- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.481
geçmiş olsun canım Şİmdi iyi olmasına sevindimhb şekerim çok mersi, sorma ya lülü'm aşı oldu ateşi çıktı düşmedi falan filan,üstüne bide misafir geldi çıldıracaktım, neyseki düştü ateşi şimdi uyuyo bende fırsat bu fırsat gelim dedim,sen napiosun bakim,
Seni çok iyi anlıyorum canım :)))
Aynı bende o durumdaydım şimdiki oturduğum ev dört dörtlük herşey istediğim gibi
bende çok ev gezdim yok beğenmiyorum,ama beni kocam cesaretlendırdı
Bakım yapılırsa her ev güzelolur browniciğim dedi zar zor ıkna oldum
ne bilim ya ınsan bakımlı bır evden bakımsıza gecıncede kötü oluyor sankı
Ama neyapalım mecbur artık bırazda öyle ıdare edecez.
sizde bıran evvel pacaları sıvayın,10 ocaktan sonra banka faızları yükselecekmıs
kredi çekmek zorlaşacakmıs kuşum,eve tadılatla muhtesem olur sende cesaretını topla
hb şekerim çok mersi, sorma ya lülü'm aşı oldu ateşi çıktı düşmedi falan filan,üstüne bide misafir geldi çıldıracaktım, neyseki düştü ateşi şimdi uyuyo bende fırsat bu fırsat gelim dedim,sen napiosun bakim,
geçmiş olsun canım Şİmdi iyi olmasına sevindim
çirlinperi hoşgeldin canım geçmil olsun eylüle şimdi nasıl iyimi
hadi nen sende 4. takımdasın oraya gidip yazmak zorundayızz biliyorsunnihanı sobeledim zayıflama topiğinde.. hep o mu beni basıcak
kız ayda 1000 tl çok aboww ama sen de çalışıyorsun tabii daha kolay olur ödemesiee sen 7 sene çalışacak mısın yaprakcığım
ben geldim kızlar ama çoook yoruldum:105:
geçmiş olsun canım.hb şekerim çok mersi, sorma ya lülü'm aşı oldu ateşi çıktı düşmedi falan filan,üstüne bide misafir geldi çıldıracaktım, neyseki düştü ateşi şimdi uyuyo bende fırsat bu fırsat gelim dedim,sen napiosun bakim,
banada banadahoşgeldin canımoyy kıyamam elin değmişken bana da 3-5 bişi ayarla demiştim kız ayarladın mı
tüh kız görmedim . yoksa yapardık bişeylerhoşgeldin canımoyy kıyamam elin değmişken bana da 3-5 bişi ayarla demiştim kız ayarladın mı
bizimkide 10 yıllık hayatım,faizler düşmüş epey ondan cesaret aldık
Birde dedik ye iç yat nereye kadar,bizde limize ne gecerse fazladan yatıracaz
nekadar kısa sürede biterse okadar iyi diyoruz...
biz en fazla 800 ödeye biliriz ama yinede miktarı en aşşağıda tuttuk neolur neolmaz diye
Yaprak ben bankadan çok korkuyorum ya başabılırmıyız sence?
siz nekadar cekmıstınız canım 900 ödüyorsunuz?
banada banada
hoşgeldinselam ne mutlu banaki böyle güzel bi topikle karşılaştım... eğer benide aranıza almak isterseniz çok mutlu olurum ... çünkü bende hala kankamı bulmuş sayılmam....
olsun nensen çalışıyonya bacım
hadi nen sende 4. takımdasın oraya gidip yazmak zorundayızz biliyorsun
hem ben burayı ihmal etmiyorum şekerim
saol tatlım tşk ederim bende derin bi ooh çektim zati
oyy kıyamam küçüğüme, geçmiş olsun canım. ben de napim valla bildiğin gibi işte. takıldım buraya yine ama birazdan çıkıp dolabımı düzenlemem lazım bi de benim üst kata birisi taşındı yeni geçen merdivenlerde karşılaştık benim yaşlarımda hoş bi kız, ufak oğlu var diyorum ki onu bugün kahve içmeye mi çağırsam apartmanda komşum yok ki hiç hepsi benden büyük teyzeler..
evt cnm bence davet et bence mutlaka bi komşun olmalı ne olur ne olmaz, ne demişler ev alma komşi al
evet canım şükür bende çalıştığım için şuan zorlanmıyoruz bakalım bebek olunca nasıl olacak Allah yardımcımız olsun....
7 yıl çalışıcam mecburen tatlım aslında çalışmayı hiç sevmeyen biri olarak çalışmaya mecburum.. ilerde eşimin maaşı artarsa borcumuzda azalırsa belki çalışmam ama zor bi ihtimal gibi
canım biz 65 çektik eşimin birikmişi vardı biraz 89ada evi aldık..
canım korkma inan Allah yardım ediyo bizde başlarda korktuk çünkü eşimle ikimizin işide özel garantimiz yok eğer çıkarsak ne olur diye iyice her ayrıntısını düşündük ve eğer işten çıkarsak zaten yine kira ödemeyekmiyiz dedik biraz risk alalım kredi işine girelim dedik.. her halükarda kira ödenecek biraz fazla ödüyoruz ama hiç değilse kendi evimiz için ödüyoruz her ay gidip başkasının eline saymıyoruz bizim olmayan bişey için böyle teselli et kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?