KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

çok emmnun oldum ne güzel anlatmışsın kendine samimiyetine hayran kaldım
bende kilo almak için uğraşıyorum 45 kiloyum çok zayıfım hiç iştahımda yok
tabiki katılmak isterim çekilişe tabi kabul ederseniz,ne tür hediyeler alıyosunuz belli bişemi var yoksa gönlünden ne koparsamı?

nasıl tarif edeyim ki yevrummm
isimlerimizi yazcan kağıtlara kim kime çıkarsa işte
mesela bana bilge çıktı diyelim bilgeye bi başkası anladınmı örnekten:44:

heee hepinizin adına benmi çekecem
mesela şu çektiğim bilge adınaa bu çektiğim nihana vs.. gibimi yivrum
sona herkese kim çıktıysa özel msjmı atacam sana şu çıktı sanada şu diyee

eşinlemi çıkıyonuz ayrı eve yoksa kız öyleyse çok sevinirim

çok sevindim brownicim hayırlı olsun rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin inan çok sevindim canım senin adına R abbim inşallah bizlerede nasip etsin

kırmızı don, fener,lazer

heee hepinizin adına benmi çekecem
mesela şu çektiğim bilge adınaa bu çektiğim nihana vs.. gibimi yivrum
sona herkese kim çıktıysa özel msjmı atacam sana şu çıktı sanada şu diyee
ayrı ayrı kağıtlara isimlerimizi yazcan 2 kere biz 4 kişiyiz ya 8 tane kağıt olcak çekçen kağıtları kim kime çıktıysa biz sana özelden adreslerimizi yazcaz mesela bana dicen sana şu kişi çıktı adreside bu...
ama bana hediye kim alcak onu bana sölemicen anladınmı kuzu
işin içinden çıkamazsan söle bebik

ayy hayırlı olsun arkadaşımm çok sevindim sizin adınızaaa
en iyisini yaptınız vallahi yıllarca kira ödeyecektiniz onun yerine evinizin kredisini ödeyeceksiniz negüzell tuğbacım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ödeme kolaylığı versinnnn

eşinlemi çıkıyonuz ayrı eve yoksa kız öyleyse çok sevinirim

Canım zaten biz ayrı evde oturuyoruz kayınvalidemle falan oturmuyoruz
1 yıldır kiradayız,eşim bebek olmadan ev sahibi olmayı cok istiyordu
aramıs evı bulmus,bende baktım begendım krediyi çektik tabu kaldı sadece bugün yarın bıter sanırm

kimle çıkçak kız eşinşe çıkar tabi
ne bilim ya kaynanayla aynı evdeydiler ya ev alınınca onlarla birliktemi ki dedim

eğer öyleyse taşınma meselsine soğuk moğuk dinlemem uça uça giderim kız bide bu soğukta taşınıyoz yazmış ya acaba dedim bi istekmi yok içinde

çok sevindim brownicim hayırlı olsun rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin inan çok sevindim canım senin adına R abbim inşallah bizlerede nasip etsin

Sağolasın böcüğüm;Rabbim inşallah herkese nasip etsin
Gercekten hayat zor kiracı olmak daha daha zor
bizde bir aksılık cıkmazsa tabuda başardık sayılır

:44: şimdi yievrum senin adını 2 kere bilgeninkini 2 kere dileğinkini ve ceydanınkini 2 kere yazacam dimi burayı doğru anladım sanırsam

sonra hepinizin adına çekecem kime kim çıktıysa söleyecem ama size hediye alacak olan kişiyi sölemeyecem bunuda doru anladım sanırsam :44:

kim oturuyodu ya aynı evde :44:
karıştırmışım canım soryyy:96:

:129::129::129:evet

Amiiinnnnn bitanem;
sıkıntı cekecegız ama napalım mecburuz birşeyler yapmaya
550 tl kıra ödemektense el-aleme,bıraz sıkısır kendı evımızın borcunu öderiz dedik
Allahın izniyle bır yola koyulduk bakalım,dilerim rabbım utandırmaz,huzurumuzu bozmaz
Allah herkese nasıp etsin canım

ben maaşları girmeye gidiyom millet
görüşrüz

güle güle canım.. elin değmişken bana da ayarla 3-5 bişey

canım benim ne kadar sevindim anlatamam.. Allah herkesi kiradan kurtarsın valla ben de kiracıyım biz haala istediğimiz gibi bir ev bulamadık bir de çok pahalı olmasını istemiyoruz tabii ödeyebileceğimiz kadar olması lazım, çocuk da olursa zorlanmayalım diye

Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin canımm

sağolasınn kilo mu almak istiyon aboowwww bak kk' da topikler var kilo almak isteyenler diye oraara bi bak istersen hediye olarak gönlünden ne koparsa tabii canım
kırmızı don, fener,lazer

kız yaprak bekar kız oooo öyle paris malzemeleri söleme

kalkarsınız üstesinden canım merak etme
Amin canım inş rahatça ödersiniz

canım benim hayırlı uğurlu olsun, ayıptır sorması ama evi nereden ve kaç tl' ye aldınızz? :78:

Kübra da katılıyormuş çekilişee
kim oturuyodu ya aynı evde :44:
karıştırmışım canım soryyy:96:

ebru oturuyordu canım ama sahi yaa ebru kaç gündür yok nerde bu bacı ???:26:

amin canım bence de en iyisini yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…