KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

geçmiş olsun canım Şİmdi iyi olmasına sevindim

ayy ciddi misin ya akşam kocamla konuşayım da biz de bakalım bi yer gerçekten bence de hangi ev olursa olsun bakımını yaaprsan saray oluyor. mesela biz internetten ev ilanlarına bakarken bi daire gördük 2. el satıyormuş evli bi çift daire küçücüktü ama öyle güzel döşemişlerdi ki bayıldım resmen, utanmasam eşyalarla beraber kaça veriyosunuz diye sorcaktım yani diyeceğim şu ki borç azalmaya başlayınca bikaç dekorasyon değşikliği yapınca fıstık gibi olur inş.

oyy kıyamam küçüğüme, geçmiş olsun canım. ben de napim valla bildiğin gibi işte. takıldım buraya yine ama birazdan çıkıp dolabımı düzenlemem lazım bi de benim üst kata birisi taşındı yeni geçen merdivenlerde karşılaştık benim yaşlarımda hoş bi kız, ufak oğlu var diyorum ki onu bugün kahve içmeye mi çağırsam apartmanda komşum yok ki hiç hepsi benden büyük teyzeler.. :44:

geçmiş olsun canım Şİmdi iyi olmasına sevindim

saol tatlım tşk ederim bende derin bi ooh çektim zati

oyy kıyamam küçüğüme, geçmiş olsun canım. ben de napim valla bildiğin gibi işte. takıldım buraya yine ama birazdan çıkıp dolabımı düzenlemem lazım bi de benim üst kata birisi taşındı yeni geçen merdivenlerde karşılaştık benim yaşlarımda hoş bi kız, ufak oğlu var diyorum ki onu bugün kahve içmeye mi çağırsam apartmanda komşum yok ki hiç hepsi benden büyük teyzeler..

evt cnm bence davet et bence mutlaka bi komşun olmalı ne olur ne olmaz, ne demişler ev alma komşi al

kız ayda 1000 tl çok aboww ama sen de çalışıyorsun tabii daha kolay olur ödemesi ee sen 7 sene çalışacak mısın yaprakcığım

evet canım şükür bende çalıştığım için şuan zorlanmıyoruz bakalım bebek olunca nasıl olacak Allah yardımcımız olsun....
7 yıl çalışıcam mecburen tatlım aslında çalışmayı hiç sevmeyen biri olarak çalışmaya mecburum.. ilerde eşimin maaşı artarsa borcumuzda azalırsa belki çalışmam ama zor bi ihtimal gibi

geçmiş olsun canım.

canım biz 65 çektik eşimin birikmişi vardı biraz 89ada evi aldık..
canım korkma inan Allah yardım ediyo bizde başlarda korktuk çünkü eşimle ikimizin işide özel garantimiz yok eğer çıkarsak ne olur diye iyice her ayrıntısını düşündük ve eğer işten çıkarsak zaten yine kira ödemeyekmiyiz dedik biraz risk alalım kredi işine girelim dedik.. her halükarda kira ödenecek biraz fazla ödüyoruz ama hiç değilse kendi evimiz için ödüyoruz her ay gidip başkasının eline saymıyoruz bizim olmayan bişey için böyle teselli et kendini

selam ne mutlu banaki böyle güzel bi topikle karşılaştım... eğer benide aranıza almak isterseniz çok mutlu olurum ... çünkü bende hala kankamı bulmuş sayılmam....

hadi nen sende 4. takımdasın oraya gidip yazmak zorundayızz biliyorsun
hem ben burayı ihmal etmiyorum şekerim

biliyorum nen tamam ben ihmal mi ediyorum kızzz iişlerimi bitirir bitirmez burada alıyorum soluğu

evet canım evde poğaça kek falan da var zaten en iyisi çağırayım

ben de çalışmayı istemiyorum ya bekarken çok sverdim ama evlendikten sonra 1.5 yıl çalıştım çok zor geldi bana ne bileyim.. ama bazen yine çalışmaya başlıyım diyorum sonra da bebek düşündüğüm için aman diyorum 1 sene için değmez. kayınvalidem bana yakın ama ona çocuk bırakamam ki ben zaten onun da küçük çocuğu var olmaz yane

çok haklısın yaprak. şükür bizimki mayısta bitiyo. 4 yılı bitirdik ama 5 ayı geçiremiyom. bitince öyle rahatlayacazki. allah herkezi kurtarsın. evlerinizde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…