KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

anamm hazal notebook mu bilgisayarın umarım çok dökülmemiştir he portakal suyu bide asitlidir tuş takımı gidebilir
hazal tam yerindesin bilgisayarcı var karşında böcüğüm
inş bişey olmamıştır
tamam geldim zati artık herifte dışarı çıktı bırakıp gidemem
gitmem nen döverim he
haydin kızlar bi konu açında konuşalım sabah ne güzel konuştuk
çekiliş yaplımmı
kimse gelmiyorki buraya canım baksana bende çok istedirim ama:97:

düdüklütencere konusu açılmış , ben tefalinkini aldım harika kesinlikle tavsiye ederim kızlar. herşeyi pişiriyom. akşamada kuru yapcam. giderim yarım saatte pişiririm .

tefalinki güzel ama çok pahalı ya evimizi alayım borçlarımız bitsin Allahım izin verirse bende paramı biriktirip öyle şeyler alıcam inşallah ozaman

hazal tam yerindesin bilgisayarcı var karşında böcüğüm
inş bişey olmamıştır

gitmem nen döverim he

kimse gelmiyorki buraya canım baksana bende çok istedirim ama:97:

bi söyliyelim katılmak isteyen olursa katılır benim aklıma şey geldi hazalla polyanan birbirlerine alabilirler katılmak isterlerse

düdüklütencere konusu açılmış , ben tefalinkini aldım harika kesinlikle tavsiye ederim kızlar. herşeyi pişiriyom. akşamada kuru yapcam. giderim yarım saatte pişiririm .

taze fasulyeyi pişirdim.. 20 dk tuttum pişmiştir herhal buhar ventilinden tencerenin havasını da çıkarttım.. soğumaya bıraktım şimdi ama ben onu hayatta açamam. Zaten yemek pişerken mutfağın kapısını kapattım hiç girmedim mutfağa soğuyunca açılabilirmiş ama ben açamam sanırsam. Kız bilge kaça aldın bacım bu tefalinkini

hadi inş canım bende aynen ne alırsam yeni ve kendi evine olsun isterim :97:

bende hep yeni evime alırım yeni evimde kullanırım diyom
şimdi paramızı öyle şeylere yatırmım diyom biriktirim de ev alım ev alıncada öyle şeyler alırım
en çok jumbo kaşık takımı bide kare yemek takımına özeniyom Allahım izin verirse ilk işim onları almak olcak

bu arada avatarım nası kimse yorum yapmadı darıldım hee
farkettim ama unuttum canım
ürkütücü biraz
aç kız bişey olmaz

ya kızlar akşam kanıtı izledinizmi çok güzeldi sonlarında acayip tırstım he

Allah seni ceyda kapıyıdamı kapattınhavasını çıkarttıysan açılır heralde kapağı artık korkma anneni ara sor nezaman açım diye bende hep annemi ararım bişey olunca

bende ya .borç bitsin alcam hemen

farkettim ama unuttum canım
ürkütücü biraz

aç kız bişey olmaz

ya kızlar akşam kanıtı izledinizmi çok güzeldi sonlarında acayip tırstım he
izleyemedim suedayı uyuturken uyumuşum

bu arada avatarım nası kimse yorum yapmadı darıldım hee

ben çok beğendim. çok şekerr

250 ye aldım bacımmm. suyun altına tut hemen gider buharı

Son düzenleme:
çekilişi nasıl yapcaz hadi onu konuşalım
bilgisyarım geldi artık korkmadan yazışabilirm

çekilişi nasıl yapcaz hadi onu konuşalım
bilgisyarım geldi artık korkmadan yazışabilirm
ben diğer topikte katılmıştım çekilişe kime kimin çıktığını bilmicek kimse
çekilişe katılmayacak birisine yaptırırım ben çekilşi herkez ona adresini bilgilerini gönderir eceye yaptırırm olmazsa sorarız oda katılırsa katılır katılmazsa o yapar çekilişi daha sonra kime gönderceğimizi o söyler bize hediyeler geldiğinde kimden geldiğini anlarız

ya kızlar akşam kanıtı izledinizmi çok güzeldi sonlarında acayip tırstım he[/QUOTE]
yok ben izlemedim izlemem öle şeyleri :82:
yemekteyiz çanakkalede kızlar gösteriyo şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…