KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

slm kizlar tuslar hala bozuk yeni pc ne zaman alicaz mechul.
benim yuzumden bozuldu offf sohet etmeyi øzledim....

tutak bacım form varmı elinde gelen olursa dolturtacaz unutma

yok bacım taze bitti
slm kizlar tuslar hala bozuk yeni pc ne zaman alicaz mechul.
benim yuzumden bozuldu offf sohet etmeyi øzledim....

oyy canım benim kız ben dün akşam kocama sordum dedim bi arkadaşın klavyeye portakal suyu dökülmüş nasıl düzelir dedim. benim herif bana direkt olarak yoksa sen mi döktün diye bi cırladı yok dedim ya bi arkadaş dökmüş.. eğer laptop ise 50 tl' ye değiştiriyolar, normal bilgisayar klavyesi ise tuşlarını çıakrıp temizlesinler düzelir dedi

# alici_bjk canım senin gerçek ismin nedir, isminle hitap edelim daha kolay olar kanımca benim ismim ceyda 24 yaşındayım, 2.5 senelik evliyim

# alici_bjk canım senin gerçek ismin nedir, isminle hitap edelim daha kolay olar kanımca benim ismim ceyda 24 yaşındayım, 2.5 senelik evliyim

Kübra benim ismim 22 yaşındayım bekarım ceydacığım
samimiyetin içinde ayrıca teşekkür ederim:13:
sanada yuvanda mutluluklar diliyorum:78:

Kübra benim ismim 22 yaşındayım bekarım ceydacığım
samimiyetin içinde ayrıca teşekkür ederim:13:
sanada yuvanda mutluluklar diliyorum:78:

Sağol Kübra' cığım.. tanıştığıma memnun oldum tekrar.. ee okuyor musun çalışıyr musun?

laptop cnm bizimki esim tmizledi ama fayda etmedi bide yapilmasi alinmasi ile ayni fiyat oyuden yenisini almamiz gerekecek. ama baya uzun surebilir. cok canim sIKKIN

selam kızlar

ya çekiliş için bi herkezi bi araya getiremiyoz ya
yaprak yap tatlım çekilişi

dışardan üni okuyorum aynı zamndada çalışıyorum,sekreterlik yapıyorum 2.5 yıldır
sen neler yapıyorsun,çocuğun varmı

Canım ben evdeyim şuan, kilo vermeye çalışıyorum bekarken çalıştım uzunca bi süre, evlendikten sonra da 1.5 yıl çalıştım. Sonra bazı sağlık problemlerinden dolayı işten ayrıldım. Şu an ismek' te dikiş kursuna gidiyorum, bugün kurs vardı ama canım hiç gitmek istemedi bugün nedense evde işlerim vardı aslında ondan istemedim. dün 2 odanın camını sildim bugün de sabah kalkınca mutfak camını sildim.. bi de dolabımı düzenleyeceğim bugün öyle işte..

çocuğum henüz yok balım, benim biraz fazla kilolarım var da onları vereyim çünkü karaciğer yağlanması başlangıcı var bende düzelmesi için zayıflamam şart. yaza kadar 10 kilo verirsem şayet inş. çocuğu da o zaman yapıcaz kısmetse

Kübracığım yılbaşı haftası çekilişi yapıyoruz kim kime çıkarsa hediye göndericez katılmak ister misin

selam kızlar

ya çekiliş için bi herkezi bi araya getiremiyoz ya
yaprak yap tatlım çekilişi

evet yaa yapalım artık hadiii :122:

günaydın canım nasılsın evde kapattırdınızmı neti :97: görüşmeyeli neler yaptın

günaydın çikiloplarrrr
brownimm napıyon bacımmm

datlucadıi nihan sizler nasılsınızzz

Selam kızlar ben iyiyim neti kapattırmadık daha
Bu ara ev işiyle ugraşıyoruz
bankadan kredi çektik ev bulduk bilmem ne yarından sonra tabu işlemleri falan filan
taşınma derdi allaahhh yandım ben bu soğukta bunlarla ugrasıorum yafrılarım oyuzden yoktum

hadi ya ole olabiiomu sen bi detayli aanlatirmisin cnm . ayy insaallah olurda yenisini almaya gerek olmaz...

olur canım bi tane usb klavye alın onunla yazarsın onu bilgisayara takıp ucu usb olsun bilgisayarın yan tarafında yerleri varya oraya takarsınız ama bi bilgisayarcıya gösterin gene çok döküldüyse belki içinede geçmiştir bide bilgisayara bişey olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…