- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.381
Bihter,Fatmagül Olmuş Sürünüyor, Matmazel Gişeci, Nihal İse Kapıcı Kızı. Ama Bak Firdevs'e Saraya Sultan Olmuş.Yürü be Firdevs!
face te yayınlamışlar bunu çok komik
gerçekten doğru hee..
ya nihal' in oynadığı diziyi izilicek misiniz kızlar.. be düşünmüyorum şahsenama oradaki kadının ' annem' diye bi dizisi vardı izliyordum onu
yok be ben izlemem hayatta bilindik ve eski bi konusu var zengin fakir çatışmasu baydılar iyice heçok dizi var çokkkkkk
bihterin kardeşide sultan gibi bişey firdevsle aynı dizideler reklamda gördümBihter,Fatmagül Olmuş Sürünüyor, Matmazel Gişeci, Nihal İse Kapıcı Kızı. Ama Bak Firdevs'e Saraya Sultan Olmuş.Yürü be Firdevs!
face te yayınlamışlar bunu çok komik
geniş ailedeki zeynep olmayı isterdim:97::97:dizi karakteri olsanız hangisi olursunuz
kötü kadın seni ilerde padişaha padişahın öz oğlunu öldürtçek kendi oğlunu tahta çıkartmak içinben hürrem olmak isterim
ben hürrem olmak isterim
geniş ailedeki zeynep olmayı isterdim:97::97:
ben vicdanlı hürrem olsam:26:kötü kadın seni ilerde padişaha padişahın öz oğlunu öldürtçek kendi oğlunu tahta çıkartmak için
sende vicdansız hürrem olhadi nen o benimbenim yıllardır var hürrem tutkum bütün kitapları okudum be
osmanlı haremi hakkında önceki yaşamımda haremden oldumu düşünüyom
hadi nen o benimbenim yıllardır var hürrem tutkum bütün kitapları okudum be
osmanlı haremi hakkında önceki yaşamımda haremden oldumu düşünüyom
Eki Görüntüle 123391 hürrem sultan
gerçekten bumudur ki:44:
oda doğan gurubunun kız aynıbiz geniş aileyi kanald iken izliyoduk ama stara geçince hiç izlemedik
nedense diziler starageçince hiç bakmıyoz küçük sırlarda öle
ben vicdanlı hürrem olsam:26:
sende vicdansız hürrem ol
kanal kanal gezip ayağa düşüyolar,biz geniş aileyi kanald iken izliyoduk ama stara geçince hiç izlemedik
nedense diziler starageçince hiç bakmıyoz küçük sırlarda öle
nen kadından bazı şeyleri kapsaydın ya ozaman
akşam bi dans etti padişahaböle kaldım yani
yani dimi haklısın ama nerde görsem hep bu resim var dakesin bi resmi yok canım ama bu deil dizideki gibi saçları ve zümrüt yeşili gözleri varmış
böyle biri sultanı etkileyemez heralde okadar kızın içinde
nen kadından bazı şeyleri kapsaydın ya ozaman
akşam bi dans etti padişahaböle kaldım yani
evet . bencedekesin bi resmi yok canım ama bu deil dizideki gibi saçları ve zümrüt yeşili gözleri varmış
böyle biri sultanı etkileyemez heralde okadar kızın içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?