- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.421
slm kizlar tuslar hala bozuk yeni pc ne zaman alicaz mechul.
benim yuzumden bozuldu offf sohet etmeyi øzledim....
tüh canım yaa beklenmedik sorunlar böle masraflar moralini bozuyo insanın
tutak bacım form varmı elinde gelen olursa dolturtacaz unutma
slm kizlar tuslar hala bozuk yeni pc ne zaman alicaz mechul.
benim yuzumden bozuldu offf sohet etmeyi øzledim....
# alici_bjk canım senin gerçek ismin nedir, isminle hitap edelim daha kolay olar kanımcabenim ismim ceyda 24 yaşındayım, 2.5 senelik evliyim
Kübra benim ismim 22 yaşındayım bekarım ceydacığım
samimiyetin içinde ayrıca teşekkür ederim:13:
sanada yuvanda mutluluklar diliyorum:78:
aynen cnm fazla yazamiom bi cocuk bde iki saattir harf yaz bi suru zamanimi alio
yok bacım taze bitti
oyy canım benimkız ben dün akşam kocama sordum dedim bi arkadaşın klavyeye portakal suyu dökülmüş nasıl düzelir dedim. benim herif bana direkt olarak yoksa sen mi döktün diye bi cırladı yok dedim ya bi arkadaş dökmüş.. eğer laptop ise 50 tl' ye değiştiriyolar, normal bilgisayar klavyesi ise tuşlarını çıakrıp temizlesinler düzelir dedi
hazal üzülme canım eşin bi tane normal klavye alsın usb onu takıp laptopa öyle kullanıbilirsiniz
laptop cnm bizimki esim tmizledi ama fayda etmedi bide yapilmasi alinmasi ile ayni fiyat oyuden yenisini almamiz gerekecek. ama baya uzun surebilir. cok canim sIKKIN
Sağol Kübra' cığım.. tanıştığıma memnun oldum tekrar..ee okuyor musun çalışıyr musun?
dışardan üni okuyorum aynı zamndada çalışıyorum,sekreterlik yapıyorum 2.5 yıldır
sen neler yapıyorsun,çocuğun varmı
selam kızlar
ya çekiliş için bi herkezi bi araya getiremiyoz ya
yaprak yap tatlım çekilişi
nasıl tarif edeyim ki yevrummmtarif etsenize nasıl yapacağım yavrularımmm bi anlatın hele bana
günaydın canım nasılsın evde kapattırdınızmı neti :97: görüşmeyeli neler yaptın
günaydın çikiloplarrrr
brownimm napıyon bacımmm
datlucadıi nihan sizler nasılsınızzz
hadi ya ole olabiiomu sen bi detayli aanlatirmisin cnm . ayy insaallah olurda yenisini almaya gerek olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?