- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.341
hoşgeldin bebek
ee napıyon ben iyiyim sadece biraz uyuşukluk var üstümde o kadar:97:
ikinizmi kaldınız canım iyi olmuş:97:bende şimdi geldim akşam annemlerde kaldık benim bey arkadaşlarıyla dışşarı çıktı geç geldi orda yattık bizde sabahta o açtı dükkanı bende şimdi geldim
çekiliş için yazmışsınız benim için fark etmez yaprak yapsın yani olsunda çekiliş bana her yol ankara
hoşbulduk can kuşum nasılsın
ikinizmi kaldınız canım iyi olmuş:97:
o sözün doğrusu bana her yol paris değilmiydi ya
akşam komedi tükkanını izleyen oldumu
bayıldım gülmekten
ben muhteşem yüzyılı izledim müthişti bi hürrem tutkunu olarak bayıldım ama dizideki hürrem çok büyük normalde 14 yaşında falan diye biliyorum yaşını
iyiyim canım sen nasılsınnn
ben muhteşem yüzyılı izledim müthişti bi hürrem tutkunu olarak bayıldım ama dizideki hürrem çok büyük normalde 14 yaşında falan diye biliyorum yaşını
gerçekte evet küçük bi kızmış birde gerçekte güzel bir kadın değilmiş hürrem sultanhe bende baktım accıkk dizideki kız çok güzel beaaa hoşuma gitti
he bende baktım accıkk dizideki kız çok güzel beaaa hoşuma gitti
bayıldım gülmekten
evet bide en son sorguda babasının hayaleti çıkıyo ya korkma oğlum diyo orda bi sıçradım saçmalamışlar biraz:18::18:ben akşam hürremi, reklam aralrında şüpheyi sonrada kanıtı izledim
tekrarı nı koymuşlar. hakketen ürkünçtü sonları nihan.
yarında komedi tükanının tekrarı olursa onu izlerim
bu arada hoşgeldin böcüğüm
çokta iyi göstermiş sayılmazlar. koskaca yüzyılı adamın (halit ergençi klastediyom)pardon padişahın (sultan süleymanı kastediyom)yatak odasında bağladılar.slm kızlır. bende izledim muhteşem yüzyılı. aslına bakarsınız ben osmanlıyı kötü gösteren bir dizi bekliyorudm. (gerçi ismi muhteşem yüzyıl) ama öyle olmadı. çok beğendim.
evet bide en son sorguda babasının hayaleti çıkıyo ya korkma oğlum diyo orda bi sıçradım saçmalamışlar biraz:18::18:
bayıldım gülmekten
ben akşam hürremi, reklam aralrında şüpheyi sonrada kanıtı izledim
tekrarı nı koymuşlar. hakketen ürkünçtü sonları nihan.
yarında komedi tükanının tekrarı olursa onu izlerim
bu arada hoşgeldin böcüğüm
hadi bakalm kabul edilir inş
bende çok izlerim o yarışmayı:97:
haber verirsin izleriz
bide yarışma esnasında soru soruluyo telefon açıp soruyu bilirsen yine yarışmaya katılmaya hak kazanıyorsun onu denedinmi
neeeee,Ama ben sadece selamla yetinmem.. bana kokulu öpücük göndericeksin Bilgeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?