KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hoşgeldin bebek
ee napıyon ben iyiyim sadece biraz uyuşukluk var üstümde o kadar:97:

bende şimdi geldim akşam annemlerde kaldık benim bey arkadaşlarıyla dışşarı çıktı geç geldi orda yattık bizde sabahta o açtı dükkanı bende şimdi geldim
çekiliş için yazmışsınız benim için fark etmez yaprak yapsın yani olsunda çekiliş bana her yol ankara

ikinizmi kaldınız canım iyi olmuş:97:

o sözün doğrusu bana her yol paris değilmiydi ya

ben muhteşem yüzyılı izledim müthişti bi hürrem tutkunu olarak bayıldım ama dizideki hürrem çok büyük normalde 14 yaşında falan diye biliyorum yaşını

he bende baktım accıkk dizideki kız çok güzel beaaa hoşuma gitti
gerçekte evet küçük bi kızmış birde gerçekte güzel bir kadın değilmiş hürrem sultan

akşam komedi tükkanını izleyen oldumu
bayıldım gülmekten

ben muhteşem yüzyılı izledim müthişti bi hürrem tutkunu olarak bayıldım ama dizideki hürrem çok büyük normalde 14 yaşında falan diye biliyorum yaşını

ben akşam hürremi, reklam aralrında şüpheyi sonrada kanıtı izledim
tekrarı nı koymuşlar. hakketen ürkünçtü sonları nihan.
yarında komedi tükanının tekrarı olursa onu izlerim

bu arada hoşgeldin böcüğüm

evet bide en son sorguda babasının hayaleti çıkıyo ya korkma oğlum diyo orda bi sıçradım saçmalamışlar biraz:18::18:

slm kızlır. bende izledim muhteşem yüzyılı. aslına bakarsınız ben osmanlıyı kötü gösteren bir dizi bekliyorudm. (gerçi ismi muhteşem yüzyıl) ama öyle olmadı. çok beğendim.
çokta iyi göstermiş sayılmazlar. koskaca yüzyılı adamın (halit ergençi klastediyom)pardon padişahın (sultan süleymanı kastediyom)yatak odasında bağladılar.

işte mail atıyon, onlarda seçiyo arasından ve sana geri dönüyolar

Ama ben sadece selamla yetinmem.. bana kokulu öpücük göndericeksin Bilgeeee
neeeee,

ihsan beye sürüp elimi öyle yollsama olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…