarım saatte pişiririm .
hazal tam yerindesin bilgisayarcı var karşında böcüğüm
inş bişey olmamıştır
gitmem nen döverim he
kimse gelmiyorki buraya canım baksana bende çok istedirim ama:97:
hadi inş canım bende aynen ne alırsam yeni ve kendi evine olsun isterim :97:tefalinki güzel ama çok pahalı ya evimizi alayım borçlarımız bitsin Allahım izin verirse bende paramı biriktirip öyle şeyler alıcam inşallah ozaman
düdüklütencere konusu açılmış , ben tefalinkini aldım harika kesinlikle tavsiye ederim kızlar. herşeyi pişiriyom. akşamada kuru yapcam. giderim yarım saatte pişiririm .
hadi inş canım bende aynen ne alırsam yeni ve kendi evine olsun isterim :97:
farkettim ama unuttum canımbu arada avatarım nası kimse yorum yapmadı darıldım hee
aç kız bişey olmaztaze fasulyeyi pişirdim.. 20 dk tuttum pişmiştir herhalbuhar ventilinden tencerenin havasını da çıkarttım.. soğumaya bıraktım şimdi ama ben onu hayatta açamam. Zaten yemek pişerken mutfağın kapısını kapattım hiç girmedim mutfağa soğuyunca açılabilirmiş ama ben açamam sanırsam. Kız bilge kaça aldın bacım bu tefalinkini
taze fasulyeyi pişirdim.. 20 dk tuttum pişmiştir herhalbuhar ventilinden tencerenin havasını da çıkarttım.. soğumaya bıraktım şimdi ama ben onu hayatta açamam. Zaten yemek pişerken mutfağın kapısını kapattım hiç girmedim mutfağa soğuyunca açılabilirmiş ama ben açamam sanırsam. Kız bilge kaça aldın bacım bu tefalinkini
bende hep yeni evime alırım yeni evimde kullanırım diyom
şimdi paramızı öyle şeylere yatırmım diyom biriktirim de ev alım ev alıncada öyle şeyler alırım
en çok jumbo kaşık takımı bide kare yemek takımına özeniyom Allahım izin verirse ilk işim onları almak olcak
izleyemedimfarkettim ama unuttum canım
ürkütücü biraz
aç kız bişey olmaz
ya kızlar akşam kanıtı izledinizmi çok güzeldi sonlarında acayip tırstım he
bu arada avatarım nası kimse yorum yapmadı darıldım hee
taze fasulyeyi pişirdim.. 20 dk tuttum pişmiştir herhalbuhar ventilinden tencerenin havasını da çıkarttım.. soğumaya bıraktım şimdi ama ben onu hayatta açamam. Zaten yemek pişerken mutfağın kapısını kapattım hiç girmedim mutfağa soğuyunca açılabilirmiş ama ben açamam sanırsam. Kız bilge kaça aldın bacım bu tefalinkini
ben diğer topikte katılmıştım çekilişe kime kimin çıktığını bilmicek kimseçekilişi nasıl yapcaz hadi onu konuşalım
bilgisyarım geldi artık korkmadan yazışabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?