KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

çokta iyi göstermiş sayılmazlar. koskaca yüzyılı adamın (halit ergençi klastediyom)pardon padişahın (sultan süleymanı kastediyom)yatak odasında bağladılar.

alexsandranın getiriliş amacını düşünürsek pek yadırgamadım. İntikam için çok şeyler yapacağını düşünüyorum ilerde.

maaşallah
çokta iyi göstermiş sayılmazlar. koskaca yüzyılı adamın (halit ergençi klastediyom)pardon padişahın (sultan süleymanı kastediyom)yatak odasında bağladılar.

ben muhteşem yüzyılı izledim müthişti bi hürrem tutkunu olarak bayıldım ama dizideki hürrem çok büyük normalde 14 yaşında falan diye biliyorum yaşını

gerçekte evet küçük bi kızmış birde gerçekte güzel bir kadın değilmiş hürrem sultan

Muhteşem Yüzyıl dizisini büyük merakla bekledm ama hiç beklediğim gibi çıkmadı doğrusu. Yıllar öncesinde Devlet tiyatrosunda Hürrem Sultan diye bir tyatro oyunu izlemiştim ve resmen büyülemişti beni. Şüphe' ye baktım azcıkın, onu izlerim heralde galiba sanırsam ama onda da Acı hayat' taki kız oynuyo yaa hiç sevmiyom o gacıyı

ay bende hiç sevmiyom onu. ekşi surat. ne yapsalar memnun olmaz artık. dudağını sallandırı durur.

ay bende hiç sevmiyom onu. ekşi surat. ne yapsalar memnun olmaz artık. dudağını sallandırı durur.

ay okızı hiç kimse sevmiyo he bende sevmiyorum
sırf onun yüzünden izlemem:82:

bence o filme beren saat iyi giderdi
fatma gülede o kız.
zaten hiç bişeyden memnun olumuyo tam onun haleti ruhiyesine göre bir filmdi
evet beren süper olardı
ben zaten aşkı memnuya da yakıştıramamıştım bereni
bihter rolünü yaprak dökümündeki ferhunde süper olardı

bende bulamadım kimseyi kankayı geçtim dışarda görüşebilcem bi arkadaşım bile olmadı burda
aranıza katılabilir miyim bende:78:

bence o filme beren saat iyi giderdi
fatma gülede o kız.
zaten hiç bişeyden memnun olumuyo tam onun haleti ruhiyesine göre bir filmdi

evet gerçekten ii olardı
bende bulamadım kimseyi kankayı geçtim dışarda görüşebilcem bi arkadaşım bile olmadı burda
aranıza katılabilir miyim bende:78:

hoşgeldin.. nerede oturuyorsun

Bihter,Fatmagül Olmuş Sürünüyor, Matmazel Gişeci, Nihal İse Kapıcı Kızı. Ama Bak Firdevs'e Saraya Sultan Olmuş.Yürü be Firdevs!
face te yayınlamışlar bunu çok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…