- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.441
Canım ben evdeyim şuan, kilo vermeye çalışıyorumbekarken çalıştım uzunca bi süre, evlendikten sonra da 1.5 yıl çalıştım. Sonra bazı sağlık problemlerinden dolayı işten ayrıldım. Şu an ismek' te dikiş kursuna gidiyorum, bugün kurs vardı ama canım hiç gitmek istemedi bugün nedense evde işlerim vardı aslında ondan istemedim. dün 2 odanın camını sildim bugün de sabah kalkınca mutfak camını sildim.. bi de dolabımı düzenleyeceğim bugün öyle işte..
çocuğum henüz yok balım, benim biraz fazla kilolarım var da onları vereyim çünkü karaciğer yağlanması başlangıcı var bende düzelmesi için zayıflamam şart. yaza kadar 10 kilo verirsem şayet inş. çocuğu da o zaman yapıcaz kısmetse
Kübracığım yılbaşı haftası çekilişi yapıyoruz kim kime çıkarsa hediye göndericez katılmak ister misin
evet yaa yapalım artık hadiii :122:
nasıl tarif edeyim ki yevrummm
isimlerimizi yazcan kağıtlara kim kime çıkarsa işte
mesela bana bilge çıktı diyelim bilgeye bi başkası anladınmı örnekten:44:
eşinlemi çıkıyonuz ayrı eve yoksa kız öyleyse çok sevinirimSelam kızlar ben iyiyim neti kapattırmadık daha
Bu ara ev işiyle ugraşıyoruz
bankadan kredi çektik ev bulduk bilmem ne yarından sonra tabu işlemleri falan filan
taşınma derdi allaahhh yandım ben bu soğukta bunlarla ugrasıorum yafrılarım oyuzden yoktum
Selam kızlar ben iyiyim neti kapattırmadık daha
bankadan kredi çektik ev bulduk bilmem ne yarından sonra tabu işlemleri falan filan
taşınma derdi allaahhh yandım ben bu soğukta bunlarla ugrasıorum yafrılarım oyuzden yoktum
çok emmnun oldum ne güzel anlatmışsın kendine samimiyetine hayran kaldım
bende kilo almak için uğraşıyorum 45 kiloyum çok zayıfım hiç iştahımda yok
tabiki katılmak isterim çekilişe tabi kabul ederseniz,ne tür hediyeler alıyosunuz belli bişemi var yoksa gönlünden ne koparsamı?
eşinlemi çıkıyonuz ayrı eve yoksa kız öyleyse çok sevinirim
ayrı ayrı kağıtlara isimlerimizi yazcan 2 kere biz 4 kişiyiz ya 8 tane kağıt olcak çekçen kağıtları kim kime çıktıysa biz sana özelden adreslerimizi yazcaz mesela bana dicen sana şu kişi çıktı adreside bu...heee hepinizin adına benmi çekecem
mesela şu çektiğim bilge adınaa bu çektiğim nihana vs.. gibimi yivrum
sona herkese kim çıktıysa özel msjmı atacam sana şu çıktı sanada şu diyee
eşinlemi çıkıyonuz ayrı eve yoksa kız öyleyse çok sevinirim
ne bilim ya kaynanayla aynı evdeydiler ya ev alınınca onlarla birliktemi ki dedimkimle çıkçak kız eşinşe çıkar tabi
çok sevindim brownicim hayırlı olsun rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin inan çok sevindim canım senin adına R abbim inşallah bizlerede nasip etsin
ayrı ayrı kağıtlara isimlerimizi yazcan 2 kere biz 4 kişiyiz ya 8 tane kağıt olcak çekçen kağıtları kim kime çıktıysa biz sana özelden adreslerimizi yazcaz mesela bana dicen sana şu kişi çıktı adreside bu...
ama bana hediye kim alcak onu bana sölemicen anladınmı kuzu
işin içinden çıkamazsan söle bebik
kim oturuyodu ya aynı evde :44:Canım zaten biz ayrı evde oturuyoruz kayınvalidemle falan oturmuyoruz
1 yıldır kiradayız,eşim bebek olmadan ev sahibi olmayı cok istiyordu
aramıs evı bulmus,bende baktım begendım krediyi çektik tabu kaldı sadece bugün yarın bıter sanırm
:129::129::129:evet:44: şimdi yievrum senin adını 2 kere bilgeninkini 2 kere dileğinkini ve ceydanınkini 2 kere yazacam dimi burayı doğru anladım sanırsam
sonra hepinizin adına çekecem kime kim çıktıysa söleyecem ama size hediye alacak olan kişiyi sölemeyecem bunuda doru anladım sanırsam :44:
ayy hayırlı olsun arkadaşımm çok sevindim sizin adınızaaa
en iyisini yaptınız vallahi yıllarca kira ödeyecektiniz onun yerine evinizin kredisini ödeyeceksiniz negüzell tuğbacım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ödeme kolaylığı versinnnn
ben maaşları girmeye gidiyom millet
görüşrüz
çok emmnun oldum ne güzel anlatmışsın kendine samimiyetine hayran kaldım
bende kilo almak için uğraşıyorum 45 kiloyum çok zayıfım hiç iştahımda yok
tabiki katılmak isterim çekilişe tabi kabul ederseniz,ne tür hediyeler alıyosunuz belli bişemi var yoksa gönlünden ne koparsamı?
kırmızı don, fener,lazer
kalkarsınız üstesinden canım merak etmeAmiiinnnnn bitanem;
sıkıntı cekecegız ama napalım mecburuz birşeyler yapmaya
550 tl kıra ödemektense el-aleme,bıraz sıkısır kendı evımızın borcunu öderiz dedik
Allahın izniyle bır yola koyulduk bakalım,dilerim rabbım utandırmaz,huzurumuzu bozmaz
Allah herkese nasıp etsin canım
Canım zaten biz ayrı evde oturuyoruz kayınvalidemle falan oturmuyoruz
1 yıldır kiradayız,eşim bebek olmadan ev sahibi olmayı cok istiyordu
aramıs evı bulmus,bende baktım begendım krediyi çektik tabu kaldı sadece bugün yarın bıter sanırm
:44: şimdi yievrum senin adını 2 kere bilgeninkini 2 kere dileğinkini ve ceydanınkini 2 kere yazacam dimi burayı doğru anladım sanırsam
sonra hepinizin adına çekecem kime kim çıktıysa söleyecem ama size hediye alacak olan kişiyi sölemeyecem bunuda doru anladım sanırsam :44:
kim oturuyodu ya aynı evde :44:
karıştırmışım canım soryyy:96:
Amiiinnnnn bitanem;
sıkıntı cekecegız ama napalım mecburuz birşeyler yapmaya
550 tl kıra ödemektense el-aleme,bıraz sıkısır kendı evımızın borcunu öderiz dedik
Allahın izniyle bır yola koyulduk bakalım,dilerim rabbım utandırmaz,huzurumuzu bozmaz
Allah herkese nasıp etsin canım
:129::129::129:evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?